Ετοιμάζει μεγάλες εξελίξεις για να…ΜΕΙΝΕΙ στην εξουσία ο Τράμπ;! Μυστικό υπόμνημα της Κίνας για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ των στρατηγών του ΕΔ των ΗΠΑ!!!

Ετοιμάζει μεγάλες εξελίξεις για να…ΜΕΙΝΕΙ στην εξουσία ο Τράμπ;! Μυστικό υπόμνημα της Κίνας για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ των στρατηγών του ΕΔ των ΗΠΑ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Αναφέρεται πλέον από έγκυρες πηγές, ότι ο Πρόεδρος Τραμπ αναλαμβάνει μέτρα για την…ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…

Πχ., μόλις εξέδωσε ο Τράμπ επείγουσα εντολή στα μέλη της οικογένειάς του να αποχωρήσουν ΑΠΟΨΕ, 18 Ιαν. 2021, από τον Λευκό Οίκο.

Το CNN μόλις ανέφερε ότι άνθρωποι που είναι πιστοί για τον Τραμπ έχουν αρχίσει τώρα να εγκαθίστανται εις…την NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας). Mέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Trump, Michael Ellis (Μάικελ Έλις), είναι πλέον ο Γενικός Σύμβουλος της NSA! 

Και τούτο αφού ο ασκών χρέη του υπουργού Αμύνης Κρίστοφερ Μίλερ διέταξε τον Διευθυντή της NSA, Paul Nakasone, να τοποθετήσει αυτόν τον πιστό του Τράμπ στην συγκεκριμένη θέση. Ο κος Paul Nakasone ανήκει στα λεγόμενα…ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ κι ο κος Μίλερ είναι ένας αφοσιωμένος πατριώτης.  

Και παρ’ όλο που υποτίθεται ότι ο κος Μίλερ θα “εγκαταλείψει” το πόστο αυτό στις 20 Ιαν., υπάρουν πλέον πολλοί που πιστεύουν ότι αυτό είναι μόνο μια δημόσια στάση…προσωρινή.

Γιατί λοιπόν έβαλαν τον Michael Ellis σε αυτήν τη θέση; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή πρόκειται να ξεκινήσουν να γίνονται μεγάλα πράγματα!…μεγάλες εξελίξεις!, Ιδιαίτερα σχετικά με την αποχαρακτήριση εγγρφάων της NSA.  

ΓΙ’ ΑΥΤΟ η Νάνσι Πελόζι έστειλε σήμερα επιστολή προς τον Υπουργό Άμυνας Μίλερ ζητούσα να σταματήσουν οι προπάθειες να εγκατασταθεί ο κος Έλις ως Γενικός Σύμβουλος της NSA! Και σύμφωνα με αναφορές, ευρίσκεται εν…ΠΑΝΙΚΩ η «καημένη» η γριούλα η…«αθώα». Χαχαχα!!!

Αυτό είναι περίεργο αφού ο νέος Πρόεδρος Μπάιντεν θα μπορούσε πολύ εύκολα να απολύσει αμέσως τον Έλις μετά τα εγκαίνια της «νέας προεδρίας του», έτσι δεν είναι;;l Τι γίνεται τότε λοιπόν;;;;

Γι’ αυτό άλλωστε, οι μεγάλοι υποστηριχτές του κιου Τράμπ, όπως ο δικηγόρος του Lin Wood, ο πρ. στρατηγός Μαϊκελ Φλιν, καθώς και ο κος Steve Pieczenik, έχουν πει επανανηλειμένα ότι ο κος Τράμπ έχουν ακόμη «κολπάκια» στο «μανίκι».

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!! για περισσότερα για τις πληροφορίες του κιου Steve Pieczenik.

Share this post