Επιχείρησε να καταρρίψει και πάλι άλλο ρωσικό….Su-24 με πυραύλους των…ΗΠΑ η Τουρκία! Τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει;;;

Επιχείρησε να καταρρίψει και πάλι άλλο ρωσικό….Su-24 με πυραύλους των…ΗΠΑ η Τουρκία! Τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει;;;

Επιχείρησε να καταρρίψει και πάλι ρωσικό…. Su-24 με πυραύλους των…ΗΠΑ η Τουρκία! Τι μας θυμίζει αυτό, τι μας θυμίζει;;;

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube | 20 Φεβ. 2020 | Λος Άντζελες, 20:10 μμ 

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκη του μεγάλου σάιτ VeteransToday.com, κο Gordon Duff…

Το ακόλουθο βίντεο δείχνει ένα ρωσικό αεροσκάφος παρακάμπτοντας δύο πυραύλους Raytheon Stinger FM 62 που εκτόξευσε τουρκικό “παρατηρητήριο” στην βόρεια επαρχία της Idlib (Ιντλίμπ) στη Συρία. Η τουρκική βάση βρίσκεται στην πόλη Qminas.

Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη τουρκική βάση στη Συρία και συμμετείχε στην υποστήριξη της επίθεσης της αλ-Κάιντα από τα συριακά στρατεύματα σήμερα. Τα ρωσικά αεροσκάφη υποστήριζαν συριακές δυνάμεις ενάντια σε τρομοκράτες της Αλ Κάιντα και ενσωματωμένους τούρκους κομάντο.

Δείτε τώρα το βίντεο….

FACEBOOK
Σχόλια «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ»…

Και…ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ???…ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ??? Ααααα…ναι!…η κατάρριψη ενός…ΆΛΛΟΥ ρωσικού SU-24 το Νοεμ. του 2015 και…ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! Η δε μόνη διαφορά μεταξύ τότε και…ΣΗΜΕΡΑ είναι πως, τώρα, οι Τούρκοι χρησιμοποιούν πυραύλους που είναι…«MADE IN THE USA» από την μεγάλη εταιρεία…Raytheon!!! Διότι όλοι ξέρουν πόσο καλο΄θ φίλοι είναι ο Ερντογάν κι ο κο…ΤΡΑΜΠ, ο οποίος τυχάνει μεγάλος επενδυτής της…RAYTHEON εδώ και…ΧΡΟΝΙΑ.

Και παρ´ολο που τόσο ο Ερντογάν όσο και η….ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ προσπάθησαν να κρύψουν την αλήθεια για αυτό που είχε γίνει το 2015 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ και κατόπιν εντολή του ίδιου του…ΕΡΝΤΟΓΑΝ, η αλήθεια αυτού έρχεται τώρα να επαληθευτεί με αυτό μόλις έγινε στη συριακή πόλη Qminas, διότι οι Τούρκοι δεν έχουν πλέον τίποτε να κρύψουν, μιας και τα κάνουν όλα πλέον…ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ και τούτο μάλιστα κατόπιν εντολής πάλι του…«ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ». Και, αν θυμάστε, ήταν πάλιν ο Ερντογάν που, τα τελευταία χρόνια, προσπαθούσε να ρίξει τις ευθύνες για την κατάρριψη του ρωσικού SU-24 σε κάτι «Γιουλενιστές»-ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. Τώρα όμως τα κάνει όλα…ΦΑΝΕΡΑ, ωσάν να μας λέει ότι, τελικά, έλεγε ΨΕΜΑΤΑ για την κατάρριψη του SU-24 από το…2015…!!!…

Και όσο για την κατάρριψη του ρωσικού SU-24 από τους Τούρκους που έγινε το 2015, σας έχουμε γράψει πολλά αποκαλυπτικά για αυτήν διαχρονικά (από το 2016 και μετά), και τις αποκαλύψεις μας τις έχουν κλέψει άλλα σάιτ (αυτά ξέρουν ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ) τον τελευταίο χρόνο περίπου αναπαράγοντάς τις ως «δικές τους» «βόμβες».

Αυτό όμως που θέλω να πω εδώ είναι ότι οι πληροφορίες για την κατάρριψη έπεσαν πρώτα στην αντίληψη του Τσίπρα και του Ρουμπάτη από την ΕΥΠ πρίν από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο, αλλά αντι αυτοί να ενημερώσουν τον Πούτιν για αυτό, όπως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ενήμερωσαν τον…ΟΜΠΑΜΑ που τους είπε να το…ΘΑΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, όπερ και εγένετο!!!

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρα για περισσότερα για αυτό….

GREEKNEWSONDEMAND

Πούτιν και Τράμπ «σφάζονται» για τα μάτια του

Ερντογάν. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΣΟΚ: Ο Πούτιν ΠΡΟΔΙΔΕΙ τους Ρώσους για το SU-24. «Ήταν το NATO που το έκανε, όχι ο Ερντογάν»

guteurls.de→ Read full article here

GREEKNEWSONDEMAND

Ρουμπάτης – Τσίπρας έκρυψαν την κατάρριψη του

ρωσικού SU-24M από τους Τούρκους με εντολή

Ομπάμα;

MAKELEIO.gr & ΜΑΚΕΛΕΙΟ η εφημερίδα: Ρουμπάτης – Τσίπρας έκρυψαν την κατάρριψη του ρωσικού

guteurls.de→ Read full article here

GREEKNEWSONDEMAND

ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ πόσα ελληνικά ιστολόγια ασχολούνται

με το ανανεωμένο θέμα για την κατάρριψη του

ρωσικού Su-24 από του Τούρκος! Θα ήξερε όλα ο

Τσίπρας και δεν ενημέρωσε τον ΠΟΥΤΙΝ!

ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ πόσα ελληνικά ιστολόγια ασχολούνται με το ανανεωμένο θέμα για την κατάρριψη

guteurls.de→ Read full article here

Share this post