ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩΝ

ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩΝ

Μπορεί κατά πως λέει και το δημοσίευμα, να έμεινε μόνος από τους μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας , που φανερά ΑΡΝΕΙΤΑΙ να υποταχθεί στη δικτατορία του κορωνοϊού και τη ΧΟΥΝΤΑ της Νέας Τάξης ΟΜΩΣ μαζί του σιγοψιθυρίζουμε το “Κύριε Ιησού Χριστέ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ” αλλά και το “ΤΙΣ ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ”.

Η ιστορία της Ορθοδοξίας αλλά και του έθνους μας δίδαξε ότι όταν ο Διάβολος υπέτασσε στα γούστα του τους αφεντάδες του κόσμου ετούτου, εμφανίζονταν ένας περιφρονημένος μουζίκος ,να τρίβει στις μούρες τους την πραγματική αλήθεια. Θυμήσου Έλληνα τη στάση του αξεπέραστου Αγίου Μάρκου του Ευγενικού, ο οποίος την ώρα που ο διεφθαρμένος πάπας έσερνε στον όλεθρο προσκυνημένους, αυτοκράτωρα και πατριάρχη και όλους σχεδόν τους συμμετέ-χοντες στην προδοτική σύνοδο Φερράρας-Φλωρεντίας επισκόπους, ΜΟΝΟΣ του κήρυξε την εξέγερση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Παρά τις αλλεπάλληλες πίσω πλάτες μαχαιριές, από αδυσώπητους εχθρούς και άσπονδους φίλους.

Και τότε ο καίσαρας , αυτοκράτωρας της Πόλης και ο Πατριάρχης της [όπως και τώρα ο πρωθυπουργός και η Σύνοδος των Ελλήνων εγκολπιοφόρων (επισκόπων)]επέμεναν στην παράδοση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στο είδωλο του Βατικανού.

Έτσι και τώρα ένας επίσκοπος με αγγελικό όνομα ,διατρανώνει το κύρος της Ορθοδοξίας όταν οι πολλοί προσκυνημένοι που αγάπησαν την δόξα των ανθρώπων μάλλον παρά του Θεού κηρύττουν με γυμνή και σκεπασμένη την κεφαλή, προδοτικά και αντίχριστατερατουργήματα.

Όμως ΖΗ Κύριος και θα κάμει την δίκαιη κρίση Του όχι με τα τερτίπια των κλασαυχενιζόμενων ψευτοεπίσημων και ψευτο πατέρων αλλά με την ράβδο της δυνάμεώς Του και τότε ποιός θα αντέξει;

Αλίμονο ο χάρος σπαθίζει στις εσχατιές τις χώρας μας και στα σύνορα του κόσμου ,και ακόμα μας ταΐζουν του κουτόχορτο και το γαϊδορο-χορτο.

Ύπνος και γαϊδουριά ,έτσι να περνάει ο καιρός μέχρι να αρχίσει το μεγάλο … ΔΡΑΜΑ!!!

Ο καιρός αναμφισβήτητα μας αγγίζει .

Στα γόνατα και το σπαθί στη χούφτα….

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Share this post