ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένας Γερμανός δημοσιογράφος ο Mark Hegewald έκανε μια πρόσφατη περιήγηση-έρευνα στις περιοχές των Κούρδων του Βορείου Ιράκ. Στις συζητήσεις που είχε με ιθύνοντες που γνωρίζουν πολύ καλά τα πράγματα της Μέσης Ανατολής, διαπίστωσε ότι ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες από ΗΠΑ-Ισραήλ για ένα μεγάλο στρατιωτικό χτύπημα στο Ιράν.

Στην πόλη του Κιρκούκ αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί έχουν δημιουργήσει ειδικές αεροπορικές βάσεις από όπου αμερικανικά και πιθανώς ισραηλινά εροπορικά αεροσκάφη θα επιτεθιούν στο Ιράν. Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει ήδη μεγγάλες τάσεις φυγής του τοπικού πληθυσμού που έχει καταλάβει ότι επέρχεται ένας μεγάλος Αρμαγγεδώνας.

Ξέσπασμα Παγκόσμιος Πόλεμος το 2019 ?

ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΤΟΣ ΤΟ 2019 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ

Εδικά στην πόλη Βaadre είδε ότι έχουν δημιουργηθεί ειδικά καταφύγια για περιπτώσεις αεροπορικών βομβαρδισμών και πολεμικών επιχειρήσεων.

Όπως διαπίστωσε ο Γερμανός δημοσιογράφος, τοπικοί παράγοντες του αποκάλυψαν ότι τους έχουν δώσει διορία τρεις μήνες να προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες αυτού του πολέμου και για να εκκενώσουν την ευρύτερη περιοχή.

Υπολογίζεται ότι:

Στην ευρύτερη περιοχή ήδη σύμφωνα με την έρευνα του Γερμανού δημοσιογράφου ήδη υπάρχουν 100 στρατόπεδα όπου συγκεντρώνονται πρόσφυγες για να αναχωρήσουν από την εμπόλεμη περιοχή και σε κάθε στρατόπεδο υπολογίζεται ότι έχουν συγκεντρωθεί περί τις 10.000 άνθρωποι.

3000 σκηνές με 3000 οικογένειες

Σε πρώτη φάση υπολογίζεται ότι περίπου ένα εκατομμύριο θα φύγει από την εμπόλεμη ζώνη με κατεύθυνση την Ευρώπη. Αντιλαμβάνεται κανείς τι προετοιμάζουν και τι τρομακτικές συνέπειες θα έχει μια τέτοια εξέλιξη.

Ο ίδιος επισκέφτηκε κάποια από αυτά τα στρατόπεδα και άρχισε να μιλάει με αυτούς που βρίσκονταν εκεί. Όταν τους ρώτησε αν θα φύγουν και που θα πάνε όταν αρχίσει η επίθεση στο Ιράν σχεδόν όλοι του απαντούσανε Αλλεμάνια γιατί εκεί πιστεύουν ότι είναι ο παράδεισος που θέλουν.

Τότε ο Γερμανός τους είπε «Γνωρίζετε ποια είναι η πραγματική κατάσταση στην Γερμανία και ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεστε; Στην Γερμανία σήμερα η ανεργία έφτασε στο 20%, 700 περίπου Γερμανοί εκτελέστηκαν από τους λαθρο-τζιχαντιστές » και τους προειδοποίησε ότι θα βρεθούν σε αδιέξοδες καταστάσεις και ότι όλα αυτά γίνονται σκόπιμα για να πέσουν θύματα αυτής της παράνομης μετανάστευσης. Αυτοί έμειναν άφωνοι από όσα τους είπε ο Γερμανός γιατί δεν ξέραν τίποτα ενώ η προπαγάνδα τους είχε καλλιεργήσει την εντύπωση ότι θα φύγουν από την Μέση Ανατολή για να πάνε στον παράδεισο της Ευρώπης.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια και τους έχουν δώσει διορία τρεις μήνες για να φύγουν από την εμπόλεμη ζώνη.

Τι σημαίνει αυτό για μας; Αν ξεσπάσει πόλεμος με το Ιράν η πιθανή διαδρομή διαφυγή όλων αυτών των εκατοντάδων χιλιάδων για να πάνε στην Ευρώπη θα είναι μέσω Τουρκίας προς την Ελλάδα.

Αντιλαμβάνεστε τότε τι έχει να γίνει.

Στο επόμενο βίντεο εμφανίζονται οι χώρες που ανήκουν στην συμφωνία της Σαγκάης μεταξύ των οποίων η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν.

Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης

Ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης (ΟΣΣ,[1][2] κινεζικά: 上海合作组织, 上合组织, ρωσικά: Шанхайская организация сотрудничества, ШОС) είναι ευρασιατικός οργανισμός πολιτικής, οικονομικής και ασφάλειας, η δημιουργία του οποίου ανακοινώθηκε στις 15 Ιουνίου 2001 στη Σαγκάη της Κίνας από τους ηγέτες της Κίνας, του Καζακστάν, της Κιργιζίας, της Ρωσίας, του Τατζικιστάν και του Ουζμπεκιστάν.

Ο Καταστατικός Χάρτης του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2002 και τέθηκε σε ισχύ στις 19 Σεπτεμβρίου 2003.[3] Αυτές οι χώρες, εκτός από το Ουζμπεκιστάν, ήταν μέλη του ομίλου «Σαγκάη Πέντε», o οποίoς ιδρύθηκε στις 26 Απριλίου 1996 στη Σαγκάη.

Η Ινδία και το Πακιστάν προσχώρησαν στον ΟΣΣ ως πλήρη μέλη στις 9 Ιουνίου 2017 σε σύνοδο κορυφής στην Αστανά του Καζακστάν.

MARKmobil Mittelpunkt – Die große Lage

The Shocking REAL Reason Why War with Iran Will Start

NO MORE WAR WITH IRAN

Στην ίδια την Γερμανία κάποιοι πολίτες έχουν ήδη αντιληφτεί τι επέρχεται ενώ αισθητό παράδειγμα είναι στο παρακάτω βίντεο όπου ένας Γερμανός ξεσπάει σε ένα δημόσιο χώρο απευθυνόμενος στον κόσμο προειδοποιώντας τους ότι υπάρχει μεγάλο σχέδιο οι ευρωπαϊκοί λαοί να εξοντωθούν και να αντικατασταθούν από εκατομμύρια παράνομους μετανάστες.

Frankfurt/M 8.03.2019: Er kam als Passant vorbei und lieferte dann dieses Bomben-Statement ab

ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!

Plans for Middle East – U.S. Army Gen. Wesley Clark | HD 1080p

Shocking Globalist’s Satanic Plan For 2019 – A Real Economic Analysis – Illuminati Exposed!

Netanyahu Fully Exposed As Fake Antichrist Forerunner!! – Warsaw Summit EXPOSED YOU BIBI!

Iran cannot rule out possibility of war with Israel – TV7 Israel News 21.02.19

8 Years of Syria’s Civil War: What does Assad’s survival mean for Israel, Iran and Hezbollah?

Syrian War Report – Feb. 21-22, 2019: Iran Took Control Of Several US Drones Flying Over Syria, Iraq

Iran’s Zarif thrashes Trump, «US driven by pathological obsession» (Munich Security Conference 2019

Σουλτάνα Χειλαδάκη

www.nikosxeiladakis.gr

Share this post