ΕΝΤΟΝΕΣ εξελίξεις στην Κίνα! Κάτι δείχνει να ετοιμάζεται παγκοσμίως, μετά τον COVID! ΥΠΟΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΕΝΤΟΝΕΣ εξελίξεις στην Κίνα! Κάτι δείχνει να ετοιμάζεται παγκοσμίως, μετά τον COVID! ΥΠΟΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Τώρα λένε και για τον καιρό! Μαζεύουν συνεχώς τρόφιμα…

Συνεχίζεται η κρίση στην Κίνα, για την οποία υπάρχουν φόβοι πως θα εξαπλωθεί και στον υπόλοιπο κόσμο όπως ο COVID.

Όπως μεταδίδει το Sοuth China Morining Post, με την κινεζική οικονομία να αντιμετωπίζει «περιοδικούς, διαρθρωτικούς και κυκλικούς περιορισμούς» εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για τις επερχόμενες προοπτικές ανάπτυξης, η Κίνα θα μπορούσε να εισέλθει σε μια περίοδο «οιονεί στασιμοπληθωρισμού», προειδοποίησε σύμβουλος της κεντρικής τράπεζας.

Στασιμοπληθωρισμός ή πληθωρισμός προσφοράς ονομάζεται ο πληθωρισμός που δε συνοδεύεται από αντίστοιχη αύξηση της παραγωγής, η οποία μπορεί να μείνει στάσιμη.

Να σταματήσει δηλαδή η παραγωγή, κάτι που θα επιφέρει τσουνάμι ΧΑΟΥΣ!!!

Ο Liu Shijin, μέλος της επιτροπής νομισματικής πολιτικής της Λαϊκής Τράπεζας της Κίνας, είπε σε διαδικτυακό φόρουμ την Κυριακή ότι αν συμβεί αυτό, δεν θα επηρεάσει μόνο το τέταρτο τρίμηνο, αλλά και το επόμενο έτος».

Σύμφωνα με το Al Jazeera, η οικονομία της Κίνας επιβραδύνεται στα χαμηλά που φαινόταν πολύ πίσω στο 1990.

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που, όπως έχετε διαβάσει, το Κομμουνιστικό Κόμμα στην Κίνα κάλεσε τις οικογένειες να στοκάρουν τρόφιμα και άλλα βασικά είδη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Οι καταναλωτές στο Πεκίνο αγοράζουν εδώ και μέρες μεγάλες ποσότητες από λάχανα, ρύζι και αλεύρι για τον χειμώνα, αφού η κυβέρνηση κάλεσε τον κόσμο να έχει αποθέματα από βασικά αγαθά στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

«Θα είναι ένας κρύος χειμώνας, θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι έχουμε αρκετά για να φάμε», είπε μία γυναίκα καθώς φόρτωνε ρύζι στο ποδήλατό της έξω από σούπερ μάρκετ στο κεντρικό Πεκίνο.

Ήδη από πλημμύρες έχει καταστραφεί η σοδειά για σιτηρά το 25% της όλης παραγωγής και το 10% του καλαμποκιού, ενώ τώρα έχουν πρόβλημα με το υπερβολικό κρύο στις βόρειες επαρχίες!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Ένα βίντεο από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προκαλεί τεράστιο προβληματισμό, καθώς αναφέρεται σε δύσκολο χειμώνα που θα μπορούσε να επιφέρει μεγάλη κρίση!!!

Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Και αν ο ακραίος καιρός πάγωνε τον τραπεζικό σου λογαριασμό;

Τα ψηφιακά οικονομικά συστήματα του πλανήτη είναι αυξανόμενα διασυνδεδεμένα.

Οι επιχειρήσεις έφτασαν να βασίζονται η μια στην άλλη σε ένα δίκτυο κρίσιμων διασυνδέσεων.

Αυτό σημαίνει πως μια διακοπή μπορεί ευκολότερα να μεγαλώσει και να διαδοθεί σε ολόκληρο το σύστημα με συνέπειες που θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν όλους.

Αυτό σημαίνει πως μια βαριά χιονοθύελλα, για παράδειγμα, ή μια κυβερνοεπίθεση θα μπορούσε να διακόψει την πρόσβαση των ανθρώπων στα χρήματα τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά. Μια κατάσταση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ευρύ πανικό και απώλεια εμπιστοσύνης».

Ναι είναι στην Κίνα η αρχή;;; Μετά την πανδημία του COVID, ετοιμάζουν πανδημία ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ με πιθανή συνέπεια ένα παγκόσμιο κραχ από το οποίο θα αναδυθεί μία νέα παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα μεταβάλλει το οικονομικό μοντέλο που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα;;;;;;

 

 

el.gr

Share this post