Ετοιμάζονται Να Κυνηγήσουν Τον…. Aγριόχοιρο

Ετοιμάζονται Να Κυνηγήσουν Τον…. Aγριόχοιρο

Για αυτό……….. σφάζουν “κότες”.

Για όσους θυμούνται, είναι μια διαδικασία κυνηγιού φυλών που δεν έχουν επαφή με τον αστραφτερό πολιτισμό μας, ζώντας πρωτόγονα σε δάση ή ζούγκλες. Εκεί λοιπόν υπάρχει ένα τελετουργικό, όπου το βράδυ σφάζουν κότες ώστε να καλμάρουν τα πνεύματα και το πρωί το κυνήγι τους να είναι πετυχημένο δηλαδή να καταφέρουν να σκοτώσουν αγριόχοιρους.

Κατά το ίδιο πρωτόγονο σκεπτικό…είναι η αίτια που άναψαν το φιτίλι της Λιβύης…τώρα λίγο πριν το καλοκαίρι..

Για αυτό ετοιμάζονται να ανάψουν και τα υπόλοιπα μέτωπα.

Για αυτό τοποθετούν αντιπυραυλικά συστήματα τύπου THAAD σε Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, και το 2017 στη Νότια Κορέα.

Ειδικά στη Νότια Κορέα, άφησαν τον κόσμο να πιστεύει ότι πάμε σε έναν πυρηνικό πόλεμο με την Βόρεια Κορέα και αυτοί τοποθέτησαν συστήματα αεράμυνας κάτι το οποίο  πέρασε στα ψιλά…ή μήπως έχουν μερικοί την άποψη ότι θα αποσυρθούν από την κορεάτικη χερσόνησο.

Με το πρόσχημα αντιμετώπισης απειλών της ευρωπαϊκής ηπείρου, κάνουν το ίδιο σε Ρουμανία, Πολωνία Λιθουανία κλπ…. Χτίζοντας αντιπυραυλική ομπρέλα…

Και στο Ισραήλ… έστειλαν και εκεί το υπερσύγχρονο THAAD για να συμμετέχει σε άσκηση…λένε.

Ας θυμηθούμε τι έγραφαν τότε

“Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως η απόφαση να μεταφερθεί ταχέως το σύστημα THAAD στο Ισραήλ είχε στόχο «να καταδειχθεί η συνεχιζόμενη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιφερειακή ασφάλεια του Ισραήλ».

«Το THAAD είναι το πιο προηγμένο ολοκληρωμένο αντιαεροπορικό και αντιπυραυλικό σύστημα στον κόσμο και αυτή η άσκηση ετοιμότητας για την ανάπτυξή του δείχνει πως οι δυνάμεις των ΗΠΑ είναι ευκίνητες και μπορούν να απαντήσουν γρήγορα και απρόβλεπτα σε οποιαδήποτε απειλή, παντού, ανά πάσα στιγμή», ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης, αμερικανικές δυνάμεις θα εργάζονται σε διάφορες τοποθεσίες στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ για τη λειτουργία του συστήματος σε στενή συνεργασία με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, προστίθεται στην ανακοίνωση.”

 

Στήνεται λοιπόν η αντιπυραυλική άμυνα της εποχής του Ανεπιθύμητου, ώστε πύραυλος να μην αγγίξει τα τείχη των δακρύων, εκεί που θα στηθεί ο τρίτος ναός…ο ναός της ειρήνης….της Παγκόσμιας Ειρήνης που είπαμε και χθες.

Για να καλύψεις στρατιωτικά  ένα κράτος,..καταρχάς αναζητάς του κατάλληλους εχθρούς….με ποια αιτιολογία θα μεταφέρεις στρατεύματα όπως το παραπάνω προηγμένο σύστημα THAAD π.χ στο Ισραήλ, μετρώντας παράλληλα του χρόνους αντίδρασης και ανάπτυξης.
Αφού υπάρχει ο κατάλληλος εχθρός, τότε υπάρχει και η απαραίτητη δικαιολογία  μεταφοράς στρατευμάτων για το… μετέπειτα κυνήγι.

