Ετοιμάζονται εντάλματα συλλήψεων – «Το Ανθρωποκτονιών έφτασε σε ακλόνητο συμπέρασμα»

Ετοιμάζονται εντάλματα συλλήψεων – «Το Ανθρωποκτονιών έφτασε σε ακλόνητο συμπέρασμα»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συλληφθούν περισσότερα από 2 άτομα.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν ήδη φτάσει σε «ακλόνητο συμπέρασμα» για τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.Mιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε ότι για την υπόθεση ετοιμάζονται εντάλματα συλλήψεων και ότι δεν πρέπει να εκπλαγούμε εάν δούμε περισσότερα από δύο: «Είπαμε χθες ότι επίκεται μια σύλληψη. Εγώ έκανα ρεπορτάζ και μπορώ να πω και θα ακουστεί για πρώτη φορά. Προσπαθώ να βρω τα λόγια να το πω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ, δεν πρέπει να εκπλαγούμε, αν τα εντάλματα συλλήψεως, που το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως θα βγουν τις επόμενες μέρες, πιθανόν και ώρες, είναι παραπάνω από δύο. Χθες είπαμε για ένα ένταλμα σύλληψης» σχολίασε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Το δικό μου ρεπορτάζ το ασφαλές λέει ότι δε θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τα εντάλματα σύλληψης είναι περισσότερα από δύο άτομα. Δηλαδή μπορεί να δούμε εντάλματα και για τρία άτομα. Όμως μιλάμε για παραπάνω από δύο άτομα. Μπορεί να ξεκινήσει και με ένα. Ακούγεται για πρώτη φορά. Να μην εκπλαγούμε αν δούμε εντάλματα ή προσαγωγές για καταθέσεις να είναι για παραπάνω από δύο άτομα. Οι άνθρωποι οι οποίοι μου το είπαν, απεξαρτούν τη διαδικασία αυτή από τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Είναι πια δύο παράλληλες ιστορίες που κάποια στιγμή θα συναντηθούν. Τώρα όμως, που δεν τέμνονται ακόμα, δεν αφορά η μία διαδικασία την άλλη αυτή τη στιγμή που μιλάμε» επεσήμανε.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», μιλώντας στην εκπομπή, έχει ήδη ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας των αστυνομικών και έχουν προχωρήσει μπροστά από τις έρευνες των ιατροδικαστών. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να γίνουν συλλήψεις, παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα και το πόρισμα των αρμόδιων ιατροδικαστών. Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί αίσθηση.

«Θα πάμε προς έκδοση εντάλματος σύλληψης μέσα στις επόμενες μέρες. Μετ’ επιτάσεως διαρρέεται ότι το Ανθρωποκτονιών έχει προχωρήσει πολύ πιο μπροστά από τους ιατροδικαστές, ενδέχεται και να μην περιμένει τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, έχει φτάσει σε ακλόνητο συμπέρασμα που του παρέχει τη δυνατότητα να ζητήσει την έκδοση εντάλματος» ανέφερε ο δημοσιογράφος με βεβαιότητα ο οποίος ωστόσο σχολίασε ότι δεν γνωρίζει πόσα εντάλματα που θα εκδοθούν και αν θα είναι ένα άτομο ή περισσότερα που θα συλληφθούν. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί πριν από την 25η Μαρτίου, ενώ η εντολή θα δοθεί από την Εισαγγελία της Αθήνας. 

newsbreak.gr

Share this post