Εμένα οι φίλοι μου είναι… μαύρα πουλιά

Εμένα οι φίλοι μου είναι… μαύρα πουλιά

Αφορμή για το παρακάτω άρθρο είναι οι φίλοι μου… μαύρα πουλιά, αποδημητικά, πάνε και έρχονται, άνοιξη καλοκαίρι και πάλι πίσω…οι φίλοι μου ταξιδεύουν σε πολλά μέρη και χτίζουν φωλιές, γεννούν μικρά αυγά που αργότερα θα μεγαλώσουν και θα γίνουν ..υποθέσεις!!!

Η υπόθεση του Ισραήλ σε σχέση με την Συμφωνία του Αιώνα και η επίθεση στο Ιραν…. συσχετίζεται με την Ελλάδα.

Το ένα γρανάζι θα γυρίσει το άλλο.

Έτσι δεν είναι Μάικ; Ξέρω τι κάνεις φίλε Μάικ, και είναι τόσο παλαβό αυτό που συμβαίνει που πραγματικά δεν μπορώ να δώσω εξήγηση πως καταφέρνετε και το κάνετε. Το παρατηρώ όμως, είναι κάτι και αυτό.

Εκδίδετε συμβόλαια θανάτου κρατών, και ορίζετε συγκεκριμένο χρόνο που πρέπει να εκτελεστούν, ακόμη και αν δεν εκτελεστούν εσείς εκδηλώνετε τις καταστροφικές σας προθέσεις.

Για άλλη μία φορα….

Άλλοι θα μας πάνε σε πόλεμο με την Τουρκία και είναι αυτοί που στην Μικρασιατική καταστροφή μας είπαν «εμπρός περάστε στα παράλια σας στηρίζουμε, διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν, κάντε δικά σας τα μέρη, κατατροπώστε τον εχθρό και τον τούρκικό ζυγό λύσατε… πάρτε εκδίκηση για τα 400 χρόνια σκλαβιας διωγμών και καταπιεσης….μαζί και δάνεια και οπλισμό και πολεμοφόδια» και αφού το κάναμε μετα μας είπαν «ως εκεί μην πατέ πιο πέρα, τέρμα τα δάνεια, ο οπλισμος και τα πολεμοφόδια μην φτάσετε Άγκυρα», κάνατε την βρώμικη δουλειά για εμάς και τώρα έχουμε συμφέροντα στην περιοχή, στρατηγικά και έχουμε έναν λαό, τον τουρκικό λαό που μας είναι χρήσιμος για την σκληρότητα του, μας είναι χρήσιμος γιατί είναι ένα λυσσασμένο σκυλί στην αυλή πολλών κρατών.

Μηπως οι σύμμαχοι μας έκαναν λάθος τότε…;Μηπως αυτό το σκυλί δεν το λύνουν ή δεν το δένουν οπότε θέλουν….όποτε του βολεύει;

Τότε χρησιμοποίησαν τον ελληνικό στρατό στην αποπειρά τους να ρίξουν μια αυτοκρατορία, να την αποδυναμώσουν και αυτό που θα μείνει, να το δαμάσουν, να το έχουν υπό τον έλεγχο τους, και όταν τα κατάφεραν και διασφάλισαν τις συνθήκες που ήθελαν, Ιταλοί Γάλλοι και πιθανώς και άλλα κράτη που η ιστορία δεν τα κατέγραψε και εμείς δεν ζήσαμε εκεί να δούμε με τα μάτια μας τι έγινε, τους γέμισαν όπλα και πυρομαχικά και είναι αυτοί οι φίλοι μας και σύμμαχοι μας που μας έστησαν την παγίδα, είναι αυτοι που μας έκοβαν τα χέρια στις αποβάθρες της Σμύρνης(!!)

