Ενας παικταρας και ενας αλλος και ενας αλλος

Ενας παικταρας και ενας αλλος και ενας αλλος

Ενας παικταρας και ενας αλλος και ενας αλλος

[Δοκιμασία IQ Κατασκόπου: πόσα και τι και ποία βλέπεις εις την εικόνα εξωφύλλου;]

Ήταν ένας παικταράς. Ήμουν στην κερκίδα.

Όποτε έκανε κάτι καλό οι καπαδοί της ομάδας μας τον επευφημούσαν Ρωμαίοι Πολίτες στο Κολοσσιαίον.

Όποτε έκανε στραπάντζα ή δεν έκανε το υπεράνθρωπο κατάφερμα, τον ύβριζαν, από την μάνα του ως την γυναίκα του, και τα ιερά και όσια του Πρόσωπα και Τον Θεόν του.

Είχε και έναν άλλον παικταρά της αντίπαλης ομάδα, σωρηδόν οι ύβρεις, όμοιες προς τον παικταρά τους όταν έκανε λάθος ή δεν πετούσε [χαχαχα] κυριολεκτικά.

Κάθισα και στην αντίπερα κερκίδα, την αντίπαλη, τα ίδια με έναν άλλον παικταρά από τους ίδιους κοπαδούς του άλλου χρώματος αλλά της ίδιας ανεγκέφαλης φαυλότητος.

Όταν έφυγε ο μεν παικταράς μεταγγραφή στην δε ομάδα και ο άλλος παικταράς μεταγγραφή στην μεν ομάδα, η κάθε κοπαδοσύνη καλώς όρισε τον παικταρά της που μεταγγράφηκε και προηγουμένως τον βλασφημούσαν. Και ύστερα όποτε έκανε σφάλμα ή δεν έκανε το ακατόρθωτο πάλαι τον βλασφημούσαν και όποτε έκανε το «θαύμα» τον επευφημούσαν πανηγυριζόμενοι θεαματικώς οι Κολοσσιείς!….

Οι κοπαδοί είχαν θρησκεία τους το κόμμα τους ήτοι την ομάδα τους και το κόμμα τους, τον πολιτικό τους, δηλαδή πίστευαν σε δύο τουλάχιστον θρησκείες, το κόμμα και την ομάδα αλλά όχι όλοι τις ίδιες θρησκείες, ήτοι μεν την μεν ομάδα και το μεν κόμμα, αλλά και με το μεν κόμμα και δε ομάδα, ήτοι μία Τετραπιθανότητα, την βλέπεις;

Οι της μεν ομάδος με το μεν κόμμα. Οι της μέν ομάδος με το δε κόμμα. Οι της δε ομάδος με το μεν κόμμα και οι της δε ομάδος με το δε κόμμα [χαχαχα] και ούτω ούτω καθ’ ούτω φαυλάτω διενεξής εφεξής…. Και έναν τρίτον της έξης, το συμφέρον, σε όλους ή πολλούς έστω, ήτοι τρεις έξεις [ή 6/έξη 6/έξη 6/έξη, χαχαχα και τα χαβούζια της χαβούρας της έξης έξης έξης]…. Και άλλες υποδιαιρέσεις και ηθικές να σπανίζουν με τον καιρόν, διότι οι τρείς εξάρες, τα καταδιάλυσαν όλα….

Η ποδοσφαιρίτιδα είναι ενδεικτική, και εκεί μία Τετραπιθανότητα, την είδες; Και εξαπιθανότητα συνάμα: υβρίζω τον ιδικόν μου, επευφημώ τον ιδικόν μου, υβρίζω τον ιδικόν σου, επευφημώ τον ιδικόν σου [ισχύει και τούτο σε ώρες αγανάκτησης, ειλικρίνειας, φθόνου και ευχής να μεταγγραφεί στους σ’ εμάς], καλώς ορίζω τον ιδικόν σου, καλώς ορίζεις τον ιδικόν μου και ύστερα ξανά η συνέχεια με τα 4 προαναφερόμενα…. = Φαύλος Φαύλων Κύκλος!!!!!

