Ελβετία: Οι πολίτες καλούνται να εφοδιαστούν με ΚΕΡΙΑ – Πίσω στον ΒΟΥΡΚΟ του ΜΕΣΑΙΩΝΑ η Ευρώπη

Ελβετία: Οι πολίτες καλούνται να εφοδιαστούν με ΚΕΡΙΑ – Πίσω στον ΒΟΥΡΚΟ του ΜΕΣΑΙΩΝΑ η Ευρώπη

Απίστευτες εξελίξεις…
Διακοπές ρεύματος και ΚΕΡΑΚΙΑ, όπως στον Μεσαίωνα!!!

Έτσι μπορεί θα μοιάζει μάλλον ο ερχόμενος χειμώνας στην Ελβετία. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ηλεκτρισμού της χώρας προειδοποιεί τους πολίτες για τους δύσκολους χειμερινούς μήνες και τους συμβουλεύει να προετοιμαστούν για το χειρότερο σενάριο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην Neue Zürcher Zeitung, ο Πρόεδρος της Ελβετικής Επιτροπής Ηλεκτρισμού, Werner Luginbühl, προειδοποιεί για έναν δύσκολο χειμώνα όσον αφορά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση στη χώρα είναι τεταμένη και «στην χειρότερη περίπτωση» πρέπει «να περιμένει κανείς ότι θα υπάρξουν περιφερειακές διακοπές ρεύματος τον επόμενο χειμώνα, έστω και με την ώρα».

«Σίγουρα είναι καλό να έχετε αρκετά κεριά στο σπίτι. Και αν έχετε ξυλόσομπα, θα πρέπει να εφοδιαστείτε με αρκετά καυσόξυλα».

Στην ερώτηση του έκπληκτου δημοσιογράφου αν έχει προετοιμαστεί ο ίδιος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ηλεκτρισμού απαντά: «Παράγγειλα περισσότερα καυσόξυλα από το συνηθισμένο. Έχω επίσης έτοιμους φακούς μπαταρίες».

Υπάρχει κίνδυνος η Ευρώπη να αντιμετωπίσει εκτεταμένη έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου το χειμώνα. Η Γαλλία, ένας από τους κύριους προμηθευτές της Ελβετίας, δεν μπορεί να προμηθεύσει την χώρα με αρκετή ηλεκτρική ενέργεια αυτόν τον χειμώνα, σύμφωνα με τον Luginbühl – λόγω των προβλημάτων με τους πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής.

Γυρίζουν την Ευρώπη σε σκοτεινές εποχές!!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!

el.gr

Share this post