Μας έστησαν παγίδα τοτε στα βαθη της Τουρκίας, γιατί γνώριζαν την δυναμική μας και την ανάγκη η χώρα μας να πάρει εκδίκηση από έναν γείτονα που τον καταδυνάστευε τετρακόσια ολόκληρα χρόνια. Τα ήξεραν αυτά οι φίλοι μας.. έτσι δεν είναι Μάικ….;;; και μας χρησιμοποίησαν και δεν μας αφήσαν σαν καλοί σύμμαχοι που ήταν να τελειώσουμε μιας και καλής από αυτόν τον αδίστακτο λαό τότε που απειλουσε την ίδια την υπαρξη του εθνους μας..!

Όχι δεν μας αφήσαν…ο Τζόκερ βλέπεις είναι χρήσιμος για την Γκοθαμ, σε κάθε εποχή και σε καθε γενιά,  δίχως τον Τζόκερ πως θα φανεί η δράση του Μπάτμαν…ποιον θα κυνηγάει ο τιμωρος και με τι πρόσχημα;

Και διασφάλισαν στο παρελθον αιτίες πολέμου μέσα από συνθήκες ειρήνης, αιτίες πολέμου χρυσές επενδύσεις σε φόβο και εκβιασμό ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των ισχυρών σε διαοφρες γεωγραφικές περιοχες της Γκόθαμ.

Aιτίες πολέμου που τις φέρνουν στην επιφάνεια στις ημέρες μας γιατι τους ειναι χρήσιμες.!!!

Οι ισχυροί φίλοι μας Κυριάκο δεν ήθελαν, δεν θέλουν και ούτε πρόκειται να αφήσουν την χώρα μας να γίνει ισχυρή, ανεξάρτητη και ευημερούσα. ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ….;;;

Και έτσι Μαικ φτιάξατε τον μύθο του πρότζεκτ EastMED. Είναι ένα έργο όμως που δεν θα γίνει ποτέ.!!

Ο EastMED είναι η αφορμή σύγκρουσης Ελλάδος-Τουρκίας, πρόχειρα σχεδιασμένη, δίχως η χώρα μας  να διαθέτει επίσημα θαλάσσια οικονομικά σύνορα.

Υπογράψατε μια συμφωνία με τους «φίλους μας» που τους είδαμε πιο πάνω και μέσα στην ιστορία ποιοι είναι και είδαμε και πάλι ποιοι είναι πρόσφατα, με την στάση τους στα μνημόνια, (η μηπως ξεχάσαμε…;) την ώρα που οι φίλοι μας ήξεραν τι καθεστώς επικρατεί στο Αιγαίο.

Δηλαδή μας έβαλαν να ξεκινήσουμε οικοδομικές εργασίες σε ένα οικόπεδο που δεν έχει ούτε καν τοπογραφικό….και συνορεύει με έναν επικίνδυνο και καλά οπλισμένο γείτονα και που ορισμένοι απο τους ιδιοκτήτες του στο παρελθόν είπαν στο γείτονα ότι υπάρχουν γκρίζα σύνορα,  δηλαδή περιοχές του γαλανόλευκου οικοπέδου….. ουδέτερες..!!!!

Δεν ξέρω πόσοι βλέπουν την παγίδα που έχουμε πέσει, τι μας έβαλαν να κάνουμε, δεν ξέρω πόσοι και ποιοι βλέπουν ότι μέσα στην συμφωνία για τον East Med έχουν επενδύσει την πολεμική εμπλοκή Ελλάδος-Τουρκίας….την οποια θα αξιοποιησουν χρονικα οταν τους βολευει……και έχει πολλά οφέλη για τους «φίλους μας»….ένα από αυτά είναι ότι μέσα σε αυτή την εμπλοκή περνάει και το χτύπημα στο Ιραν..!

Μέσα απο αυτην θα κάψουν την Συνθηκη του Μοντρε..!

