Επτά ημέρες… πριν τον οργανωμένο εμπρησμό στη Μόρια!

Επτά ημέρες… πριν τον οργανωμένο εμπρησμό στη Μόρια!

Αυτό το κείμενο ήταν 7 ημέρες πριν τον οργανωμένο εμπρησμό στη Μόρια της Λέσβου.(!!!)

Μετά απο 7 ημέρες….

Βουλευτές της  ΝΔ ή άτομα που έχουν πρόσβαση σε αρμόδια αυτιά, ακουστέ κάτι και μεταφέρετε το, αν θέλετε, όπου νομίζετε:

Το κείμενο στις αρχές του μήνα δεν ανέβηκε τυχαία και αυτό αποδείχτηκε λίγες ημέρες μετα, όταν και οργανωμένα κάηκε η δομή φιλοξενίας.

Οι μετανάστες δεν κάνουν του κεφαλιού τους και όταν κάτι το κάνουν συντονισμένα, τότε κάνουν αυτά που τους υποδεικνύουν αλλοι, στον χρόνο που αυτοί θα υποδείξουν.

Μέσα σε αυτούς τους βασανισμένους ανθρώπους υπάρχουν τζιχαντιστές και καλά εκπαιδευμένα άτομα σε αστική μάχη, υπάρχουν ποινικοί, υπάρχουν βιαστές, έμποροι ναρκωτικών και άλλοι πολλοί που για λίγα λεφτά ή στο όνομα του Αλλάχ, δεν θα διστάσουν να κάνουν αυτά που έκαναν στη Συρία…… ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!

Βουλευτά ή μέλος της ΝΔ ή ψηφοφόρε, Αντιφα και Ρουβίκωνας θα έπρεπε να δικάζονται δίπλα δίπλα με την Χρυσή Αυγή.(!!!)

Αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση τότε οι άλλες δυο ομάδες είναι τρομοκρατικές οργανώσεις.(!!!)

Είναι οι χρήσιμοι αντικαθεστωτικοί που κάποτε ρήμαξαν, όταν έπρεπε, την Συρία βυθίζοντας την στον Εμφύλιο και την δυστυχία.

Δεν δείχνω τον γιγάντιο προγραμματισμό που μέσα εκεί είναι η «Ελληνική Άνοιξη» αλλά όσο μπορούμε να αποφύγουμε καταστάσεις πρωτόγνωρες για όλους μας.

Βουλευτή της ΝΔ, ο αρχηγός σου κάνει ότι του πουν οι ξένοι, δηλαδή δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, με λίγα λόγια δεν έχουμε ελληνική Κυβέρνηση.(!!!) Πλέουμε ακυβέρνητοι και οδηγούμαστε με μαθηματική και χρονική ακρίβεια στην ακυβερνησία και τον εμφύλιο σπαραγμό. Το αν θα φτάσουμε, το αν τελικά πρέπει να φτάσουμε εκεί,  το τι θα γίνει μετα δεν ξέρω, εγώ ένα ξέρω, τον προγραμματισμό τους και τον αποδεικνύω μερικές φορές αποκαλύπτοντας πιο πριν τις προθέσεις τους.

Βουλευτή της ΝΔ, τα μεγάλα ελληνικά μέσα ενημέρωσης συνεργάζονται με αυτούς που εκβιάζουν την Ελλάδα…που εκβιάζουν τον Κυριάκο, που αύριο θα εκβιάζουν εσένα τον ίδιο αν πεις ένα όχι σε κάποιο νομοσχέδιο ή αποφαση.

Δυο σχοινιά τραβάνε αυτή τη στιγμή στην κοινωνία και τα δυο απέναντι στην Ασφάλεια, την Δημοκρατία(όση απέμεινε) και το πολιτικό σύστημα(!!!), μέχρι αυτά να σπάσουν.

Από την μια παρουσιάζουν στην οθόνη συντονισμού μετανάστες να καίνε τη Μυτιλήνη και προβάλουν την δικαιολογημένη οργή & αγανάκτηση των κατοίκων και την άλλη μέρα δείχνουν εικόνες με μανάδες και παιδιά να κοιμούνται σε κάδους κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα. Τακτική μαγνήτης, από την μια φουντώνουν την μια πλευρά, τους «φασίστες» από την άλλη φουντώνουν τους «αντιφασίστες»…(γιατί αν αγαπάς την χώρα σου είσαι φασίστας και εθνικιστής.)

Θα σου δώσω ένα στοιχείο που μπορεί να δοθεί: Η επανάσταση των τζιχαντιστών στη Μόρια που έγινε προχθές, πραγματοποιήθηκε ένα μήνα πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την δίκη της Χρυσής Αυγής, στις 7 Οκτώβρη.

Αν το διαβάσεις αυτό βουλευτή της κυβέρνησης απλά προβληματίσου και κάνε τις απαραίτητες ενέργειες πριν είναι αργά, γιατί μπορεί να το κάνουν ξαφνικά..(!!!) το δίκτυο G και η οθόνη συντονίζουν πιο γρηγορά και από την σκέψη… την ώρα που θα αναζητούμε τα αντανακλαστικά μιας…κυβέρνησης που δεν υπάρχει…διότι δεν υπάρχει ελληνική Κυβέρνηση.!!

