ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

                   Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

          Για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ελλάδος, η ορκωμοσία του προέδρου της Δημοκρατίας, όχι μόνο δεν αποτελεί το πρωτεύον και σημαντικότερο γεγονός, αλλά για πρώτη φορά καλύπτεται από έναν πρωτοφανή μυστικισμό.

          Σε όλες τις προηγούμενες ορκωμοσίες προέδρων της Δημοκρατίας, παρευρίσκοντο οι διαπιστευμένοι πρέσβεις στην Ελλάδα, διπλωματικές  αποστολές, όλοι οι Έλληνες βουλευτές, όλα τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, πολίτες με ειδικές προσκλήσεις και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, την ορκωμοσία κάλυπτε σε απευθείας μετάδοση η Ελληνική τηλεόραση και την παρακολουθούσαν οι Έλληνες σε διαδικτυακή σύνδεση των καναλιών. 

          Αυτό απαιτεί το πρωτόκολλο της Ορκωμοσίας του ΠτΔ που είναι το σημαντικότερο γεγονός  και όχι τον μυστικισμό με τον οποίον καλύπτουν την αυριανή ορκωμοσία της  Σακελλαροπούλου.

          Έχουμε επισημάνει από εδώ, πως η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ανήκει πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ και έχει δηλώσει πως είναι «άθεη». Εμείς βέβαια έχουμε πει πως ανήκει και στο «θηλυκό ιερατείο της Εκάτης» που είναι μία βαθμίδα του Σατανισμού.

          Και αυτά τα «ιδεολογικά» πιστεύω της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, καθιστούν ΑΔΥΝΑΤΗ την υποταγή της στην Αγία Τριάδα με την απαγγελία του Θρησκευτικού όρκου. 

 Ενός όρκου, που τον ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με το άρθρο 33 παρ.2.

 Άρθρο 33 – Σύνταγμα της Ελλάδος

 

  1. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο:

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».

 

          Δεν μπορεί λοιπόν η Σακελλαροπούλου, να επικαλεστεί την «αθεΐα» της και να μην oρκιστεί στην Αγία Τριάδα δίνοντας  «πολιτικό» όρκο, όπως είχε κάνει ο Τσίπρας και η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όταν έγιναν Κυβέρνηση. 

          Αποφάσισαν λοιπόν, για να μην βρεθεί η χώρα ενώπιον ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, έχοντας έναν πρόεδρο που δεν έχει ορκιστεί στην Αγία Τριάδα,  να κάνουν μία ΜΥΣΤΙΚΗ “ορκωμοσία”, η οποία θα έχει τον χαρακτήρα μίας  ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ στην οποία θα παρουσιάσουν μία  ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ.

          Θα παρευρεθούν δηλαδή στην Βουλή, λίγα και επιλεγμένα άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του Σιωνισμού και του ιερατείου της Εκάτης, για να μην διαρρεύσει στον λαό,  πως η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δεν ορκίστηκε  στην Αγία Τριάδα όπως επιβάλλει το Σύνταγμα.

          Αυτήν την μυστική και «σεμνή» τελετή την αποδίδουν στα μέτρα προστασίας για τον «κορονοϊό», αλλά δεν μπορεί να κλείνουν την Βουλή μόνο για την Ορκωμοσία του Προέδρου,  ενώ για όλα τα άλλα να λειτουργεί  κανονικά.

          Οι πληροφορίες οι δικές μας λένε πως η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, αλλά για να μην δημιουργηθεί θέμα με το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ στην χώρα, θα φροντίσουν να το ΚΡΥΨΟΥΝ από τον λαό. 

          Αν δεν ισχύει αυτή η πληροφορία, τότε γιατί δεν έχει προγραμματίσει η ΕΡΤ και κανένα άλλο κανάλι, να κάνει απευθείας μετάδοση της ορκωμοσίας, για να την παρακολουθήσει  ΖΩΝΤΑΝΑ ο ελληνικός λαός,  όπως έχει γίνει σε ΟΛΕΣ τις ορκωμοσίες των Προέδρων της Δημοκρατίας;

          Εμποδίζει και εδώ σε τίποτα ο … «κορονοϊός»;; ή εμποδίζει  ο φόβος τους να μην δει ο ελληνικός λαός πως η Σακελλαροπούλου δεν ορκίζεται στην Αγία Τριάδα;

          ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ξεκινάει από αύριο Έλληνες, εκτός αν η «άθεη» Σακελλαροπούλου βάλει το χέρι της στο Ιερό Ευαγγέλιο και ορκιστεί πραγματικά στην Αγία Τριάδα και αυτό το παρακολουθήσει ζωντανά ο ελληνικός λαός, ΌΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ.

          Τα «κρυφά», τα «μυστικά», με λίγους δικούς μας και χωρίς τηλεοπτική μετάδοση ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ οι σατανίστριες της Εκάτης.  Ή θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΗ  ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ, ή ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

          Η τηλεοπτική μετάδοση είναι επιβεβλημένη και δεν την επηρεάζει ο «κορονοϊός».  Ή θα ορκιστεί στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ η Σακελλαροπούλου και θα το δει η Ελλάδα ζωντανά, ή ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Giannis_lampropoulos@yahoo.com

https://armagedon2020.blogspot.com/

Share this post