Εξεγέρσεις σε Η.Π.Α. για τη ΦΥΛΑΚΗ, το ΕΜΒΟΛΙΟ & το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ λόγω κορωνοϊού – Ανοίξτε τη Χώρα τώρα.

Εξεγέρσεις σε Η.Π.Α. για τη ΦΥΛΑΚΗ, το ΕΜΒΟΛΙΟ & το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ λόγω κορωνοϊού – Ανοίξτε τη Χώρα τώρα.

Εξεγέρσεις σε Η.Π.Α. για τη ΦΥΛΑΚΗ, το ΕΜΒΟΛΙΟ & το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ λόγω κορωνοϊού – Ανοίξτε τη Χώρα τώρα.

Μαζικές Εξεγέρσεις (Anti-Lockdown) σε όλη τη χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενάντια στη ΦΥΛΑΚΗ του Κορωνοϊού, το ΕΜΒΟΛΙΟ και το ΣΦΑΓΙΣΜΑ.

Παρατηρείστε το ειρηνικό των διαδηλώσεων, σε σχέση με την Ελλάδα, όπου οι ρουφιάνοι πληρωμένοι του συστήματος μπαχαλάκηδες, σε συνεργασία με την αστυνομία και τα ματ, διαλύουν κάθε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Με το μέρος των διαδηλωτών ήταν και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διαφωνούσε με πολλούς κυβερνήτες Πολιτειών για το είδος των μέτρων που ελήφθησαν για τον κορωνοϊό.

Λεκτικά αποσπάσματα και συνθήματα που ακούγονται στο βίντεο:
===============
“Δεν νομίζω οτι κανένας κυβερνήτης μπορεί να καθορίσει ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΤΕ θα αποφασίσουμε να πάμε στη δουλειά, ή που θα εργαστούμε, ή οτιδήποτε άλλο σχετικό”

“Ελευθερία… την χάνουμε”

“Αν θέλουν τα λεφτά μου, τότε ας με αφήσουν να δουλέψω”

Fox News: ”Όπως πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο Atlantic, μια μελέτη του 2009 για την εξαιρετική επιτυχία των εξωτερικών νοσοκομείων κατά την επιδημία γρίπης του 1918, πρότεινε οτι κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας, την οποία ζούμε τώρα, πρέπει να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να περνάει όσο πιο πολύ χρόνο είναι δυνατόν έξω από τα σπίτια. Όπως έχετε καταλάβει οι πολιτικοί μας κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ και οδηγούν την Αμερική στη νεύρωση.”

Alex Jones: “Η Αμερική θα ξανανοίξει – Το Τέξας δείχνει το δρόμο – Ήταν ένα κινέζικο κομμουνιστικό βιολογικό όπλο”

“Αυτή είναι η καινούρια κανονικότητα; Δε θα επιστρέψουμε ποτέ στην παλιά κανονικότητα; ΑΡΝΟΥΜΑΙ”

”ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ (Eμβόλιο – Τσιπ ID 2020)”

“ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ !!!”

“ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ !!!”

“Ο μεγαλύτερος μου φόβος αυτή τη στιγμή, είναι πόσο γρήγορα οι Αμερικανοί πατριώτες κατέρρευσαν και κρύφτηκαν στα σπίτια, επειδή η κυβέρνηση τους είπε οτι πρέπει να το κάνουν. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε στα σπίτια μας και να μην παράγουμε για τις οικογένειές μας και για τις μελλοντικές γενιές, εξαιτίας ενός ΙΟΥ, που ΙΣΩΣ μας σκοτώσει. Τι λέω λοιπόν στην Επιστήμη; Λέω, οτι δεν πιστεύω στην Επιστήμη σας, ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ !!!”
===============

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
thesecretrealtruth.blogspot.com

Share this post