Επιστρέφουν οι «σκοτεινές μέρες»; Τι ετοιμάζεται παγκόσμια για τους Χριστιανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστρέφουν οι «σκοτεινές μέρες»; Τι ετοιμάζεται παγκόσμια για τους Χριστιανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μάσκες έπεσαν…
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Τις τελευταίες ώρες, ένα ανησυχητικό περιστατικό κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με αυτό, όταν ο ιδρυτής μιας χριστιανικής ομάδας προσπάθησε να ανεβάσει στο YouΤube μια διαφήμιση σχετικά με την δράση της, είδε έκπληκτος τον τεχνολογικό κολοσσό να την απορρίπτει, ενημερώνοντάς τον, πως η λέξη «Χριστιανός» δεν ήταν αποδεκτή σύμφωνα με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Ο Τσάντ Ρόμπινκοουξ, ιδρυτής της «Mighty Oaks», μιας φιλανθρωπικής χριστιανικής οργάνωσης που βοηθά βετεράνους του πολέμου να ξεπεράσουν το μετατραυματικό άγχος τους (PTSD), δημοσίευσε το παραπάνω περιστατικό, στον λογαριασμό του στο Τwitter, γράφοντας: «Μια από τις λέξεις-κλειδιά για την προώθηση της διαφήμισης ήταν η λέξη« Χριστιανός», την οποία χρησιμοποιούμε τακτικά. Η διαφήμιση απορρίφθηκε ειδικά λόγω της χρήσης αυτής της λέξης».

Chad Robichaux@ChadRobo

We ran a @YouTube ad for our veterans ministry outreach for those in need & it was denied for the word “Christian”. Insane! should terrify every American; conservative or liberal, Christian or Muslim. This bias is a dangerous course for America. @MightyOaksFDN

Προβολή εικόνας στο Twitter
6.185 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην ιστοσελίδα Faithwire, ο Ρόμπινκοουξ είπε ότι «αυτή είναι η πρώτη φορά που παρατηρήσαμε κάτι τέτοιο».

Αμέσως μετά το tweet του Ρόμπινκοουξ , το YouTube απάντησε σχετικά:

«Γνωρίζουμε ότι οι θρησκευτικές πεποιθήσεις είναι προσωπικές, οπότε δεν επιτρέπουμε στους διαφημιζόμενους να στοχεύουν χρήστες με βάση τη θρησκεία». Εκτός αυτού, η πολιτική μας δεν είναι αντίθετη με διαφημίσεις που περιλαμβάνουν θρησκευτικούς όρους όπως «χριστιανός«».

Ο Ρόμπινκοουξ απάντησε πως η δήλωση του YouTube, ήταν προφανώς εσφαλμένη και σκόπιμα παραπλανητική, δηλώνοντας ότι χρησιμοποιεί τη λέξη «χριστιανός», εδώ και χρόνια, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο το γεγονός που απέδειξε ότι πράγματι το YouTube έλεγε ψέματα ήταν το παρακάτω: Ο Ρόμπινκοουξ, έκανε ένα μικρό πείραμα, ανεβάζοντας την ίδια διαφήμιση, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τη λέξη «μουσουλμάνος» αντί για «χριστιανός» και ως δια μαγείας, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Η διαφήμισή του έγινε αποδεκτή άμεσα!

TeamYouTube

@TeamYouTube

We know that religious beliefs are personal, so we don’t allow advertisers to target users on the basis of religion. Beyond that, we don’t have policies against advertising that includes religious terms like “Christian”.

Chad Robichaux@ChadRobo

We ran the exact same ad with the keyword “Muslim” & it was approved but “Christian” was not. Additionally, we’ve ran ads with the keyword “Christian” for years. This year alone we had 150,000 impressions on that word in our ads. As per your support line this is a new restriction

Προβολή εικόνας στο Twitter
244 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

«Έχουμε ανεβάσει διαφημίσεις χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί » χριστιανός» εδώ και χρόνια. Μόνο φέτος είχαμε 150.000 προβολές με αυτή τη λέξη στις διαφημίσεις μας», έγραψε ο Ρόμπινκοουξ.

