Ετοιμαστείτε για ένα χειρότερο σενάριο με την Ρωσία και τον πυρηνικό πόλεμο ολοκληρώνοντας την καταστροφή της Αμερικής, διασφαλίζοντας μια «επιστροφή στους σκοτεινούς χρόνους»

Ετοιμαστείτε για ένα χειρότερο σενάριο με την Ρωσία και τον πυρηνικό πόλεμο ολοκληρώνοντας την καταστροφή της Αμερικής, διασφαλίζοντας μια «επιστροφή στους σκοτεινούς χρόνους»

Ενώ τα τελευταία 4 χρόνια έως τον Ιανουάριο του 2021, η συζήτηση για έναν πυρηνικό πόλεμο «endgame» μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών εξαφανίστηκε σε μεγάλο βαθμό, με τον Τζο Μπάιντεν και τους παγκοσμιοποιητές να επιστρέφουν τώρα στον Λευκό Οίκο, δεν έχασαν χρόνο.

Όλα φέρνουν την Αμερική πίσω στο σημείο που βρισκόμασταν υπό τον Μπαράκ Ομπάμα, με τη Ρωσία να θυμάται τον Πρέσβη τους στις ΗΠΑ αφού ο Μπάιντεν χαρακτήρισε απερίσκεπτα τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν «δολοφόνο» .

Έτσι, ενώ ένας πυρηνικός πόλεμος για τους περισσότερους Αμερικανούς είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγουν. “Οι Ισλαμιστές εξτρεμιστές προσπαθούν να επιταχύνουν την έλευση του Μαχντί” .

Ο αμερικανικός λαός αντιμετωπίζει σχεδόν αυτό το ακριβές σενάριο το 2021 με τον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς να υποτιμούν σίγουρα τις πυρηνικές δυνατότητες της Ρωσίας,με τη  Ρωσία να κατέχει » ασταμάτητα υπερηχητικά πυρηνικά όπλα που μπορούν να ταξιδέψουν με ταχύτητα 5x ήχου , όπλα εντελώς ασταμάτητα από τις ΗΠΑ και «ασυναγώνιστα» μεταξύ όλων των πυρηνικών όπλων.

 

Όπως είχαμε αναφέρει σε αυτήν την ιστορία του Οκτωβρίου του 2020 στο ANP , σύμφωνα με τον ιστότοπο Deagel.com, «λαμβάνει χώρα μια επικίνδυνη νέα τάση που σύντομα θα επισκιάσει τις καταστροφικές εκλογές του 2020, το Covid-19 και το κοινωνικό χάος εμπνευσμένο από τους Δημοκρατικούς σε ολόκληρη την Αμερική “ .

Μας προειδοποιεί σε μια ενημέρωση του Σεπτεμβρίου 2020 στις προβλέψεις τους, για το 2025, για τον κόσμο ότι “το πιο πιθανό σημαντικό γεγονός της δεκαετίας του 2020 θα μπορούσε να αφήσει δισεκατομμύρια θύματα” .

Εάν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή, φυσικά, ο κόσμος θα παρακολουθήσει τον πρώτο πυρηνικό πόλεμο. Η κατάρρευση των δυτικών μπλοκ μπορεί να προκύψει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον πόλεμο. Δεν έχει σημασία. Ένας πυρηνικός πόλεμος είναι ένα παιχνίδι με δισεκατομμύρια θύματα και η κατάρρευση παίζει στα εκατοντάδες εκατομμύρια .

Και με οποιονδήποτε πυρηνικό πόλεμο μεταξύ των σούπερ δυνάμεων του κόσμου όχι μόνο φέρνει πυρηνική ακτινοβολία σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και το απόλυτο χάος και τη σύγχυση, καθώς και με το ηλεκτρικό δίκτυο της Αμερικής πιθανότατα να πέσει και με οποιαδήποτε πυρηνική έκρηξη, πόσοι Αμερικανοί είναι διατεθειμένοι να επιβιώσουν για περισσότερο από λίγες μόνο ημέρες αφότου πέσει το ηλεκτρικό δίκτυο;

 

 

Όπως προειδοποίησε ο Δρ Peter Vincent Pry, επικεφαλής της Επιτροπής EMP του Κογκρέσου των ΗΠΑ, ένα μακροπρόθεσμο σενάριο πτωτικής τάσης θα οδηγήσει σε θανάτους έως και άνω του 90% του πληθυσμού των ΗΠΑ .

Έτσι, με την αληθινή απειλή ότι ο πυρηνικός πόλεμος θα μπορούσε επίσης να φέρει στην Αμερική ένα μακροπρόθεσμο σενάριο διακοπής του δικτύου και με την πιθανότητα να συμβεί αυτό, οι πυρηνικοί σταθμοί σε ολόκληρη την Αμερική θα μπορούσαν επίσης να περάσουν σε φάση κατάρρευσης.

Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί μια πυρηνική κρίση – και ελπίζουμε ότι δεν θα συμβεί ποτέ – αλλά όλοι πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός ότι οι πυρηνικές εντάσεις αυξάνονται παγκοσμίως, οπότε πρέπει να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας σε περίπτωση που το αδιανόητο χτυπήσει το έδαφος μας.

 

Για δεκαετίες, ταινίες και μερικά στα μέσα ενημέρωσης απεικόνισαν μια πυρηνική επίθεση ως εκδήλωση «Ημέρα της Κρίσεως» που υποδηλώνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα σκοτώνονταν από την επίπτωση… και οι επιζώντες θα ήθελαν να πεθάνουν μόλις βγουν από τα καταφύγια τους.

Ποιο είναι το πιο επικίνδυνο μέρος μιας πυρηνικής επίθεσης;

Τόσο η αρχική πυρηνική ακτινοβολία όσο και η εναπομένουσα πυρηνική ακτινοβολία (που ονομάζεται επίσης ραδιενεργό αποτέλεσμα) είναι εξαιρετικά επικίνδυνες.

 

Η αρχική πυρηνική ακτινοβολία διεισδύει σε αόρατες ακτίνες που μπορεί να είναι θανατηφόρες σε υψηλά επίπεδα. 

Το ραδιενεργό αποτέλεσμα (εναπομένουσα πυρηνική ακτινοβολία) δημιουργείται όταν η βολίδα εξατμίζει τα πάντα μέσα της (συμπεριλαμβανομένης της βρωμιάς και του νερού). Τα ατμοποιημένα υλικά αναμιγνύονται με ραδιενεργά υλικά στην άνοδο του αέρα σχηματίζοντας ένα σύννεφο μανιταριών.

 

Το Fallout μπορεί να μεταφερθεί από ανέμους για εκατοντάδες μίλια και να αρχίσει να πέφτει στο έδαφος μέσα σε λίγα λεπτά από την έκρηξη ή να πάρει ώρες, ημέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες για να πέσει. Το βαρύτερο αποτέλεσμα θα πέσει στο έδαφος μηδέν και περιοχές κάτω από αυτό, και το 80% της πτώσης θα συμβεί εντός 24 ωρών. Τα περισσότερα φαινόμενα μοιάζουν με γκρίζα άμμο ή γκρίζα τέφρα. 

allnewspipeline.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post