«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» Μετά τα μνημόνια , το νέο δόγμα του Σοκ που θα εφαρμοστεί είναι , η «εμπόλεμη περίοδο με την Τουρκία »

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» Μετά τα μνημόνια , το νέο δόγμα του Σοκ που θα εφαρμοστεί είναι , η «εμπόλεμη περίοδο με την Τουρκία »

Αλήθειες που δεν θα ακούσετε από πουθενά αλλού !

Το Ελληνικό Πολιτικό Σύστημα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια , είναι ο καλύτερος πελάτης της Ξενοκρατίας , και για να πούμε τα πράγματα με τ όνομά τους , ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ είναι ο αδιαμφισβήτητος  Διοικητής της Ελλάδας

Οι ΗΠΑ βγάζουν δις δολάρια πουλώντας προστασία και ασφάλεια στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή . Εάν ολοκληρωθεί η ευρωπαϊκή ένωση και η ΕΕ αποτελέσει ένα Κράτος με ευρωπαϊκό στρατό , κοινό νομικό πλαίσιο , κοινή εξωτερική πολιτική κτλ , τότε είναι περισσότερο από βέβαιο ότι , οι ΗΠΑ θα ¨μπουν στην άκρη ¨

Μετατρέποντας την Ελλάδα σε Αμερικανή αποικία και κρατώντας την ( αδελφή ψυχή της ) Βρετανία ( ο λόγος που έγινε το Brexit ) έξω από την ΕΕ , εμποδίζει την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και έτσι , κρατάει τη θέση του ¨προστάτη¨ Απόδειξη ότι ,μετά το Brexit, ΗΠΑ και Βρετανία συνάπτουν σπουδαία εμπορική συμφωνία και το ΝΑΤΟ θα αυξήσει τις αμυντικές του δαπάνες μέχρι 2% .

Στα πλαίσια αυτά ,  οι ΗΠΑ εκμεταλλεύονται και ¨ευλογούν την  Τουρκοφοβία που καλλιεργείται στην Ελλάδα προκειμένου να εγκαταστήσουν τη μεγαλύτερή τους στρατιωτική δύναμη , να μετατραπούν ( έχουν ήδη ) σε εγγυήτρια χώρα και έτσι , εξασφαλίζοντας μια μονιμότερη παρουσία ( και στα Βαλκάνια , βλεπ «ΣΚΟΠΙΑ» ) , να διατηρήσουν τον ιδιαίτερα επικερδής , ρόλο του Προστάτη .

Μια άλλη απόδειξη είναι ότι οι ΗΠA, δε θέλουν να αγοράσει η Τουρκία το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S-400 ( πίσω από την Τουρκία είναι η Ρωσία που θέλει να αποκτήσει πρόσβαση στις ζεστές θάλασσες ) το οποίο θεωρούν ασύμβατο με το νέο, αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος F-35 . Οι Πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ θα χάσει δις δολάρια αφού θα αναγκαστεί να αναβαθμίσει τα πολεμικά της αεροπλάνα  και να ακυρώσει παραγγελίες , σε μια κρίσιμη περίοδο για την Αμερικανική οικονομία .

Το μεγάλο δίλλημα συνεπώς που αντιμετωπίζουμε ως χώρα , είναι , με την Αμερική ή με την Ευρωπαϊκή Ένωση ;

Η Τουρκοφοβία και το ολοένα και ποιο ( σκόπιμα ) ορατό ενδεχόμενο μιας Ελληνοτουρκικής σύρραξης τίθεται ώστε , να μην έχουμε  δικαίωμα επιλογή , όταν κληθούμε να επιλέξουμε .

Με εκτίμηση !!

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ »

Υγ Η ¨ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ¨είναι η Πολιτική Τάση ,το εν δυνάμει Πολιτικό Κόμμα που όλοι οι περήφανοι Έλληνες βαθιά μέσα μας  θα θέλαμε. Αποτελεί  δε, την πολιτική διάσταση του Τομέα γεωπολιτικής στρατηγικής της γνωστής μας , Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης.

Share this post