ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ-ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ-ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

OUR WORLD IS SICKENING! GET READY TO THROW UP YOUR LEFTOVERS….

 

 

φάτε την καρδιά σας

Λένε πως δεν είναι κανιβαλισμός! Συμφωνείτε;
Στο μέλλον, ποιος θα είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά κρέας ζώων και ποιος μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή, παρά να καλλιεργήσει κρέας από τον εαυτό του;“
Που θα φτάσει ο παραλογισμός του ανθρώπου πια; Για να σωθεί δήθεν το κλίμα πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε τις σάρκες μας;
Το τερματίσαμε ή ακόμα;
Οι ILLUMINATI, μας οδηγούν να τρώμε τον… εαυτό μας;
Με άλλοθι την … ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Περίσσεψε η παράνοια…
Ας το πράξουν στον εαυτό τους… ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.
Υ.Γ. Πάντα πίσω από την απόλυτη παράνοια και διαστροφή ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ… ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ… ΜΕ DNA ΛΕΠΡΑΣ, διαστρεβλώνοντας πανάρχαια σύμβολα.
Διαβάστε στο τέλος της ανάρτησης τι εκπροσωπεί ο ουροβόρος όφις…

Μια νέα εταιρία προσαρμόζει την τεχνολογία δημιουργίας κρέατος εργαστηρίου, έτσι ώστε να φτιάξει ένα κιτ “κάντο μόνος σου” με το οποίο θα καλλιεργείς κρέας από τα δικά σου κύτταρα, στο σπίτι σου, το οποίο θα μπορείς να το φας!
Το σχέδιο της χρονιάς! DIY αυτοκανιβαλισμός;

Τα βραβεία Beazley Designs of the Year που διοργανώθηκαν από το Μουσείο Σχεδιασμού του Λονδίνου, παρουσίασαν πολλά δημιουργικά σχέδια, αλλά ένα ξεχώρισε.

Επιστήμονες και σχεδιαστές συνεργάστηκαν για την εκπόνηση ενός κιτ για την καλλιέργεια κυττάρων στο σπίτι. Στην οθόνη προβάλλονται κομμάτια κρέατος, που έχουν αναπτυχθεί σε μέγεθος. Τα κύτταρα, ελήφθησαν από το εσωτερικό του μάγουλου ενός ανθρώπου και τρέφονται με ορό που προέρχεται από ληγμένο αίμα δότη.
Οι δημιουργοί: ο επιστήμονας Andrew Pelling, ο σχεδιαστής Grace Knight και ο καλλιτέχνης-ερευνητής Orkan Telhan, παρακινήθηκαν από την πεποίθησή τους, ότι παρόλο που το κρέας καλλιεργείται στο εργαστήριο χωρίς να σκοτώνουν ζώα, το κρέας εργαστηρίου εξακολουθεί να αποτελεί απειλή για τα ζώα εκτροφής.
Τα κύτταρα που καλλιεργούνται στο εμπόριο βασίζονται στον εμβρυϊκό βόειο ορό (FBS) ως συμπλήρωμα ανάπτυξης, που είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες για καλλιέργειες ζωικών κυττάρων.
Το FBS προέρχεται από το αίμα των εμβρύων μοσχαριών, μετά τη σφαγή των εγκύων μητέρων τους από τη βιομηχανία κρέατος ή γαλακτοκομικών προϊόντων και κοστίζει περίπου $ 400- $ 900 ανά λίτρο.
Οι παραγωγοί κρέατος που καλλιεργείται στο εργαστήριο, εκτιμούν ότι χρειάζονται 50 λίτρα FBS για την παραγωγή ενός μόνο μπιφτεκιού.
Τα δείγματα που παρουσιάστηκαν στα βραβεία αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας καλλιέργειες ανθρώπινων κυττάρων, οι οποίες μπορούν να αγοραστούν για ερευνητικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς από την American Tissue Culture Collection (ATCC).
Τα κομμάτια μεγέθους μπουκιάς των καλλιεργημένων ανθρώπινων κυττάρων περιβλήθηκαν σε διαυγή ρητίνη και δεν προορίζονταν για κατανάλωση.
Το όνομα δε, που έδωσαν σε αυτό το κατασκεύασμα, είναι Ουροβόρος μπριζόλα (Ouroboros Steak) από τον ουροβόρο όφι. Αυτό γιατί εμπνεύστηκαν από το αρχαίο σύμβολο του φιδιού, που τρώει τη δική του ουρά.

