Ελλάδα-Τουρκία: «ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ» – Το βίντεο που σόκαρε την Ελλάδα!!!!

Ελλάδα-Τουρκία: «ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ» – Το βίντεο που σόκαρε την Ελλάδα!!!!

Του Γιώργου Φαρμάκη

24/7, στα ΜΜΕ αλλά και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες, ακούμε και διαβάζουμε για την τουρκική προκλητικότητα, η οποία είναι δεδομένη, αν και ήρθε σε ύποπτο χρόνο μιας και έχουμε Εθνικές εκλογές στην Ελλάδα και επαναληπτικές εκλογές για την δημαρχεία της Κωνσταντινούπολης.

Η Τουρκία έχει πατήσει πόδι, μέσα στα θαλάσσια σύνορα της Ελεύθερης Κύπρου. Ξεκάθαρη παραβίαση της Εθνικής κυριαρχίας, της Νήσου Κ.
Φυσικά, όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ελλάδα είναι εγγυήτρια δύναμη. Μάλιστα διατηρεί και την ελληνική δύναμη Κύπρου ή ΕΛΔΥΚ όπως είναι γνωστή στους στρατιωτικούς κύκλους.
Στην Κύπρο υπάρχουν 3 ελληνικά στρατόπεδα. Αντίστοιχα, υπάρχει και η τουρκική δύναμη Κύπρου, την οποία οι Έλληνες στρατιώτες, αποκαλούν ΤΟΥΡΚΔΥΚ, με μια έντονη δόση χιούμορ, θα λέγαμε.

Επίσης, στην νήσο Κ, υπάρχουν αγγλικές στρατιωτικές βάσεις.
Πάμε παρακάτω: Όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα έχει ισχυρή πολεμική αεροπορία με ικανότατους πιλότους (από τους καλύτερους στο ΝΑΤΟ) και φυσικά έχει ένα αξιόμαχο πολεμικό ναυτικό.
Η απορία μας: Οι Τούρκοι πραγματοποίησαν εισβολή στην Κύπρο. Τι άλλο πρέπει να κάνουν δηλαδή. Η Ελλάδα γιατί δεν απάντησε και δήθεν περιμένει την βοήθεια των συμμάχων, η οποία είναι αυτονόητο ότι δεν θα έρθει ποτέ;

Τα σχόλια είναι δικά σας!!

Πηγή εικόνας:eurokinissi

el.gr

Share this post