Ευχαριστώ και φίλους και εχθρούς (τη ζωή ευχαριστώ)

Ευχαριστώ και φίλους και εχθρούς (τη ζωή ευχαριστώ)

Το μονο που θα περίμενα από συνανθρώπους, συνέλληνες, συμπολίτες, ειναι ο σεβασμός, τον οποίο δεν έτυχα από αυτούς που δε γνωρίζουν την έννοια. Ετυχα όμως από περισσότερους και σεβασμού και αναγνώρισης και αγάπης. Παράπονο δεν έχω. Ευχαριστώ τους φίλους για την αγάπη, καιτους εχθρούς για τα μαθήματα που μου έδωσαν.

Σήμερα, μέρα που γεννήθηκα, (2908) παλεύω να μετράω τις ευλογίες (που μου δόθηκαν απλόχερα κι ευχαριστώ το Θεό) και να ξορκίζω τις κατάρες.

Κάποια πράγματα για πολλους είναι αυτονόητα. Για τους δύσκαμπτους που  νοητικά παραδοθηκαν άνευ ορων στη συστημική αφηγηματική, ή τους αρνητές,  δεν είναι, αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα με το οποίο δε θα ασχοληθώ.

Θα με γιορτάσω σήμερα χωρίς αντιπαραθέσεις και ατελέσφορους διαλόγους.   Δε θέλω χρόνια πολλά, αυτά τα κουβαλάω. Χρόνια καλά και ΛΕΥΤΕΡΑ θέλω, διαφορετικά δε θέλω να είμαι εν ζωή χωρις να ΖΩ.

Αν θα εκανα μια ευχή θα ήταν η εξής   Εσείς οι φοβισμένοι, υποταγμένοι, μασκοφορεμένοι, αποστειρωμένοι και  αποστασιοποιημένοι, προσέξτε τη ζωούλα σας  για την οποία σας φύτεψαν τον φόβο και αφηστε άλλους να δίνουν τις μάχες  για τα αυτονόητα, χωρίς να τους αντιπαλεύετε.

Καλά να είστε όλοι, καλή συνέχεια κι ελπίζω να απολαύσετε αυτό που μου αφιέρωσε ο εαυτός μου φέτος

https://katohika.gr/

Share this post