Επικεφαλής Της Χεζμπολάχ: Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Θα «Καταστραφούν Σε Ζωντανή Μετάδοση» Εάν Εισέλθουν Στο Λίβανο

Επικεφαλής Της Χεζμπολάχ: Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Θα «Καταστραφούν Σε Ζωντανή Μετάδοση» Εάν Εισέλθουν Στο Λίβανο

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεσμεύεται ότι η στρατιωτικΕς του δυνάμεις θα νικήσουν τον ισραηλινό στρατό εάν αυτός εισέλθει στο Λίβανο, ως μέρος ενός μελλοντικού πολέμου, όπως μετέφερε το Ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων Ynet.

«Αν το Ισραήλ θέλει έναν πόλεμο, αφήστε το να πάει σε πόλεμο. Οι ισραηλινές μονάδες και ταξιαρχίες που θα τολμήσουν να εισέλθουν στο νότιο Λίβανο θα αφανιστούν και θα καταστραφούν σε ζωντανή μετάδοση μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο », ανέφερε.

Ο Νασράλα πρόσθεσε ότι το Ισραήλ αποθαρρύνεται από τις στρατιωτικές δυνατότητες της Χεζμπολάχ και δεν έχει κανένα συμφέρον να ξεκινήσει μία στρατιωτική επιχείρηση στο Λίβανο.

«[Το Ισραήλ] Φοβάται μία εμπλοκή στη Γάζα, αν και εκτίθεται από όλες τις πλευρές, γι ‘αυτό θα τολμήσει να εισέλθει και να επιτεθεί στον νότιο Λίβανο», δήλωσε.

Ο Νασράλα μίλησε σε εκδήλωση για να τιμήσει τα τρία χρόνια από το θάνατο του Μουσταφά Μπαρρεντίν, πρώην αρχηγού της Χεζμπολάχ, όπου, όπως είχε πει ο τότε αρχηγός των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων IDF, είχε σκοτωθεί από τους δικούς του άντρες.

timesofisrael.com

Share this post