Επιστολη κολαφος κατα του πρωθυπουργισκου Αλεξη τσιπρα απο τον Μανωλη Χατζησαββα

Επιστολη κολαφος κατα του πρωθυπουργισκου Αλεξη τσιπρα απο τον Μανωλη Χατζησαββα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Γραφείο Πρωθυπουργού
Μέγαρο Μαξίμου,
Ηρώδης Αττικός 19
10674 Αθήνα
Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας
Αλέξης Τσίπρα
Κ. Αλέξη Τσίπρα,
Εφιστώ την προσοχή σας στα προηγούμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αγνοήσατε.
Και οι δύο γνωρίζουμε ότι έχετε εμπλακεί σε έκνομες και εγκληματικές δραστηριότητες ασκώντας τις εξουσίες σας ως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο Υπουργός Εξωτερικών εγκαίρως, χωρίς να περιορίζονται στις τελευταίες εξελίξεις που γνωρίζετε, για το γεγονός ότι ο Γενικός Γραμματέας σας Υπουργείο Εξωτερικών κ. Μιχάλης Κόκκινος, όπως γνωρίζεται, πρόσφατα και ενώ εγώ στη Δανία με κάλεσε και μου ζήτησε τη βοήθειά μου.
Συγκεκριμένα, μου ζητήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Μιχάλη Κοκκίνου, να του παράσχω τις “υπηρεσίες” μου σε μια υπόθεση που έθεσε η κυβέρνησή σας για να βλάψετε τον τ. Υπουργό Άμυνα κ. Παναγιώτη Καμμένο τον «συνεργάτης» σας στην κυβέρνηση συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μέχρι τον Ιανουάριο του 2019.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης της κυβέρνησής σας έχει επικαιροποιήσει ένα Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης (EAW) με ειδοποίηση προς την ΙΝΤΕΡΠΟΛ για το πρόσωπο μου.
Προφανώς, εσείς και όλοι οι υπουργοί σας παραβλέπετε την προηγούμενη συμφωνία μας και κυρίως τη συνεργασία μας.
Για την τήρηση της τάξης, σας συνοψίζω .
Στο παρελθόν και μέχρι πρόσφατα η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών στην Ελλάδα με στρατολόγησε, με εκπαίδευσε και μου ανέθεσε την ευθύνη μυστικών και εξαιρετικά επικίνδυνες αποστολές στην Τουρκία και αλλού, σχετικά με τη συλλογή και την παροχή διαβαθμισμένου και ευαίσθητου υλικού-πληροφοριών προερχόμενες από την κατασκοπευτική μου δράση σχετικά με την εθνική ασφάλεια και την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων, κατά συνέπεια τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συγκεκριμένα, η συλλογή και η παροχή πληροφοριών σχετικά με τρομοκρατικές οργανώσεις, ομάδες οργανωμένου εγκλήματος στους τομείς της εμπορίας ανθρώπων, ανθρώπινα μέλη, όπλα, ναρκωτικά και άλλες απαγορευμένες ουσίες και χρήματα από παράνομες δραστηριότητες, ιδιαίτερα ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τη στρατιωτική και βιομηχανική κατασκοπεία και την αντικατασκοπεία, με ηλεκτρονικά μέσα κ.λπ.
ΣΕΛ. 1
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Δανία
Πολλές από τις πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που έχω προσφέρω και προσωπικά σας έχω παραδώσει είτε επειδή μου ζητήθηκε συγκεκριμένα είτε διότι είχα ενεργήσει μέσα στις γενικές αρμοδιότητες καθηκόντων μου λόγω της φυσικής παρουσίας μου στην γεωγραφική θέση (Τουρκία) για την προάσπιση των συμφερόντων της εθνικής ασφάλειας κα., όσο γνωρίζω, ωφέλησαν το ελληνικό κράτος και τα συμφέροντα της ΕΕ με εξαιρετικά διαφοροποιημένο χαρακτήρα.
Η απόκρυψη ή η υποστήριξη παράνομης δραστηριότητας σας καθιστά συνεργό σε εγκληματική δραστηριότητα.
Αυτό περιλαμβάνει τους διευθυντές των εμπλεκόμενων κυβερνητικών υπηρεσιών σας και τα συναρμόδια υπουργεία για όλες τις παραπάνω ενέργειες, εγκληματικής δραστηριότητας.
Την Κυριακή, 31 Μαρτίου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, ζωντανής συνέντευξης του τ. Υπουργού Άμυνας, έμαθα ότι υπάρχει και επικήρυξη για το κεφάλι μου, μόνο και μόνο για να αποδειχθεί ότι το εξώφυλλο μιας ελληνικής εφημερίδας με τίτλο καταζητείτε «νεκρός ή ζωντανός» με τη φωτογραφία μου, ήταν μια «δουλειά» υπαγορευμένη από την κυβέρνησής σας.
Διατηρώ όλα τα δικαιώματά μου όσον αφορά το περιεχόμενο αυτής της επιστολής, λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσω τον εαυτό μου, πράγμα που μπορεί να περιλαμβάνει την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον όλων σας συμπεριλαμβανομένου και εσάς χωρίς άλλη ειδοποίηση.
Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται – με την επιφύλαξη – μη αναδρομικό.
Εμμανουήλ Αθ. (Μανώλης) Χατζισάβας στ. Ειδική Υπηρεσία Νομικής Υπηρεσίας της ΝΑΚ
[Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββας π. Πράκτορ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ]
Ειδική ειδοποίηση: Advokat χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
C.c.
 Αξιότιμο Γενικό Εισαγγελέα κ. χχχχχχχχχχχχχχχχ
 Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
 Politi, χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
 Πρόεδρος του Ανωτάτου Αστικού και Ποινικού Δικαστηρίου Ελλάδος
 Υπουργός του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Share this post