Εκτός ελέγχου η κυβέρνηση: Στέλνουν αστυνομικούς στα σπιτια με εντολή «να σιγήσουν οι ψαλμωδιες»

Εκτός ελέγχου η κυβέρνηση: Στέλνουν αστυνομικούς στα σπιτια με εντολή «να σιγήσουν οι ψαλμωδιες»

Το παρακάτω βίντεο αναρτήθηκε προφανώς από την κυρία που έμενε στο διαμέρισμα από το οποίο χθες Μεγάλη Παρασκευή ακουγόταν η λειτουργία και εξαιτίας αυτού κινητοποιήθηκαν ένα περιπολικό και τρεις μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ!

Προφανώς κάποιοι γείτονες ενοχλήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία και λίγο μετά κατέφθασαν ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 8 αστυνομικοί!

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δέχτηκε και πειθάρχησε στα σκληρά μέτρα και γι’ αυτό βρισκόμαστε στο πολύ καλό σημείο και δεν θρηνούμε χιλιάδες νεκρούς.

Επίσης οι πιστοί δέχτηκαν το κλείσιμο των εκκλησιών και τον αποκλεισμό από τις λειτουργίες του Αγίου Πάσχα.

Προφανώς η Αστυνομία δέχτηκε κλήση από «κάποιον» πολίτη που… ενοχλήθηκε από την ένταση των ψαλμωδιών (ασχέτως αν δεν ήταν ώρα κοινής ησυχίας σύμφωνα με την κυρία που ανάρτησε το βίντεο). Και είναι κατανοητό και υποχρέωση των οργάνων της τάξης να πάνε σε όποιο σημείο τους καλεί ένας πολίτης.

Όμως ο υπερβάλλων ζήλος προκαλεί τόσο τους πιστούς όσο και τους υπόλοιπους πολίτες οι οποίοι δικαίως θα αναρωτηθούν: «Αν για μία καταγγελία πάνε 8 αστυνομικοί λογικό είναι να μην βρίσκονται οι αρχές εκεί που θα πραγματικά υπάρχει ανάγκη»!

pentapostagma.gr

Share this post