Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί μαχαιρώνονται μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης! (φωτό)

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί μαχαιρώνονται μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης! (φωτό)

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη, η οποία βιώνει τη λαίλαπα του «παραπολιτισμού».

Μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης και λίγο πριν τις 15:00 ένας 22χρονος Αλγερινός «πρόσφυγας» δέχτηκε επίθεση από άλλους αλλοδαπούς «πρόσφυγες»  με μαχαίρι στο χέρι, στο πρόσωπο και στο πόδι.

Μάλιστα το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά σε καφέ, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου!

Ο 22χρονος μετά την επίθεση συνέχισε να περπατά αιμόφυρτος προς την οδό Εγνατία μπροστά στα μάτια των έκπληκτων κατοίκων, οι οποίοι, όπως έχουμε τονίσει κατ΄ επανάληψη θα πρέπει να μάθουν να ζουν πλέον με αυτές τις καταστάσεις.

Λόγω της αιμορραγίας ζαλίστηκε και έπεσε στο οδόστρωμα. Η μαχαιριά στο πόδι του Αλγερινού  είχε κόψει την αρτηρία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Ένας από αυτούς, ο οποίος είχε γνώσεις παροχής πρώτων βοηθειών, κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία δένοντας το τραύμα με ιμάντα ίσχαιμης περίδεσης. Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ο Αλγερινός θα έχανε τη ζωή του αν συνέχιζε να αιμορραγεί.

Το θύμα παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Το αιματηρό επεισόδιο αποτελεί ένα ακόμη βίαιο περιστατικό από αλλοδαπούς οι οποίοι έχουν κατακλύσει τη χώρα, όχι από χώρες που έχουν πόλεμο, αλλά από βορειοαφρικανικές χώρες όπως Μαρόκο, Αλγερία ή Τυνησία και οι οποίοι ουδέποτε απελαύνονται.

Χιλιάδες βορειοαφρικανοί έρχονται αεροπορικώς με πολύ φθηνά ναύλα στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί περνούν στον Έβρο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Share this post