Επιβεβαιώθηκαν Οι Υποψίες…

Επιβεβαιώθηκαν Οι Υποψίες…

Ράγισε το γυαλί….έτσι δεν είναι…;

Αυτό ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία….και ήταν μερικοί…αρκετοί για έμενα, που το διάβασαν ώρες πριν τις προειδοποιητικές βολές στους…. γκρι συνεργάτες των τρομοκρατών.

Βέβαια έχει ραγίσει πιο πριν, μια χειμωνιάτικη ημέρα του 2015, όπου κάποιος Τούρκος πιλότος, προφανώς όχι και τόσο πιστός του Ερντογάν, έλαβε βορειοατλαντική εντολή να βάλει σε κρίση τις δυο χώρες, καταρρίπτοντας το ρωσικό SU- .

Και αν αυτό δεν έφερε την σύγκρουση….αν αργότερα ο Ρώσος έσωσε το τομάρι του Τούρκου προέδρου εκείνο το ξημέρωμα του ΄16, αυτό πρέπει να ήταν αυστηρά για τα ρωσικά συμφέροντα…ή αν πάμε πιο πέρα… για τον ουράνιο σχεδιασμό.

Αυτές οι λίγες σειρές που γράψαμε προχθές, ότι θα σπάσει για τα καλά το γυαλί, την επόμενη κιόλας ημέρα το διαβάσαμε στο…….newsit!

Aν θυμάμαι ήταν η είδηση κρυμμένη πίσω από … κάτι οπίσθια μιας τραγουδίστριας και το μικροσκοπικό μπικίνι ενός μοντέλου influncer, personal trainer..κλπ….κάτι που δεν…….. συνηθίζει να κάνει το newsit..όχι… αλλά τέλος πάντων….είπα μια φόρα έγινε,συμβαίνουν αυτά και στα πιο έγκυρα τσον… συγνώμη… ενημερωτικά site………..  και ίσως κατά λάθος, από την πολύ αντικειμενικότητα και εγκυρότητα να έκρυψαν σοβαρές ειδήσεις σε.. οπίσθια.

Μιας και αναφερθήκαμε σε εσάς,παρένθεση τώρα,  περιμένω να δημοσιεύσετε τις δηλώσεις στήριξης στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Μόρφου (θυμάστε, αυτόν που πολεμήσατε από απόσταση με το πληκτρολόγιο, κακοποιώντας το λειτούργημα της δημοσιογραφίας), που υπογράφουν κάτι επιστήμονες του “Μεσαίωνα”….περιμένω να δω την ανάρτηση στο newsit.gr και σε κάτι αλλά site  που υπερηφανεύονται για τις πολλές τους επισκέψεις (αντι να ντρέπονται για τις υπηρεσίες (-ξένες-) που προσφέρουν).

Περιμένω να δω αν φτάνει η αντικειμενικότητα σας πέρα από τα αποκαλυπτικά μαγίο της Μυκόνου..!

Κλείνει η παρένθεση.

Αυτό λοιπόν που γράψαμε προχθές,  ήταν γιατί  εντοπίστηκε ότι ετοιμάζονται να.. θίξουν τα συμφέροντα της αρκούδας.

Αναλύοντας στοιχεία και πληροφορίες, ανακρίνοντας προθέσεις και αποφάσεις, αυτή η φιλία έπρεπε να χαλάσει το… συντομότερο.

Και ο καπνός φάνηκε μια ημέρα μετά.

Και να διορθώσουμε ένα λαθάκι που κάναμε χθες.

Δεν σημαίνει ότι ο Ερντογάν θα πάει στο άρμα των ΗΠΑ…δηλαδή  έτσι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή.

Μάλλον δεν θα γίνει έτσι…

Και δεν θα γίνει έτσι όσο είναι ο Ερντογάν στο τιμόνι του γείτονα.

Αρα….κάποια πράγματα από χθες,  παίρνουν νουμεράκι προτεραιότητας ..Τουρκε Πρόεδρε.

Κοίτα…γενικά, το πρόβλημα της νέας εποχής και του Ναου εκεί κάτω, είναι η Ρωσία.

Όχι απαραίτητα ο Πούτιν, η Ρωσία και το ισχυρό οπλοστάσιο της.

Σκέψου το εξής απλό, ότι αυτή τη στιγμή, στέκεται εμπόδιο στο να χτυπήσουν το Ιράν.

Σκέψου τι πρέπει να γίνει λοιπόν για να χτυπήσουν το Ιράν.

‘Ισως να της ανοίξουν μέτωπο..;πολεμικό..;;

Αυτό ακριβώς και.. δυστυχώς, έχει ήδη δηλωθεί στο προγραμμά μας και μετράμε αντίστροφα.

Όταν έγραφα το κείμενο στις 18.8…. ήμουν στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Και σε μερικές ημέρες του Νοέμβρη.!

Όχι αυτών που πέρασαν, μα αυτών που θα έρθουν.!

Όχι σωματικά, ούτε νοητα, ούτε έχω καμιά χρονομηχανή κάτω από γραφείο μου.