Στον υπόκοσμο, εκεί που επικρατεί και κυριαρχεί το σκοτάδι, υπάρχουν και εκεί κανόνες και νόμοι… απαράβατοι..κανόνες καλής επιθετικής συμπεριφοράς

Για αυτό άνοιξαν το μέτωπο της Λιβύης. Για να μαζέψουν στόλους… από πλοία…πολεμικά πλοία.

Τα μέτωπα αυτά, ελεγχόμενα για αρχή, θα είναι η αφορμή για μετακινήσεις στρατευμάτων σε μια προσπάθεια να προστατευτεί η… ειρήνη απέναντι στους… Τζόκερ…στους κακούς που τρομοκρατούν τον πλανήτη.

Για αυτό θα ανοίξουν και άλλα μέτωπα, όπου τους βολεύει στρατηγικά…όπως είπαμε τα έχουν σημαδέψει, με μυστικό τρόπο και με κωδικούς χρόνου.

Κάθε εποχή λοιπόν, έχει και τον αγριόχοιρο της.

Κάποτε κυνήγαγαν την Αλ Κάιντα…έπειτα βόλευε το Ίσις, τώρα ετοιμάζονται να βγουν στο κυνήγι των Φρουρών της Επανάστασης.

Δηλαδή του Ιράν.

Αυτός είναι ο μεγάλος αγριόχοιρος που θέλουν να κυνηγήσουν… για την ώρα!

Για αυτό σφάζουν…… κότες (ανοίγουν πολεμικά μέτωπα με ανθρωποθυσίες).

Στην προσπάθεια τους αυτή σκοντάφτουν μέχρι στιγμής στην Αρκούδα, που η παρουσία της στα ίδια μέρη με τον αγριόχοιρο κάνει τα πράγματα του κυνηγιού επισφαλή και την επιτυχία αβέβαιη.

Καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο είναι το θέμα. Πόσα πολεμικά και γεωστρατηγικά γρανάζια θα πρέπει να γυρίσουν για να καταφέρουν ένα ισχυρό, ασφαλές αλλά και επιτυχημένο πλήγμα στο Ιράν …ή για να μην το πούμε ισχυρό πλήγμα, ας το πούμε όπως τους αρέσει: απόπειρα εκδημοκρατισμού της χώρας…..δηλαδή από καθεστώς να γίνει δημοκρατία.

Αυτό που ήθελα να πω χθες, με αφορμή την τελετή στις 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ, είναι ότι…με βάση αυτά που υπάρχουν τώρα σαν δεδομένα, είμαστε πολύ κοντά σε όσα…………..ξαναλέω όσα θα πρέπει να γίνουν ή να μην γίνουν, για να χτυπήσουν το Ιράν.

Ένα από αυτά που θα πρέπει να γίνουν είναι να μαζευτεί ο στόλος της επερχόμενης επίθεσης στη Μεσόγειο. Πήραν μια αφορμή στη Λιβύη….θα ψάξουν και άλλες, το νου μας στα κράτη που βρέχονται από την Μεσόγειο.

Ένα από αυτά που δεν πρέπει να γίνουν είναι… να επικρατήσει ειρήνη στην περιοχή του Αιγαίου.

Θα μου πεις τι σχέση έχει το Αιγαίο με την επίθεση στο Ιράν.

Ότι σχέση είχε η επέτειος του ΝΑΤΟ στις 4/4 με την…το ξέσπασμα βίας στη Λιβύη.

Αρχικά μοιάζουν δύο διαφορετικά πράγματα που όμως έχουν μελετηθεί και δρομολογηθεί στο παρασκήνιο με πάσα λεπτομέρεια.

Μπορεί το Ιράν να απέχει από το Αιγαίο κάποια μίλια, αλλά υπάρχει κάτι που ενώνει τις δύο, εκ πρώτης και πρόχειρης όψεως, διαφορετικές περιπτώσεις και έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό.

Αυτό είναι η Συνθήκη του Μοντρε.

Ναι είναι η συνθήκη που καθορίζει το status quo της περιοχής των Στενών…και οι συνθήκες γενικά δεν είναι τίποτα άλλο από αίτιες πολέμου του μέλλοντος.