ourovoros snake
«Ο ορός του εμβρύου βοοειδών κοστίζει σημαντικά χρηματικά ποσά και τη ζωή των ζώων», δήλωσε ο Pelling. «Παρόλο που ορισμένες εταιρείες κρέατος εργαστηρίου ισχυρίζονται ότι έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα, από τη γνώση μας καμία ανεξάρτητη, ομότιμη αξιολόγηση, ούτε επιστημονικές μελέτες έχουν επικυρώσει αυτούς τους ισχυρισμούς. Καθώς η βιομηχανία κρέατος που καλλιεργείται σε εργαστήρια αναπτύσσεται ραγδαία, είναι σημαντικό να αναπτυχθούν σχέδια που εκθέτουν μερικούς από τους υποκείμενους περιορισμούς για να δούμε πέρα από τη διαφημιστική εκστρατεία. “
«Το ανθρώπινο αίμα που έχει λήξει είναι ένα απόβλητο υλικό για το ιατρικό σύστημα και είναι φθηνότερο και πιο βιώσιμο από το FBS, αλλά πολιτισμικά λιγότερο αποδεκτό. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κατανάλωση του εαυτού μας είναι κανιβαλισμός, κάτι που δεν ισχύει τεχνικά», δήλωσε ο Knight.
«Ο σχεδιασμός μας είναι επιστημονικά και οικονομικά εφικτός, αλλά και ειρωνικός με πολλούς τρόπους», πρόσθεσε ο Telhan.
“Δεν προωθούμε το «να τρώμε τον εαυτό μας» ως ρεαλιστική λύση, που θα καλύψει τις ανάγκες του ανθρώπου σε πρωτεΐνες.
Προτιμάμε να θέσουμε μια ερώτηση: Ποιες θα ήταν οι θυσίες που πρέπει να κάνουμε, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να καταναλώνουμε κρέας με τον ρυθμό που καταναλώνουμε; Στο μέλλον, ποιος θα είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά κρέας ζώων και ποιος μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή, παρά να καλλιεργήσει κρέας από τον εαυτό του;“
Που θα φτάσει ο παραλογισμός του ανθρώπου πια; Για να σωθεί δήθεν το κλίμα πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε τις σάρκες μας;

Δείτε το σχετικό άρθρο του Δ. Λιακόπουλου για τις προτάσεις των ειδικών να μπουν φόροι στο κρέας, εξ ου κι ο ισχυρισμός των ερευνητών παραπάνω, ότι στο μέλλον δεν θα αντέχουμε οικονομικά την αγορά του γνήσιου κρέατος, άρα θα θέλουμε κρέας εργαστηρίου, για να καλύψουμε τις ανάγκες μας.

https://www.el.gr/nea-taxh-2/psychopatheis-eidikoi-apo-ti-vretania-z/

Θυμηθείτε κι άλλο άρθρο του el.gr για το τι κρύβεται πίσω από την έλλειψη κρέατος που θέλουν να φέρουν στην αγορά.

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/eidisi-vomva-gia-to-kreas-ola-mprost/

Πηγή

https://www.el.gr/nea-taxh/apolyti-friki-etairia-proothei-ton-ayt/

Ερμηνεύοντας το Σύμβολο:Ουροβόρος Όφις

Ο ουροβόρος όφις ή απλά ουροβόρος (οὐροβόρος < οὐρά + βόρος) λέγεται ο όφις (το φίδι) τη στιγμή που ελίσσεται γύρω από τον εαυτό του και δαγκώνει την ουρά του αφαιρώντας το υπόλοιπο παλαιού δέρματός του, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι τρώει την ουρά του.
Η περίκλειστη αναπαράστασή του αποτελεί ένα αρχαίο σύμβολο της αιωνιότητας και της συνέχειας του κυκλικού χρόνου.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF

Αποτελεί επίσης από τα πλέον διαδεδομένα τεκτονικά ή ακόμη και γνωστικά σύμβολα.
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ως σύμβολο υπάρχει πολύ πιο πριν εμφανιστεί ο Τεκτονισμός.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Υπάρχουν πολλές εκδοχές για το τι ακριβώς αντιπροσωπεύει.

Πολλοί πιστεύουν ότι αντιπροσωπεύει την δημιουργική ώθηση της νέας αρχής, αλλά και την σοφία.

