ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΘΑΣΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΘΑΣΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

          Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.

          Από πληροφορίες μέσα από το Κυβερνητικό στρατόπεδο, η Κυβέρνηση με «αποφασίζω και διατάζω» που θυμίζουν ΧΟΥΝΤΑ, θα διατάξει ΚΑΘΟΛΙΚΗ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, διότι ο Ελληνικός λαός δείχνει ΑΝΥΠΑΚΟΗ και  δεν συμπεριφέρεται ως ΑΒΟΥΛΟ και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ «ζόμπι», όπως τον θέλουν.

          Αυτή η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ των ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ελευθεριών των Ελλήνων, ζητήθηκε επειγόντως, διότι ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ σήμερα οι παπαγάλοι των καναλιών, που οι Έλληνες ξεκίνησαν να φεύγουν από τα αστικά κέντρα και να πηγαίνουν στα εξοχικά τους.  Έτσι κι’ αλλιώς τι να κάνουν μέσα στα κλουβιά της Αθήνας με τα πάντα κλειστά;;

 Όπως έγραψα όμως σε προηγούμενο άρθρο, ο σκοπός όλης αυτής της ΤΡΟΜΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, δεν έχει φυσικά να κάνει με την επικινδυνότητα του κορωνοϊού  που είναι στα ίδια ή και χαμηλότερα επίπεδα της γρίπης που περάσαμε τον Χειμώνα και αυτό το είπε και ο λοιμωξιολόγος του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρης Τσιόδρας. 

Ο σκοπός είναι να ΥΠΆΡΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ σε αυτό που λέει η Κυβέρνηση και οι παπαγάλοι των ΜΜΕ , ανεξάρτητα από το αν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΨΕΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ λοιπόν ΥΠΟΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Όπως έγραψα πρόκειται για ευθεία επίθεση του αντίχριστου, που προσπαθεί να επιβάλει με μέτρα της ΧΟΥΝΤΑΣ, τρία πράγματα
και πρέπει οι ανθρωποι να υποταχθούν ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ.

Την ΠΛΗΡΗ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ  των ΑΤΟΜΙΚΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

Την  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της  ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των ΜΕΤΡΗΤΩΝ.

          Αυτό το σχέδιο το βλέπετε να ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ,
και ήδη στην κατάργηση της ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ δεν αντέδρασε η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ και η ΙΕΡΑΡΧΙΑ της Ελλάδος, παρότι πρόκειται για ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ του άρθρου 3 που δίνει το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

          ¨Εχουμε λοιπόν ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ του Συντάγματος, κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας,  χωρίς καμία αντίδραση από την ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ.

          Τώρα θέλουν να πάνε σε νέα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,  διότι τώρα θέλουν να ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ το πιο βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και αγαθό των Ελλήνων που είναι Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, και προστατεύεται από  δύο παραγράφους του άρθρου 5 του Συντάγματος..

«Σύνταγμα της Ελλάδος άρθρο 5 παρ.2»
2.  Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια, απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Εξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. (κανένα διεθνές δίκαιο δεν προβλέπει απαγόρευση της ατομικής ελευθερίας)
3. Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Κανείς δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε  φυλακίζεται  ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο αν διώκεται από τον νόμο.

ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΙΛΑΝ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΑ .

          Οπότε αν παραβιάσουν τόσο φανερά τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ δικαιώματα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας,  με πρόσχημα μία γρίπη,  τότε να θυμούνται πως υπάρχει και το άρθρο 120….!!!

          Διότι δεν είμαστε ΑΒΟΥΛΑ «ζόμπι» όπως μας θέλουν, αλλά σκεπτόμενοι άνθρωποι με λογική και κριτική σκέψη.
Και γνωρίζουμε πως και πριν  τον κορωνοϊό, οι εντατικές στα νοσοκομεία ήταν γεμάτες και άνθρωποι πέθαιναν, πεθαίνουν και θα πεθαίνουν από πολλούς και διαφορετικούς ιούς και αιτίες εκτός του κορωνοϊού.

Και κάθε μέρα που περνάει πεθαίνουν στα νοσοκομεία όλης της Ελλάδος 4 και 5 συνάνθρωποι μας από άλλες ιογενής λοιμώξεις και δεν τους καίγεται καρφί.
Και  στους δρόμους κάθε μέρα σκοτώνονται κατά μέσο όρο 4 νέοι άνθρωποι και δεν τους καίγεται καρφί αν σκοτώνονται  εγκαταλελειμμένοι στον δρόμο.
Και περιμένουν  να πεθάνει ένας άνθρωπος από τον κορωνοϊό για να μας το πουν πεντακόσιες φορές για να τον πολλαπλασιάζουν  για να κάνουν την απαραίτητη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΤΡΟΜΟΥ,
μέσω της οποίας επιδιώκουν  να καταπατήσουν τις ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ των ΕΛΛΉΝΩΝ.

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ.

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.