Για να εκδημοκρατιστεί(στη νέα διάλεκτο της νέας εποχής είπαμε ότι σημαίνει βομβαρδιστεί) το Ιράν, το Ισραήλ και οι ναυτικές δυνάμεις της Μεσογείου που θα συνδράμουν στη επιχείρηση εκδημοκρατισμού, θα πρέπει να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα, θα πρέπει να μην υπάρχει άμεση αντίδραση κατά της επιχείρησης ή αντίσταση ή βοήθεια στους Πέρσες από την Αρκούδα.

Για αυτό μετράνε χρόνους και κάνουν δοκιμές….πολεμικές και τις βαφτίζουν ασκήσεις.

Από τα στενά κατέβηκαν και κατεβαίνουν πολλά πλοία, ρωσικά πολεμικά πλοία και υποβρύχια κατέφθαναν στο λιμάνι Λατάκια της Συρίας και από τα γαλανά νερά της Μεσογείου έκαναν τις δικές τους δοκιμές στα σύγχρονα οπλικά τους συστήματα, τα οποία τα τσέκαραν επάνω στους τζιχαντιστές, και αυτοί με την σειρά τους κατευθύνονταν χαμογελαστοί στην αγκαλιά των 72 παρθένων.

Αν πρέπει λοιπόν να χτυπήσουν το Ιράν, καταλαβαίνεις ότι η ναυτική προώθηση της Ρωσίας στη Μεσόγειο δια μέσου των Δαρδανελίων θα πρέπει να αποκλειστεί….να εγκλωβιστεί ο στόλος στη Σκοτεινή θάλασσα.

Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Λίγο πριν επιτεθούν στο Ιράν, ώρες ή μέρες πριν, θα βάλουν την Τουρκία να κλείσει τα στενά.

Και τι λέει η συνθήκη της… Ελβετίας, σε ποια περίπτωση μπορεί να κλείσει τα στενά η Τουρκία και σε ποια δεν μπορεί;

«Σε περίπτωση πολέμου, η Τουρκία μπορεί να απαγορεύει τη διέλευση πολεμικών πλοίων. Αν, όμως, δε μετέχει στον πόλεμο, δεν μπορεί να απαγορεύσει τη διέλευση ναυτικών δυνάμεων που εκτελούν απόφαση της Κοινωνίας των Εθνών (του ΟΗΕ πλέον) ή δυνάμεων που ανήκουν σε κράτος με το οποίο έχει υπογράψει συνθήκη αμοιβαίας βοήθειας».

Σε περίπτωση πολέμου δεν μπορεί να κλείσει τα στενά…

Κατάλαβες τώρα τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα και τις χειραψίες Νετανιάχου-Τσίπρα…;

Πίσω από τις τριμερής συμφωνίες δήθεν για τους αγωγούς και τα έργα, που δεν θα γίνουν ποτέ αλλά έχουν αποκλειστικό σκοπό τις αντιδράσεις και τις πολεμικές εμπλοκές…;

Πίσω από τις ανακοινώσεις που ετοιμάζουν να κάνουν στην Κνωσσό…;

Πίσω από την ξαφνική στήριξη της Ελλάδος με Αμερικάνικα F35 και λοιπές ανακοινώσεις που κάποιοι εδώ πανηγυρίζουν….;

Μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια….κατά βάθος θέλουν να πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία, γιατί μόνο τότε η Τουρκία έχει το δικαίωμα να κλείσει τα στενά… και μετά αφού κλείσει τα στενά, (ασχέτως αν δεν μείνει αργότερα ούτε ναργίλες στην Πόλη) να επιτεθούν με σφοδρότητα στο Ιράν.

Άρα αν θέλουν κλειστά στενά, αν θέλουν η Τουρκία να κάνει χρήση του δικαιώματος της, τότε καταλαβαίνουμε τι προσπαθούν να κάνουν όλοι αυτοί που τώρα μας σφίγγουν το χέρι και μας χτυπούν την πλάτη φιλικά.

