«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ » Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Θα σώσει την Ελλάδα και η Κωνσταντινούπολη Θα τη μεγαλώσει .

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ » Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Θα σώσει την Ελλάδα και η Κωνσταντινούπολη Θα τη μεγαλώσει .

Θα το ξαναπούμε και διαδώστε το  με όλη σας τη δύναμη !

Στις 23 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη που με πληθυσμό 20 εκατομμυρίων κατοίκων περίπου συμπεριλαμβάνεται στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Η ιδιαιτερότητά της με τεράστια γεωπολιτική σημασία  είναι ότι , τη χωρίζουν στα δύο τα στενά του Βοσπόρου και έτσι τίθενται τα σύνορα  Ευρώπης και Ασίας . Σκοπός (μας) είναι αρχικά , να αποκοπεί η Ευρωπαϊκή Τουρκία από την Ασιατική .

Τούτο θα επιδράσει ΑΜΕΣΑ στο Κυπριακό και θα αποθαρρύνει την προκλητική τακτική της Τουρκιάς στο Αιγαίο .

Στις 23 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι σημαντικότερες εκλογές για τον απανταχού Ελληνισμό και για την ορθοδοξία  , αλλά , και για το μέλλον της ΕΕ .

Δυστυχώς η νοημοσύνη των Πολιτικών μας , ( σε Ελλάδα κυρίως ) δεν μπορεί να συλλάβει την γεωπολιτική σημασία που έχουν αυτές οι εκλογές .

Ευτυχώς , έχουν γνώση οι ΦΥΛΑΚΕΣ !!

Στην Κωνσταντινούπολη , πρέπει ξανά να ¨μυρίσει Ελλάδα ¨ , να ανοίξει ο δρόμος , Έλληνες να κυριαρχήσουν πάλι με την ακατανίκητη Πολιτισμική τους δύναμη , η Πόλη να ξαναγίνει Ελληνική διοικητικά αρχικά , η Ευρωπαϊκή Τουρκία έτσι ( μόνο αυτή) θα αποκτήσει τη δυνατότητα να μπει στην ΕΕ το 2023 γεγονός που θα προσελκύσει τεράστια Ευρωπαϊκά κονδύλια ενώ η Ασιατική Τουρκία αποκομμένη, θα αναλώνεται αρχικά στο να αντιτείνεται στη δημιουργία κουρδικού έθνους-κράτους στη Μεσοποταμία .

Ο Ερντογάν στην Πόλη , πρέπει να χάσει !

Ενθαρρύνεται και βοηθήσετε του Αρμένιους και τους Κούρδους να ψηφίσουν  , ειδικά αυτούς που στον 1ο γύρο απείχαν

Ίσως θα είναι ( εάν επιτευχθεί ) η σημαντικότερη γεωπολιτικά στρατηγική κίνηση τα τελευταία 1000 χρόνια , που θα αλλάξει πολλά δεδομένα σε παγκόσμιο επίπεδο υπέρ του Ελληνισμού .

Και μην ξεχάσετε ποτέ !!

«πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικιά μας θα ναι».

Με εκτίμηση !!

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ »

Υγ Η ¨ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ¨είναι η Πολιτική Τάση ,το εν δυνάμει Πολιτικό Κόμμα που όλοι οι περήφανοι Έλληνες βαθιά μέσα μας θα θέλαμε. Αποτελεί δε, την πολιτική διάσταση του Τομέα γεωπολιτικής στρατηγικής της γνωστής μας , Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης.

Share this post