Αλλά υπάρχουν και άλλοι παικταράδες, που δεν φαίνονται παικταράδες ή φαίνονται αλλά δεν φαίνονται τα όσα κάνουν και πως τα κάνουν και από αυτούς κακοί, καλοί, ουδέτεροι, ανάμεικτοι, ή έναν από τα 4 κάθε φορά!….

Και εδώ μέσα υπάρχουν παικταράδες, εγώ τους βλέπω, εσείς τους βλέπετε;Προσέχετε τους καλούς παικταράδες μας, διότι όταν τους χάσετε μπορεί και να μην καταλάβετε τι χάσατε…. Θυμάστε παλαιότερα που το ποδόσφαιρο ήταν Όμορφον επειδή είχε Μονάδες;…. Τώρα είναι οργανωμένο και είναι σκλάβοι, αλλά ξέχασα να σας ειπώ για τους παικταράδες που πότε επευφημούντε και πότε υβρίζοντε, αφού ρε τον υβρίζεις επειδή έκανε σφάλμα ή δεν έκανε το ακατόρθωτον, γιατί τον λες προδότη που δεν κάθισε να τον υβρίζεις και δέχθηκε μεταγγραφή; Μήπως για να μην είναι προδότης πρέπει να είναι υποτακτικός σου; Εσύ τον έκανες επαγγελματία [σε όλα τα επίπεδα και εργασίες], εμείς κάναμε ο ένας τον άλλον επαγγελματίες και άμα πληθαίνουν οι επαγγελματίες δεν υπάρχει η κοινοκτημοσύνη και άμα δεν υπάρχει η Ιερά Κοινοκτημοσύνη δεν υπάρχει ο Πατριωτισμός από το χώμα έως τους Ουρανούς και Τον Θεόν! Όσον διά τον κομμουνισμόν, με τα «καλά» του και τα κακά του είναι κοινοκτημοσύνη υποδούλωσης, όπως και η ψευδοδημοκρατία της Ολιγαρχίας και της Πολυαυτοκρατορίας.

Έτσι λέγει ο επαγγελματίας, δεν κατεβαίνω να σπάσω κεφάλια ιθύνοντων διά την ακρίβειαν διότι είμαι επαγγελματίας και είναι και αυτός επαγγελματίας και πρέπει να βαστάμε έναν «κύρος» και «ευπρέπεια» και το επάγγελμα μου και η σταδιοδρομία μου [όπως λένε και οι γκουράδες χαχαχα = ατομισμός = επαγγελματικός αυτοπροσδιορισμός ψυχής = Θρησκεία του Επαγγελματία και Επαγγέλματος] συνδέεται άρρηκτα με τον τάδε πολιτικό, εταιρεία, πελάτη, παρά πελάτη και του υιού και πατέρα και θυγατέρας και θειάς και θειού και ούτω καθεξής, με άλλα λόγια γκουρουφεξαλλογκουράδικα: ο καθένας μόνος του [χαχαχαχα, και ψάχνετε Πατριωτισμόν στους μοναδιστές, χαχαχα και μοναδιστοσαδιστές] ελεύθερος [τέκτονας] επαγγελματίας της ιδιοτέλειας του και των συλλόγων όπου συν+εργάζεται = συν+εργάτης = εργάτης διά τον ίδιον σκοπόν: καλού, χρήματος ή κακού, ουδέτερου, ανάμεικτου! Δεν έπρεπε να τον λέν Έλληνα ή Ιταλόν αλλά ο Άτομος [χαχαχα] και ο Ά+τομος Επαγγελματίας ος επαγγέλεται διά να Κερδ, ίσει ! Μετά λέμε δεν Βοηθάει Ο Θεός, ποίους να βοηθήσει; Τους φαύλους του Κολοσσιαίου να επιφαυλώσουν πλείστον [χαχαχα];