Απλή λογική εφαρμόζεται επάνω στα στοιχεία που μας δίνουν καθημερινά, στον τρόπο-ους που μας κάνουν κακό, στους χρόνους που είναι εξαρτημένοι για να προχωρήσουν τα σχέδια τους και άνω όλων οι… Προφητείες, το ουράνιο πρακτορείο ειδήσεων που μας ενημερώνει και προετοιμάζει για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται…προφητείες που μας δίνουν το πλεονέκτημα σε εμάς τους Έλληνες, παγκοσμίως παρακαλώ, να γνωρίζουμε που θα φτάσουν τα πράγματα και εμείς παρατηρώντας τες να εκτιμούμε το που βρισκόμαστε.

Τι μένει από αυτά που είπαμε προχθές;

Η ξαφνική επίθεση της αρκούδας σε ένα από τα τρία σημεία..σε έδαφος που έχει πατήσει και που όμως δεν είναι δικό της.

Και είναι ένα που ξεχωρίζει, αλλά φιλέ μου, εκεί που θα ξεκινήσει επίσημα ο Τρίτος και τελευταίος πόλεμος, αυτό έχει να κάνει με τον Ουρανό.

Αποκλειστικά.

Γιατί αυτός ο πόλεμος που έρχεται, δεν είναι μια μάχη μεταξύ των ανθρώπων για τα πετρέλαια, για την γή…. τον ορυκτό πλούτο, τα κέρδη και τα οφέλη….όχι…. όχι…. όχι….απλές αφορμές θα είναι σε μία σφαγή παγκόσμια για κάτι… ανώτερο!!!

Είναι μία μάχη μεταξύ του Φωτός και του σκότους..!

Μια παγκόσμια μάχη, ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος για τον Γ΄ Ναό της παγκόσμιας εξουσίας και υποταγής, και που θα έχει έπαθλο την παγκόσμια ελευθερία έναντι στην παγκόσμια κυριαρχία και υποδούλωση(υλική και πνευματική) της ψηφιακής εποχής και … ίσως θα είναι η διδακτικότερη μάχη στην ιστορία της ανθρωπότητας, που θα φρενάρει την παρούσα και κατά κράτος νίκη του σκότους στη συνείδηση και τις ψυχές των ανθρώπων.

Και νομίζω ότι θα είναι τέτοιος ο πόνος και η θλίψη με το πέρας αυτού του πολέμου… που κανείς…μα κανείς από τους επιζήσαντες δεν θα θέλει να κρατήσει στην μνήμη του έστω και μία εικόνα από την εποχή που θα γεννήσει αυτόν τον καταστροφικό πόλεμο.

Όσοι επιζήσουν θα σιχαθούν την εποχή αυτή που ζούμε τώρα..!

Θα σιχαθούν και θα μισήσουν κάθε πτυχή της, κάθε έκφραση της και κάθε εκδήλωση της.(……τα ακoυς newsit;)

Όσοι δηλαδή δεν την έχουν σιχαθεί ήδη.

Και όλα αυτά προετοιμάζονται στην αυλή μας… διπλά μας.

 Δίπλα μας σε χρόνο και σε χώρο.

Δεν θα πω κάτι συγκεκριμένο για Ελλάδα… η τελευταία έκκληση για να καταργηθούν τα γρανάζια έγινε πριν μερικές, και υπήρχε λόγος που έγινε…μα..δεν..!

Απλά να πω το εξής…σήμερα διάβασα ότι στην Κρήτη, που αναλύσαμε τι γίνεται εκεί και το πιάσαμε από το 2017 το θέμα, το κυβερνητικό επιτελείο θα λάβει μέτρα κατά των τροχαίων, αυξάνοντας τις αστυνομικές περιπολίες και συντηρώντας το οδικό δίκτυο.

Καλά αυτά αλλά δείχνει ότι δεν έχουν ιδέα αυτοί που τους παραδώσαμε την εξουσία με τι έχουμε να κάνουμε. !!!!

Κύριε Μητσοτάκη δεν έχεις ιδέα με τι έχουμε να κάνουμε..!

Όπως φαίνεται έχεις την περιέργεια να μάθεις, γιατί κανείς σας δεν μιλάει για τα νομοσχέδια που τσακίζουν τις………………. Περιφέρειες της χώρας.

Ακούς Κυριάκο;

Τις Περιφέρειες…. που σας εξέλεξαν και το 2015 και τώρα.….και σταματάμε εδώ.

Δυστυχώς όμως δεν θα ακούσεις.

Πάρε όσα μέτρα θες, ενεργοποίησε το 112 μέχρι το 312..μαζί σου και συμφωνούμε αλλά φιλέ μου Κυριάκο αν δεν καταργηθούν τα νομοσχέδια,  η χώρα μας, σύντομα, θα πονέσει πολύ.

Γιατί;

Γιατί είναι μέρος της εξίσωσης.!

Και στο αναφέρω σήμερα, αυτή στιγμή και στο μεταφέρω με πόνο.

Αυτα για σήμερα..!

Rick

Share this post