ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΖΩΗ-ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΖΩΗ-ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι πολιτικοί και οι ιολόγοι συνεχίζουν να εξαπλώνουν πανικό και να προσφέρουν τη μόνη δυνατότητα κλειδώματος, μάσκες και λίγο πολύ μόνιμων δοκιμών ως διέξοδο. Τα δεδομένα δεν υποστηρίζουν αυτήν τη στρατηγική, λαμβάνοντας υπόψη τις πιο πρόσφατες «επιβεβαιωμένες» περιπτώσεις. Εδώ είναι η σύγκριση της Σουηδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου έναντι της Αυστρίας και της Γερμανίας.

Στη Σουηδία καταστήματα, κομμωτήρια και εστιατόρια ήταν πάντα ανοιχτά και δεν υπήρξε ποτέ απαίτηση μάσκας. Τα κύματα των ιών εξαφανίζονται από μόνα τους μετά από λίγο. Το κλείδωμα στην Αυστρία και τη Γερμανία, το οποίο συνεχίστηκε και ενισχύθηκε από τις αρχές Νοεμβρίου, δεν έφερε κανένα ορατό πλεονέκτημα έναντι της Σουηδίας όσον αφορά τον αριθμό των περιπτώσεων.

Στη Σουηδία, όμως, τα παιδιά δεν είναι ήδη σοβαρά νευρωτικά και η εφηβική ψυχιατρική δεν χρειάζεται να τρέξει όπως αυτή του Γενικού Νοσοκομείου της Βιέννης. Και το 30% των μεσαίων επιχειρήσεων και εστιατορίων αντιμετωπίζουν καταστροφή.

Η σύγκριση με το Ηνωμένο Βασίλειο μας δείχνει ότι οι «μεταλλάκτες» δεν έχουν «κίνηση ανάκρουσης» όπως ισχυρίζονται ορισμένοι ταμπλόιντ και διεφθαρμένοι επιστήμονες. Η παραλλαγή του ιού B.1.1.7 δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πτώση των «επιβεβαιωμένων» κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και σε άλλες χώρες. Είναι επομένως κατανοητό ότι η κρατική κυβέρνηση του Τιρόλου αρνείται να κλειδωθεί εντελώς μόνο επειδή η Γερμανίδα ιολόγος Dorothee von Laer, η οποία εργάζεται στο MedUni Innsbruck, διαδίδει πανικό εντελώς ανεύθυνα και χωρίς αποδείξεις.

Και πάλι δεν μπορεί ποτέ να γίνει λόγος για εκθετικές αυξήσεις στη φύση, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι μη ρεαλιστικοί μαθηματικοί και μοντελιστές. Τις τελευταίες δεκαετίες και αιώνες, τα κύματα λοιμώξεων που προκαλούνται από ιούς λήγουν αυτόματα μετά από περίπου 70 ημέρες, ανεξάρτητα από το ποια μέτρα λαμβάνονται.

The New Normal Documentary by happen.network

Στην Γερμανία οι πολίτες ξεσηκώνονται και βγάζουν πλέον τις μάσκες νομικά βρήκανε ένα παραθυράκι στο νομοσχέδιο της υγείας που απαγορεύει να επιβάλλεται η μάσκα. Οι μάσκες δεν βοηθούν αλλά προκαλούν και βλάβες στο αναπνευστικό σύστημα λέει ο κύριος στο βίντεο και ο πολίτης έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί να ξεσηκωθεί να αρνηθεί και να μην υποτάζεται σαν πρόβατο και πιστεύει ότι το πασάρουν τα ΜΜΕ και οι ψεύτες και προδότες που σας κυβερνούν. Ξυπνήστε επιτέλους πρόβατα!

Das Große Erwachen 2021 – Das Ende der Maske? @Hintergrundfakten

Όλα γίνονται για την ατζέντα 21 και για την μείωση του πληθυσμού, για μια παγκόσμια κυβέρνηση ένα παγκόσμιο νόμισμα και μια παγκόσμια θρησκεία. Ξυπνήστε, κανείς δεν καίγεται για την υγεία σας πεθαμένους σας θέλουν και το καταφέρνουν με σιγανό θάνατο μέσω εμβολιασμών.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Share this post