Επιχείρηση μεταφοράς στο νοσοκομείο Λ/σου μέλους πληρώματος ιταλικού κρουαζιερόπλοιου με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού./Νέο θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο ΜSC Opera – Αναστάτωση με πληροφορίες για επιβάτες και πλήρωμα με κορονοϊό.

Επιχείρηση μεταφοράς στο νοσοκομείο Λ/σου μέλους πληρώματος ιταλικού κρουαζιερόπλοιου με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού./Νέο θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο ΜSC Opera – Αναστάτωση με πληροφορίες για επιβάτες και πλήρωμα με κορονοϊό.

Επιχείρηση μεταφοράς στο νοσοκομείο μέλους πληρώματος του ιταλικού κρουαζιερόπλοιου Costa Diadema, με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στο αγκυροβόλιο της Λεμεσού.
Το κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας σχεδόν 5 χιλιάδων επιβατών, ταξιδεύει μόνο με το προσωπικό του καθώς η εταιρεία Costa Cruises, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, έχει αναστείλει όλες τις κρουαζιέρες της μέχρι το τέλος Απριλίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν μέλη του προσωπικού του να  έχουν εκδηλώσει ύποπτα συμπτώματα, ενώ ένα από αυτά παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές και ζητήθηκε βοήθεια από τις κυπριακές αρχές.

Κατόπιν οδηγιών, το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στο αγκυροβόλιο Λεμεσού στις 2.30 τα ξημερώματα και σκάφος της λιμενικής παρέλαβε τον ασθενή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού ώστε να του παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατροφαρμακευτική αγωγή και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Το Costa Diadema, το οποίο ξεκίνησε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έφθασε στη Μεσόγειο μέσω της διώρυγας του Σουέζ,  αναχώρησε άμεσα για τον τελικό προορισμό του, την Ιταλία.
ikypros.com

Νέο θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο ΜSC Opera –

Αναστάτωση με πληροφορίες για επιβάτες και

πλήρωμα με κορονοϊό.

Η εφημερίδα Documento με δημοσίευμα της σήμερα το μεσημέρι, αναδημοσιεύοντας τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα για τον κλάδο της κρουαζιέρας crew-center.com αποκάλυψε πως μέλη του πληρώματος του κρουαζιεροπλοίου που είχε φτάσει και στην Κέρκυρα βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 ενώ η γαλλική κυβέρνηση ενημέρωσε την εταιρία ότι πέντε τουρίστες επίσης βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.
Το κρουαζιερόπλοιο είχε προσεγγίσει την Κέρκυρα στις 5 Μαρτίου, και σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν βρεθεί έως τώρα θετικά στον ιό τουλάχιστον 5 άτομα και έχουν μπει σε προληπτική καραντίνα τουλάχιστον 13 μέλη του πληρώματος, χωρίς να διευκρινίζεται από την εταιρία αν έχουν εμφανίσει ύποπτα συμπτώματα, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι έχουν νοσήσει.
Πάντως, ένα μέλος του πληρώματος που είχε αποβιβαστεί στις 10 Μαρτίου, βρέθηκε θετικός στον ιό μία εβδομάδα μετά σε έλεγχο σε αεροδρόμιο τις Ιαπωνίας.
corfutvnews.gr

Share this post