Το ένα γρανάζι γυρίζει μαζί με το άλλο, το αναφέρω για πολλοστή φορά, από τότε που εντοπίστηκε ο συσχετισμός …….φίλε μας την έχουν στημένη κάποιοι από τους φίλους μας στο Αιγαίο,  αλλά δεν ξέρω αν οι δικοί μας το ξέρουν….ε Κυριάκο;

Είναι δυο διαφορετικές υποθέσεις στον ίδιο όμως φάκελο!!

Ίσως κάποιοι θα αναρωτιέστε πόσο κοντά είμαστε στο να ανοίξει ο φάκελος με τις δύο υποθέσεις.

Κοίτα….το Ισραήλ(και οι σύμμαχοι του) θα αναλάβει το Ιραν και η Ελλάδα(μόνη της) την Τουρκία.

Κυριάκο σε είδαμε πριν λίγες ημέρες να πηγαίνεις στο Ισραήλ, προφανώς όχι για τον τουρισμό και τις επενδύσεις, όταν τα καυτά ζητήματα είναι η προσάρτηση εδαφών του Ισραήλ και οι αντιδράσεις των περιφερειακών κρατών. Προφανώς και η ατζέντα της συζήτησης  ήταν άλλη.

Πλησιάζει η ώρα που θα ανοίξει ο φάκελος και θα βγουν οι δυο υποθέσεις στην επικαιρότητα και όλα πρέπει να πάνε βάσει σχεδίου γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και παραλείψεις… ο χρόνος σας πιέζει και πίσω δεν γυρίζει.

Περιμένω λοιπόν σε μερικές ημέρες μέσα στον μηνα κάποια στοιχεία για τις δυο υποθέσεις του ενός φακέλου, Μάικ. Στοιχεία για τα κράτη που εμπλέκονται δηλαδή Ιραν, Ελλάδα, Τουρκία, Ισραήλ.

Η σειρά δεν είναι τυχαία.

Μπορεί αν διαβάζεις αυτό το άρθρο κάποια πράγματα να μην σου κάθονται καλα…αλλά ο Μάικ, ο Βενιαμίν και οι υπόλοιποί συντελεστές  μας τα κάνουν πάντα πιο ευκολά. Φροντίζουν συχνά για αυτό.

Αν δεν κατανοείς πως δυο τοσο μεγάλες υποθέσεις βρίσκονται τοποθετημένες σε έναν φάκελο,  δες παρακάτω κάτι από  την……….Πέμπτη 2/1/2020!!

Η δολοφονία του ανώτατου Ιρανού στρατηγού έγινε μερικές ώρες μετά την υπογραφή του Ισραηλινου αγωγου EastMed.

Πρώτα οι υπογραφές μετα η δολοφονία.

Πρώτα η μια υπόθεση… μετα η άλλη.

Αγαπητέ Ερντογάν είχα την εικόνα ότι θα σε βγάλουν από την μέση τέλη Ιουνίου, με δεύτερο πραξικόπημα, πράγμα που δεν έγινε. Τιποτα ομως δεν τελειωσε. Η χώρα σου όμως σύντομα θα πονέσει πολύ. Και εσύ έχεις να πάρεις μια απόφαση στις 15 του μήνα. Η τύχη όμως της Αγίας Σοφίας δεν εξαρτάται από την απόφαση σου εκείνη την ημέρα. Η δική σου τύχη και υπαρξη εξαρτάται. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι το εξής :Πρόσεχε τι απόφαση θα πάρεις ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος. Αυτή η απόφαση…φίλε πρόεδρε είναι σαν να βάζεις σε γυμνή πρίζα τα δυο δάχτυλα σου και θα πάρεις στο λαιμο σου ολη την Κωνσταντινουπολη.!!

Ζητάνε για το επόμενο διάστημα, μέχρι τον επόμενο μήνα αίμα από τις τουρκικές περιοχές σου.

Και αν σου μιλάω φιλικά την ώρα που εκβιάζεις και απειλείς την χώρα μου είναι………………….γιατί είδα τι φίλους έχω.

http://www.minitrue.gr/

Share this post