Επείγον : ΕΜΕΙΣ πλέον επιδιώκουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία . Είναι η ώρα να μάθετε το ΠΟΥ και το ΓΙΑΤΙ !

Επείγον : ΕΜΕΙΣ πλέον επιδιώκουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία . Είναι η ώρα να μάθετε το ΠΟΥ και το ΓΙΑΤΙ !

Δεχόμαστε – για να μην σας χαλάσουμε το χατίρι – αναπόφευκτη μια εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία ΓΙΑΥΤΟ επιλέγουμε ΕΜΕΙΣ το ΠΟΥ θα γίνει , κ ΥΠΕΞ , που σας καλούμε να επισκεφτείτε τον πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ πριν την 7η Ιανουαρίου ή να τον προσκαλέσετε

Θέλουμε ΠΛΕΟΝ περισσότερο από τον Ερντoγάν ένα Θερμό επεισόδιο με την Τουρκία που θα «γονατίσει» – στη φάση αυτή  – την οικονομία της ΕΕ ή θα την αναγκάσει να λύσει το Κυπριακό.

ΠΟΥ ;;

Μετά τη Συρία και την Τρίπολη , μεταφέρουμε – οι δυνάμεις του Ελληνισμού  – ΣΤΑΔΙΑΚΑ το θέρετρο των στρατιωτικών επιχειρήσεων στα Κατεχόμενα της Κύπρου με σκοπό να λυθεί το Κυπριακό όπως επιθυμεί η ψυχή του Ελληνισμού .

ΕΚΕΙ θα λυθούν ΟΛΑ !!

Μέρα με την ημέρα  τούτο θα διαπιστώνετε ανήμποροι να το αποτρέψετε . Το σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ»  δεν μπορείτε να το ακυρώσετε πλέον ανθέλληνες , για τους εξής επιπλέον λόγους :

-Οι ΗΠΑ δεν θα αντέξουν να χρεωθούν μια δεύτερη ήττα στην Λιβύη μετά την Συρία ΠΟΥ σημαίνει ότι ,εάν χάσει η Τουρκία ΚΑΙ εκεί ,« θα την αδειάσουν »

-H γνωστή  “συμφωνία” Τουρκίας – Λιβύης  ακυρώνει πλέον τον αγωγό φυσικού αερίου, μήκους 2 χιλιάδων χιλιομέτρων, που ξεκινά από τα ανοιχτά του Ισραήλ και περνάει από την Κύπρο και την Ελλάδα για να φτάσει στην Ιταλία , αφού θα περάσει από τα ανοιχτά της Αττάλειας και συγκεκριμένα μέσα από την ψευτο – ΑΟΖ, που συμφώνησε η Τουρκία με τη Λιβύη.

-Η  Τουρκία οδηγεί ποιο κοντά σε πόλεμο ΗΠΑ και Ρωσία και αυτό διότι μόνο έτσι θα  διαδραματίσει ρόλο περιφερειακής δύναμης

-Τα τετελεσμένα – που επιδιώκει η Τουρκία – στο διεθνές δίκαιο ΠΑΡΑΓΟΥΝ εθιμικό διεθνές δίκαιο που γίνεται παραδεκτό και αποδεκτό όπως όταν , ο Νόμος αναγνωρίζει το Έθιμο . Εάν συρθούμε σε διαπραγματεύσεις μετά από τετελεσμένα , ΕΧΟΥΜΕ ΉΔΗ ΧΑΣΕΙ

Υ.γ Παρατέθηκε νουθεσία του κ Δ/τη της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης στο πλαίσιο της τελευταίας σύσκεψης – αποτίμησης για το 2019  .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( σε αναστολή )

Coordination Secretary

Share this post