Ο ίδιος επεδίωξε να μιλήσει με την μητρική εταιρεία του YouTube, τη Google, όπως ο ίδιος αναφέρει. Μετά από επικοινωνία με το γραφείο υποστήριξης της Google,ο Ρόμπινκοουξ είπε πως τον ενημέρωσαν ότι η συγκεκριμένη πολιτική εφαρμόστηκε πρόσφατα, ενώ η ίδια η Google, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι αυτή την ώρα.

Το παραπάνω περιστατικό πρέπει τουλάχιστον να προβληματίσει κάθε λογικό άνθρωπο ενώ αφιερώνεται ιδίως σε όσους πιστεύουν πως εκείνοι που μιλούν για φίμωση και νέους (ψηφιακούς, επί το πλείστον ) διωγμούς των χριστιανών, είναι υπερβολικοί, συνομωσιολόγοι κτλ.

Το YοuTube και φυσικά η μητρική του εταιρία η Google, μας δείχνουν ξεκάθαρα το τι μέλλει γενέσθαι. Δεν ενοχλούν τους παγκοσμιοποιητές οι λέξεις «μουσουλμάνος», «βουδιστής» ή «άθεος», για παράδειγμα, αλλά ΜΟΝΟ η λέξη «Χριστιανός» και όπως επίσης έχει αποδειχθεί και η λέξη «Χριστός», πράγμα αυτονόητο. Να προσθέσουμε στα παραπάνω και τον πόλεμο προς το σύμβολο του Χριστού, τον σταυρό, ως σύμβολο που…«σπέρνει το μίσος», σύμφωνα με διάφορους αριστερόστροφους. Αλήθεια, γιατί κανείς δεν πολεμάει και την ημισέληνο την οποία πρόσφατα τοποθέτησαν εκ νέου στην παραλία της Θεσσαλονίκης;

Μιας και αναφέραμε τους αριστερόστροφους, θα ταίριαζε στο περιστατικό αυτό να αποκαλέσει κανείς τη Google, «Χριστιανοφοβική», αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη από τις οργανώσεις που…μάχονται «για τα δικαιώματα του ελεύθερου λόγου». Προϋπόθεση, για να παρέμβει σε κάποιο περιστατικό μια τέτοια οργάνωση βέβαια, είναι, το να μην είναι το θύμα «δεξιός» ή χριστιανός, αλλά αντιθέτως «αριστερός», μετανάστης, μουσουλμάνος ή ομοφυλόφιλος για παράδειγμα!

Το σίγουρο είναι πως ο Χριστός, δεν χωρά στην επερχόμενη πανθρησκεία που ήδη ετοιμάζουν οι δούλοι του Σκότους, το ίδιο και όσοι Τον ακολουθούν.

Ήδη, λαμβάνουν χώρα με πολλές μορφές, διωγμοί Χριστιανών. Από τους νεομάρτυρες που κατά χιλιάδες σκοτώνονται και για τους οποίους κανείς παγκόσμιος «φιλανθρωπικός οργανισμός» δεν διαμαρτύρεται, μέχρι τους «ψηφιακούς διωγμούς», με διαγραφή χιλιάδων χριστιανικών προφίλ, καναλιών κτλ στα Social Media.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι τυχαία και μάλιστα, όταν έζησε ανάμεσά μας ο Χριστός αναφέρθηκε σε όσα θα ακολουθήσουν στις μέρες μας, καθώς μας προειδοποίησε πως θα έρθουν μέρες που οι δούλοι του Σκότους θα σκοτώνουν τους χριστιανούς στο όνομα του θεού. Ποιου θεού όμως; Του ενός θεού της πανθρησκείας, του Γιαχβέ, του Σατανά, που ενσαρκωμένος πλέον θα κυβερνά ως παγκόσμιος ηγέτης τον γκρί παγκόσμιο λαό.

Δείτε το βίντεο:

(φώτο: Pexels)

el.gr

Share this post