Η έκρηξη στην πρωτεύουσα του Λιβάνου είναι τρανή απόδειξη της φιλοσοφίας αυτών που έχουν σχεδιάσει να κάνουν τον πλανήτη άνω κάτω. Και είναι ήδη άνω κάτω.!!

Ποια είναι η φιλοσοφία;;;;

«Ξεχνούν» σε ένα μέρος πολεμικό υλικό, χημικές ουσίες ή……στοιβαγμένους απελπισμένους ανθρώπους(και μη) μέχρι ένα από αυτά να……… εκραγούν.

Και εκρήγνυνται όταν αυτοί θέλουν.!!

Γιατί όλα γυρίζουν γύρω από την Ιερουσαλήμ…!! αυτό που είχαμε πει δυο χρόνια πριν…όποιος έχει το πάνω χέρι στην Ιερουσαλήμ έχει το πάνω χέρι στην νέα εποχή διακυβέρνησης.!

Ποιος τολμάει όμως από τους ειδικούς να μιλήσει για αυτό…;

Η μήπως θα το αμφισβητήσουν..;;;;

Εκβιάζουν κράτη, υπογράφουν συνθήκες εξομαλύνουν σχέσεις,…. τινάζουν πρωτεύουσες κ. Μακρόν κ Νετανιάχου, ώστε να έχουν την σιωπηρή αποδοχή όχι μόνο της αναγνώρισης ως πρωτεύουσας του Ισραήλ αλλά ακόμη και αραβικά κράτη να κάνουν τα στραβά ή να αιφνιδιαστουν μέχρι να βγει από την μέση το Ιραν και να επεκτεινει τα συνορα του το Ισραηλ.

Υπογράφουν, με πρωτοβουλία του νομπελιστα κ.Τράμπ, Σύμφωνα και Συνθήκες διευκόλυνσης και  εξομάλυνσης σχέσεων , και είναι ρε γαμωτο η ίδια τακτική όπως τότε του γερμανικορωσικου συμφώνου μη επίθεση μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας, ούτως  ώστε να μην ανοίξουν δεύτερα πολεμικά μέτωπα στην επίθεση κατά της Πολωνίας.

Με λίγα λόγια Βενιαμίν, χρησιμοποιείτε ναζιστικές τακτικές και τέτοιες τακτικές τοτε οδήγησαν στον…. Β’ γενικό και παγκόσμιο πόλεμο.

Εσείς όλοι που πληρώνεστε για να ενημερώνετε τον κόσμο τα παρακάτω τα βλέπετε;;;; Η μηπως πληρώνεστε για να εξαγριώνετε τον κόσμο;;

Και αν τα βλέπετε έχετε απαντήσεις,  μπορείτε να τα αναλύσετε στις στήλες σας ή στις εφημερίδες σας;

Αν όχι, κοιμίζετε τον κόσμο που σας διαβάζει.

Μέσα στους κύκλους της ιστορίας σε φαινομενικά άσχετα χρονικά γεγονότα βρίσκεις την άκρη του νήματος που οδηγεί στο τούνελ με τους….. κλόουν. Δυο φορές μπήκε η ανθρωπότητα μέσα σε αυτό τούνελ κα στους δυο δεν κατάλαβε τι την οδήγησε εκεί ή τι έπρεπε να κάνει για να αποφύγει την επόμενη φορά.

Όπως είπε ο κ.Καλλιωρας, ο κ. Μακρής, ο Πνευματικός πατέρας των απανταχού Ελλήνων, Κυπρίων, ακόμη και άλλων εθνικοτήτων, π. Μόρφου φτάσαμε στα δύσκολα, μπήκαμε σε  τούνελ χρονικό και εξελίξεων που δεν έχει επιστροφή. Ότι πληροφορία αλιεύω είναι στο υλικό επίπεδο, αυτοί οι άνθρωποι και άλλοι που μου διαφεύγουν έχουν πληροφορίες σε πνευματικό επίπεδο, δηλαδή γεγονότα, συνθήκες και καταστάσεις που κατά κάποιο τρόπο σφραγίστηκαν.

Δεν γίνεται να κάτσω πολύ ώρα στο pc, θα ήθελα το επόμενο θέμα να πούμε δυο λόγια για όσους μείνουν σε μεγάλα αστικά κέντρα, δηλαδή σε περίπτωση που…αυτό που έζησαν και ζουν οι κάτοικοι της Λέσβου εξελιχθεί και σε μεγαλύτερη κλίμακα σε αστικό περιβάλλον. Θα καταθέσω ένα σκεπτικό που ίσως σε ορισμένους να φανεί χρήσιμο σε περίπτωση….. επισιτιστικής κρίσης.

Μέχρι τότε,  κόκκινος κωδικός.!!

Report: secret group captured Israeli Mossad officers in Lebanon


Rick

minitrue.gr

Share this post