Μπήκαμε στην εποχή του αντίχριστου, που πριν ακόμα καταργήσει την ελευθερία των Ελλήνων, κατάργησε την Θεία Κοινωνία.  Είναι φανερός Διωγμός κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων και τώρα θέλουν να επιτεθούν κατά της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας.

Ένα πράγμα να θυμάστε Έλληνες και να το γνωρίζουν και οι υπηρέτες του αντίχριστου στην Κυβέρνηση  και τα λαμόγια του διαδικτύου  «που ζουν ανάμεσά μας»……..

Ο εθνικός ύμνος της Ελλάδος είναι:  Ο ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.https://www.youtube.com/watch?v=YDkGrpBndv8&fbclid=IwAR1YCYETE_h1z3A-C2JzVjAdnVFsk0j26Rl-u-Lu1kNPzmYbJPxFFg_aVtk

ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ  και θα καθαρίσουν τους ΙΟΥΔΕΣ και τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Εκκλησίας,  αλλά την Ελλάδα μας θα την καθαρίσουμε εμείς.

 Και όταν με ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ τρόπους  καταπατούν την ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ελευθερία μας υπάρχει μόνο το άρθρο 120.
ΤΕΛΟΣ.

          Να γνωρίζουν οι Έλληνες πως οι κάτοικοι  σε ΧΙΟ και ΜΥΤΗΛΙΝΗ, όταν δέχθηκαν την ευθεία εισβολή των Κρατικών μπαχαλάκηδων, που προσπάθησαν να ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ διά της Βίας  τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, οι Νησιώτες έβγαλαν τις ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ και έτσι κέρδισαν. Και  αυτό ήταν απόλυτα Συνταγματικό κατά το άρθρο 120, γι’ αυτό και δεν διώχθηκε κανείς και τα μάζεψαν οι κρατικοί τρομοκράτες και έφυγαν άρον άρον.

          Η Δικτατορία του αντίχριστου δεν έχει αφήσει άλλο δρόμο αντίστασης.

          ΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120

          Ιωάννης Λαμπρόπουλος

          συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

          giannis_lampropoulos@yahoo.com.

Y.Γ.  Όλες οι εξαγγελίες που κάνουν για οικονομικές ενισχύσεις  προς τον λαό, είναι παραμύθια της Χαλιμάς και δεν θα δει κανείς τίποτα. Τα λένε μεταξύ τους και γελάνε με τον Γεωργιάδη. Οι ανακοινώσεις αυτές γίνονται για να μην εκραγεί ο κόσμος με την διάλυση των επιχειρήσεων και της  Οικονομίας και να ….. περιμένει τις ανύπαρκτες «ενισχύσεις»…

Όλα είναι ένα γιγαντιαίο ψέμα και για να δικαιολογούν την καταπάτηση των ελευθεριών στον κόσμο, δημιούργησαν ως φόβητρο την Ιταλία, αφού σε όλες τις χώρες η συμπεριφορά του ιού είναι πολύ φυσιολογική και ηπιότερη από την γρίπη.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ.

 Έτσι όλα τα κράτη «δείχνουν» την Ιταλία για να δικαιολογούν τα μέτρα τους.

Αυτό όμως για το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. Δεν μπορείς να παραβιάζεις ανθρώπινα και Συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων, για κάτι που γίνεται σε άλλη χώρα.
Αλλά για να καταλάβετε το ψέμα της Ιταλίας, πρέπει να προσέξετε την εξής σημαντική λεπτομέρεια.

Στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες του κόσμου,
τις ανακοινώσεις προς τον λαό και τα ΜΜΕ, που αφορούν,
τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και τα θύματα από τον κορωνοϊό,
τις κάνει το Υπουργείο Υγείας της Επίσημης Κυβέρνησης του κάθε κράτους.
Αν τα έλεγε αυτά ο Υπουργός Υγείας ή ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας, θα τους έδειχναν σε όλο τον κόσμο. Αλλά αυτοί δεν έχουν πει τίποτα.  Και έχουν αναλάβει τα διάφορα παπαγαλάκια να διασπέρνουν τον ΤΡΟΜΟ, με τελείως ανυπόστατα δημοσιεύματα, που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ.

Αλλά επειδή σε όλες τις χώρες ο ιός συμπεριφέρθηκε απόλυτα φυσιολογικά και στα ίδια επίπεδα με άλλους ιούς και την κοινή γρίπη,
έφτιαξαν ένα τηλεοπτικό «μπαμπούλα» για να υπάρχει ο απαραίτητος τρόμος.
Και αυτόν τον ΤΡΟΜΟ τον διακινούν μόνο τα ΜΜΕ.
Κανένας πολιτικός  δεν το έχει πει τίποτα για να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ τον λαό του.

Εκτός βέβαια από το ΑΘΛΙΟΤΕΡΟ πολιτικό πιονι του αντίχριστου, που μας είπε σαν να ήταν δράκουλας και πεθαμενατζής,  ότι «στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους».
Αυτό το είπε από  «επίσημη πηγή» ή από  κάποια ιστοσελίδα;;;

Η εμετική ξεφτίλα, της πολιτικής κατάπτωσης.

Share this post