Συνάμα όλοι οι επαγγελματίες σχεδόν και οι μεγαλοεπαγγελματίες τσιράκια υπερμεγαλοεπαγγελματιών του εξωτερικού της Σκιάς της Στοάς της Στοάς της Σκιάς. Ευτυχώς ακόμη έχουμε το πληκτρολόγιον, την γειτονιά και τον καφενέ να λέμε καν μία αλήθεια την ημέραν ανά ημέραν ! Διότι εις το πληκτρολόγιον, την γειτονιά, τον καφενέ, τον νόμον, την κυβέρνηση, την κερκίδα [κάθε είδους χαχαχα], συνήθως ψεύδη και αδικίες και βλασφημίες, έτσι Στήνουμε Θερμοπύλες και συνάμα τις Φυλάμε ! Οι Θερμοπύλες μας ανάμεσα σε Συμπληγάδες και άντε να τις ελέγξουμε και να τις ανατινάξουμε ή επικαθίσουμε φρουρά επάνω και μέσα τους ! συν πλην γαιάδες ! συν πλην γαι’ άδες !

Το Έθνος και τα Έθνη των Κοπ,αδών ! οι Βένετοι κ’ οι Πράσινοι με τα πράσινα άλογα και τα βένετα τσιμπούκια !

Η Στάση του Νίκα ή αναγραμματιστί Αικά και Κάϊν , ο κομμουνισμός ιδρύθηκε από πονηρούς και αγράμματους του Ελληνοβυζαντίου , κάτι χαφιέδες , κάτι διαμαρτυρώμενους , κάτι ειλικρινείς που γίναν θύμαν !

Πώς ενώνεσαι όταν έχεις ομάδες επαγγελματιών, χαύνων και φαύλων; Και δεν είναι σύγχρονον αυτόν είναι Χούϊ του Έλληνα Αρχαίον !

Αδελφοκτόνος υπεράνω ήταν , έκτιζε παλάτια εις τα κομμάτια των αδελφών του , ,,μην κάνετε κάποιοι ότι δεν γνωρίζετε την Ιστορία, το τι σφαγές έγιναν από Μεγαλέξανδρου και ύστερα με τους Στρατηγούς τους αντίμαχους κομματικούς δεν λέγεται, αλλά διατί ασχολούμαι με τα προχθεσυνά και όχι τα αντιπροχθεσυνά, οι Τρώες Έλληνες ήταν οι Αχαίοι Έλληνες ήταν, οι Τρώες από την Σαμοθράκη έχουν την βασιλική καταγωγή , της οικογένειας Δάρδανου όπου μετοίκησε μετά τον κατακλυσμόν όπου φέρει το όνομα του, και τα Δρδανέλια τα Στενά Περάσματα Φορολογίας του…. = Επαγγελματίας, κάθε πόλη κράτος, χώρα, αυτοκρατορία, Τραπεζική Αυτοκρατορία είναι επαγγελματίας !

Όταν μυαλόν δεν έχεις πως το βάζεις ; με την κοπήν του εγωϊσμού και της φαντασιομυθοπλασιοϋπερηφάνειας !

Έχουμε πολλούς παικταράδες που παίζουν διά την αυτοαπαρτία τους = πάρτυ τους , και εμείς τους θαυμάζουμε επειδή παίζουν «καλά» ή τους υβρίζουμε διά βλάκες, ενώ είναι επαγγελματίες και παίζουν τον ρόλον που αποφέρει χρήμα, δόξα, θέση, φιλίες κλίκας !

[Λησμονήσαμε κάτι εσκεμμένα, εκτός από επευφημίες και ύβρεις φθόνου και κακίας οι Φαύλοι, περιπαίζουν και γιουχαΐζουν τους αντιπάλους…. , αυτόν τι είναι βάσει Βαθείας Υπερευφυΐας; Συνάμα ήταν ένας παικταράς άσπρος μέσα στο μαύρο, ένας παικταράς μαύρος μέσα στο άσπρο και ένας άσπορος σπόρος παικταράς που είναι το αυτί αμφότερων των παικταράδων του blackout & του whiteout , της σκοτοδίνης στην λευκοδίνη του κάλπικου φωστήρος και του εωσφορισμού μέσα στην συνσκότιση της σκοτούρας της σκοτοφίλης σκοτοπύρης…. ]

Κύριος Τρισκύριος ειμοί ΒοηΘείος και ου φοβηθήσομαι τι ποιήσει μοι δαίμων και άνθρωπος και ου φοβηθήσομαι κακά.

Παναγιώτης Δίας

Share this post