ΕΚΤΑΚΤΟ :Στην επόμενη «γερμανική» σύσκεψη για την Λιβύη ΔΕΝ θα συμμετάσχει ο Μακρόν .Ό,τι δεν κάνετε , θα το κάνουμε εμείς .

ΕΚΤΑΚΤΟ :Στην επόμενη «γερμανική» σύσκεψη για την Λιβύη ΔΕΝ θα συμμετάσχει ο Μακρόν .Ό,τι δεν κάνετε , θα το κάνουμε εμείς .

Εάν «χαθεί» το θέμα της Λιβύης θα χάσουμε τις  ΑΟΖ στα νότια και νοτιοανατολικά . Θα ξεφτιλιστούμε σε παγκόσμια θέα .Τώρα ΝΑΙ πρέπει να βοηθήσουμε τον Χάφταρ να εδραιωθεί . Ανοίξτε πρεσβεία στα μέρη του και αναγνωρίστε την ει δυνατόν με Ιταλία , Γαλλία και  Αίγυπτο . ( Το Ισραήλ είναι Αμερικανοκίνητο , άστε το στο θέμα αυτό έξω προς το παρόν )

Μετά από αυτό να περιμένουμε – εντός 5ενθημέρου  – θερμό επεισόδιο με την Τουρκία . ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ !! Εσείς ; μπορείτε να σκεφτείτε το γιατί;

Οι Τούρκου στην περίπτωση του «Oruc Reis» αποδείχθηκαν ¨κότες¨ μόλις κατάλαβαν ότι τους ¨κλειδώσαμε ¨ και ειδικά  όταν …. Σύντομα θα βγουν λεπτομέρειες στη δημοσιότητα και θα μαθευτούν ποιοι δικοί μας ¨λέρωσαν τα παντελόνια τους ¨

Στην επόμενη σύσκεψη για την διχοτόμηση πλέον της Λιβύης ( 10/12/2019 το είχαμε γνωστοποιήσει μέσω διαδικτύου με θέμα ¨ΕΚΤΑΚΤΟ : Έρχεται διχοτόμηση της Λιβύης , λάβετε το υπόψη σας¨ ) δεν πρέπει να είναι ο Μακρόν

Μετά την έξοδο της Μ Βρετανίας από την ΕΕ , η Γαλλία θα πρέπει να οδηγήσει το όραμά της . Δεν χρειάζεται  ανάλυση !!

Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό λοιπόν !! Οι στιγμές είναι Ιστορικές . Ή μπείτε μπροστά ή κάντε ( τελείως ) στην άκρη ή κάνετε ότι σας ¨δείχνουμε¨ .

Ο Ελληνισμός πλέον ΜΠΟΡΕΙ να καθορίσει τις εξελίξεις ! Εσείς  μπορείτε  -«σας επιτρέπουμε» –  να οικειοποιήστε τα θετικά κι αυτό  διότι , ΚΑΙ αυτό είναι μέρος του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ η ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται »

Εν Αθήναι σήμερον 03/02/2020

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

Share this post