ΕΚΤΑΚΤΟ .Θέλετε 600 νεκρούς μέσα Απριλίου ; Να συλλαμβάνονται όσοι κυκλοφορούν σε Σούπερ Μάρκετ , Τράπεζες κτλ , χωρίς Μάσκα και Γάντια , και όχι μόνο .

ΕΚΤΑΚΤΟ .Θέλετε 600 νεκρούς μέσα Απριλίου ; Να συλλαμβάνονται όσοι κυκλοφορούν σε Σούπερ Μάρκετ , Τράπεζες κτλ , χωρίς Μάσκα και Γάντια , και όχι μόνο .

Σας προειδοποιήσαμε .

Δόθηκαν εντολές στο δίκτυο αστυνομικών που στηρίζει τις προσπάθειές μας σ όλη την Ελλάδα για τα παρακάτω , ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ της καμπάνιας  «Μη μεταφέρετε το θάνατο μέσα στο σπίτι σας »

-Να εφαρμόζουν – κατόπιν συνεννόησης με τις τοπικές εισαγγελικές αρχές  και με την απειλή της παράβασης καθήκοντος – αυτεπάγγελτα το  άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρεται στην Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη και μετάδοση ασθενειών , εν προκειμένου , στη μετάδοση του κορονοϊού μέσα από τις ανωτέρω δραστηριότητες και στη βάση των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί .

Στο πλαίσιο αυτό και δυνάμει της τελολογικής ερμηνείας  των εν λόγω απαγορεύσεων , θα προσαγάγετε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω όποιος προσέρχεται σε Σούπερ Μάρκετ , Λαϊκές αγορές , μανάβικα ,  Τράπεζες , Ταχυδρομεία , ζαχαροπλαστεία , ΜΜΜ κλπ  χωρίς να φέρει τη γνωστή μάσκα προστασίας προσώπου και γάντια.

Καλούνται οι οικογένειες να αποστέλλουν  μόνο ένα άτομο κάθε φορά προς «διεκπεραίωση» των αναγκών αυτών της οικογενείας , το οποίο θα φέρει τα  ανωτέρω προστατευτικά … και για τα λοιπά μέλη της οικογενείας .

Μη μεταφέρετε το θάνατο μέσα στο σπίτι σας !!

-Να εφαρμόζεται με κάθε αυστηρότητα η νομοθεσία περί παραμέληση  εποπτείας ανηλίκων και έκθεση σε κίνδυνο  ατόμων που έχουν ανάγκη όπως των ΑμεΑ , χρονίων πασχόντων , ηλικιωμένων κτλ

-Να επιβάλλεται η απαγόρευση μετακινήσεων σε δημόσιους και άλλους ανοικτούς χώρους που δύναται κατά τις – ανα περίπτωση –  συνθήκες να δημιουργήσουν – μετά από λίγο – συνωστισμό ή αθρόα συγκέντρωση ατόμων.

– Ν απαγορεύουν  τη  συγκέντρωση περισσότερων των 5 ατόμων σε εμβαδόν μικρότερο των 100 τετραγωνικών οπουδήποτε σε δημόσιο ανοικτό  χώρο  ( εξαιρούνται οι οικογένειες που ήδη διαμένουν στο ίδιο σπίτι )

-ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ . Κρατείστε σε καραντίνα όσες περιοχές είναι ΚΑΘΑΡΕΣ … θα σας ευγνωμονούν αργότερα

Τέλος , κι ο οποιοσδήποτε πολίτης έχει το δικαίωμα να επιβάλει τ ανωτέρω αφού δεν πρόκειται για πταίσματα  ,με την προϋπόθεση να ¨δώσει¨ τη σκυτάλη στη δημόσια δύναμη που θα έχει εν τω μεταξύ καλέσει .

Έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να αποφύγουμε το μεγαλύτερο εφιάλτη  που μας απείλησε ποτέ , ας μην την χάσουμε .

 Η Εφαρμογή των μέτρων θα εκκινήσει τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και ώρα 19.30 και τ αποτελέσματά τους θα φανούν 11-12 Απριλίου 2020 .

Παρακαλούνται οι εισαγγελικές αρχές όπως σταθούν με έκδηλη   υπευθυνότητα στο ύψος των περιστάσεων . Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογητική βάση ενδοιασμών

Υγ . Καλή ανάρρωση στο μέλος μας ΠΝ που βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στην Κωνσταντινούπολη  όπου τα κρούσματα είναι 2-3.000 και οι νεκροί ξεπερνούν τους 120

Κατόπιν εντολής του διοικητή της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Share this post