Κάποιοι το έχουν συνδέσει και με την ανανέωση και την αναγέννηση επειδή το φίδι έχει την δυνατότητα να αλλάζει δέρμα.
Μια άλλη άποψη είναι ότι το κυκλικό του σχήμα υποδεικνύει την εκπνοή και την εισπνοή του Ινδού Βράχμα, του Κοσμικού Δημιουργού, του θεού της επέκτασης.

Όταν ο Βράχμα εκπνέει οι κόσμοι εμφανίζονται, και αυτό συμβολίζεται με την κατερχόμενη φορά του σώματος του φιδιού, ενώ η ανερχόμενη φορά του συμβολίζει την άνοδο και επιστροφή των κόσμων προς το πνεύμα.
Η σπειροειδής αυτή κίνηση είναι αιώνια και δείχνει την εξέλιξη της ζωής μέσω των κύκλων του χρόνου.

Ο ίδιος ο κύκλος αντιπροσωπεύει την τελειότητα και την αποκατάσταση της συμπαντικής αρμονίας, καθώς επίσης και το Απεριόριστο, από το οποίο όλα προέρχονται και στο οποίο όλα επιστρέφουν.
Η πρώτη που απαθανάτισε το σύμβολο αυτό, ήταν η πριγκίπισσα στην αρχαία Ελλάδα Μελίνα, η οποία το μετέτρεψε σε οικόσημο της οικογενειας της.

Ιστορικά φαίνεται να λατρεύεται ως σύμβολο κατά τους πρώτους μετά Χριστόν χρόνους στη Φρυγία από τους Ναασενιανούς(οπαδοί γνωστικής αίρεσης όπως και οι Οφείτες) που θεωρούσαν τον όφι ως σύμβολο της υπέρτατης δύναμης της φρόνησης και της μυστηριακής γνώσης(¹).
Αργότερα για τους Αλχημιστές ο ουροβόρος όφις όπως και το “φιλοσοφικό ωόν” υποδηλώνει το ενιαίο της ύλης, την απόλυτη ενότητα, την έννοια της ψυχής του κόσμου, δηλαδή το “πάν που περιβάλλει παν ότι παρέχει γένεση”.

Εξ αυτού παρέχεται και η μυστικιστική ρήση:
“εν το παν και δι΄ αυτού το παν και εις αυτό το παν”.

Η παραπάνω ρήση φέρεται πολύ συχνά εντός του συμβόλου ή επί του σώματος του ουροβόρου όφεος.

Στις διάφορες φιλοσοφικές αναζητήσεις ο ουροβόρος όφις συμβολίζει τη συνθετική ενότητα του ανθρώπου σε συνδυασμό με την έννοια της κυκλικής κίνησης της Γης.

Είχε συνδυασθεί η ρήση του Ιησού Χριστού στη Κ.Δ.: “γίνεσθε φρόνιμοι ως ο όφις”
Ερμηνεύοντας το Σύμβολο: ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΙΣ.

Ο Ουροβόρος που δαγκώνει ή καταπίνει την ουρά του, είναι ένα πολύ συνηθισμένο σύμβολο, άμεσα συνδεδεμένο με την Αλχημεία, τους Γνωστικούς πρωτο-Χριστιανούς και την Ερμητική φιλοσοφία, αλλά το συναντάμε και σε ολόκληρο τον…κόσμο με διάφορες μορφές.

Η αρχαιότερη απεικόνιση που γνωρίζουμε, χρονολογείται το 1600 π.Χ. στην Αίγυπτο, αν και ακόμα αρχαιότερες απεικονίσεις δράκων στην Ασία του 4700 έως 2200 π.Χ., θυμίζουν έντονα τον Ουροβόρο και ίσως η αρχική του προέλευση να είναι από εκεί, που πέρασε στην Αίγυπτο με τον δρόμο του μεταξιού.

Από τους Αιγυπτίους πέρασε στους Φοίνικες και από τους Φοίνικες στους Έλληνες, όπου έλαβε την ονομασία «Ουροβόρος» με την οποία έγινε γνωστό το σύμβολο και κυριολεκτικά σημαίνει «καταβροχθίζει την ουρά του».
ΠΗΓΗ

https://periergaa.blogspot.com/2015/06/blog-post_179.html

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ.

nikosxeiladakis.gr

Share this post