Το μέγεθος της προδοσίας απέναντι στην Ελλάδα και στους Έλληνες, νιώθω και νιώθεις ότι είναι τρομακτικό. Την ώρα που εμείς ασχολούμαστε με εκλογές, ευρωεκλογές και πλημμυρίζει η χώρα συμβούλους, την ίδια ώρα κάποιοι υπογράφουν τις αφορμές που θα μας βάλουν σε πόλεμο.

Έχω την εικόνα ότι ο Τούρκος είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, είναι ο χρήσιμος ηλίθιος της υπόθεσης που την κατάλληλη στιγμή θα κάνει αυτό για το όποιο θα προγραμματιστεί να κάνει. Δεν τον αθωώνει η ηλιθιότητα του, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι προδότες εντός χώρας που θα στήσουν το πολεμικό επεισόδιο με τους απέναντι, και οι εχθροί που το παίζουν φίλοι μας.

Πότε θα γίνουν τώρα όλα αυτά…;
Πριν καιρό είχα την εικόνα ότι είμαστε πολύ κοντά..επαναλαμβάνω από την πλευρά μου και από αυτή την μικρή στήλη ότι ήδη πατάμε σε χρόνους επικίνδυνους.

Δυστυχώς, το λέω με απέραντη θλίψη και απογοήτευση, οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ούτε καν που πάμε, όυτε καν ποιοι μας πάνε…όσο δεν τους καταλαβαίνουν οι πολλοί, αυτοί εντείνουν τις προετοιμασίες τους, όπερ σημαίνει ότι σχέδιο προχωράει κανονικά.

Τα πιόνια ήδη στήνονται και οι συνθήκες καλλιεργούνται και ωριμάζουν.

Στο πότε λοιπόν, θα απαντήσω με ερώτηση.

Έχετε αποφασίσει, αν όλα πάνε καλά για εσάς και το σκοτάδι σας, ότι η επίθεση στο Ιράν θα γίνει σε ένα από τα επόμενα 8;

Πόσα 8 έχει το 2019…..και είναι ημέρα ή μήνας;
Το 2019 δεν έχετε προγραμματίσει ότι θα το κάνετε ή μήπως είναι ψέμματα;

Αν έχω δίκιο, και αν έχουν όντως ορίσει το 2019 για το πρώτο χτύπημα, να παίξει δηλαδή το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του παγκόσμιου πολέμου, τότε καταλαβαίνεις με βάση όσα είπαμε παραπάνω, τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα;

Θα χρησιμοποιήσουν το στοιχείο του αιφνιδιασμού και πολλά θα γίνουν σύντομα και απότομα, ώστε η διεθνής κοινότητα και η κοινή γνώμη στην αρχή να νομίζουν ότι δεν βλέπουν έκτακτα δελτία αλλά σκηνές από την πιο επιτυχημένη ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Άρα μην περιμένουμε να μας πουν πότε θα ξεκινήσει και τι θα γίνει, έχουμε τις ειδήσεις του Ουρανού,τις προφητείες,  έχουμε το πλεονέκτημα του χρόνου και τα στοιχεία πιο αναλυτικά σε αυτή την μικρή στήλη, δεν θα μας το πουν επίσημα αλλά ότι κάνουν θα το κάνουν απότομα, ξαφνικά και είναι στρατηγικός σχεδιασμός ο αιφνιδιασμός, έχει πάρα πολλά οφέλη για τον επιτιθέμενο.

Νομίζω ότι ο κρίσιμος Ιούνιος… θα μας πάει στον Ιούλιο.

Μην ξεχνάς πότε υπογράφηκε η πιο πάνω συνθήκη… 20 Ιουλίου 1936.
Κλείνω εδώ, είπαμε αρκετά ώστε κάποιος να βγάλει κάποια συμπεράσματα γενικά ή ειδικά.

Θα πούμε και άλλα..όμως τώρα θα πούμε κάτι τελευταίο

Κάτι μαγειρευτέ στη Βουλγαρία, θα το ακούσουμε σαν γεγονός ή απόφαση ή πρόφαση στην Βουλγαρία.

Rick

Share this post