Συζήτηση Σε Καλο Κλίμα Με Μάικ, Πάιατ Και Βενιαμίν…!

Συζήτηση Σε Καλο Κλίμα Με Μάικ, Πάιατ Και Βενιαμίν…!

Μπορεί να μας την έχουν στημένη…

Αλλά άθελα τους ξεκαθαρίζει το τοπίο, και φαίνονται οι προθέσεις του καθενός.

Διότι, νεολαία του Σύριζα και λοιποί….ξέρετε εσεις…όσοι “Έλληνες” μείνουν μέχρι τέλους στο πλευρό τζιχαντιστών, όταν αυτοί θα ξεκινήσουν με άγριες διαθέσεις για Αθηνά, Θεσσαλονίκη και άλλα αστικά κέντρα.. θα έχουν το τέλος που έχουν και στην Συρία.

Όταν λέω άγριες διαθέσεις από πλευράς της 5ης φάλαγγας.. εννοώ αυτά που έκαναν και στην Συρία. Είδαμε όλοι τι έκαναν στη Συρία… με τα κεφάλια των Συρων που έγιναν μάρτυρες και με τις γυναίκες τους.

Αυτό λοιπόν ισχύει σε όλα τα κράτη που έχουν εισχωρήσει τζιχαντιστές. Και όσοι συνεργαστούν μαζί τους.. Δεν θα μείνει ένας μολυσμένος μετα για να μολύνει ξανά με την άρρωστη ιδεολογία του, τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Πάμε τώρα στa vip  των εξελίξεων..

Βενιαμίν,  συνέταιρε και σύμμαχε μας στην Ανατολική Μεσόγειο που μας εκβίασες να υπογράψουμε ενεργειακές συμφωνίες μεταξύ μας ώστε να ενεργοποιηθούν αιτίες πολέμου…περίμενα μία πιο….. ενεργή στήριξη στον Έβρο και τα νησιά. Βασικά περίμενα έστω μια επίσημη δήλωση στήριξης. Περίμενα τουλάχιστον κάτι παραπάνω από αυτά που προσφέρει η ουδέτερη Αυστρία, η οποία  θέλει να στείλει ενισχύσεις τα σύνορα μας με στρατιωτικό προσωπικο.

Σιωπή και εδώ ..ένοχη σιωπή… μα εγώ ο λίγος και ο ασήμαντος σας εχω βρει, σας είδα να κρύβεστε πίσω από τον…. χρόνο, σας ακολούθησα φανερά και κρυφά……….και είδα τι κάνετε, το πρόγραμμα σας και αν γράφω είναι γιατί φτάσαμε σε τέλος. Όχι το τέλος που επιθυμείτε αλλά στο τέλος το δικό σας και του project σας.

Βενιαμίν δεν μιλάς γιατί είσαι απασχολημένος με την εφαρμογή της Συμφωνίας του Αιώνα και την προσάρτηση της Δυτικής Όχθης. Αναμένεις τις εκλογές, και το πως θα επιβιώσεις μέσα από αυτές ώστε να προχωρήσουν οι προσαρτήσεις …η συμφωνία να γίνει διαφωνία και εκεί να πατήσετε και να καταπατήσετε όλη την γη των παλαιστινίων.

(Θα σου πω κάτι τώρα Βενιαμίν….που δεν το έχεις διαβάσει κάπου ούτε στο έχουν πει. Θα έχεις την τύχη του Ερντογάν. Και όποιος άλλος Ισραηλινός ηγέτης επιχειρήσει το παραπάνω βρώμικο σχέδιο. Έχεις κάτι κοινό με τον Ερντογάν και δεν το έχεις καταλάβει…Κουρδιστάν-Παλαιστίνη… ίδιο πρόβλημα….μα και  ίδια λύση..!)

Μάικ, έλα εδώ και εσύ….και κάτσε διπλά στον Βενιαμίν…

Μάικ, σαν πολλά δεν πήραν ανεξέλεγκτη τροπή  μετα την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο στις 7 Ιανουαρίου;

Αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο.

Τι ετοιμάζετε στην Συρία σε συνεργάσια με τους… τρομοκράτες;

Γιατί δεν μιλάς….;;;;

Μήπως το μονό που ετοιμάζετε είναι τα πράγματα σας για να φύγετε;;;

Από ότι είδαμε όχι..!

Μάικ ξανά η ερώτηση…τι ετοιμάζετε στην Σύρια;;;;;;;;;;;πριν το ΠΑΣΧΑ;;;;;;

Και αν ο χρόνος ας πούμε είναι ενδεικτικός…..οι προθέσεις  έχουν εντοπιστεί να ξέρετε.

…Μάσα την γραβάτα σου…αλλά αυτός ο σχεδιασμός περνάει από την δική μας χώρα… σωστά Μάικ;;

Το χτύπημα στο Ιραν περνάει μέσα από την δική μας χώρα έτσι δεν είναι Σύμμαχε;

Το χτύπημα στο Ιραν δεν θέλει Ερντογάν και Άσαντ…έτσι δεν είναι Αμερικάνε αξιωματούχε;

Μάλιστα…πάνω στην ώρα κύριε πρέσβη.. ελατέ και εσείς καθίστε διπλά στον Βενιαμίν.

Ποιος έδωσε εντολή να απασφαλιστει το όπλο των… Dreamers;;

Ανάμεσα στους οποίους διοχετευθήκαν πολύχρωμοι επαναστάτες, εκπαιδευμένοι σε…… στρατόπεδα όπως του Αφγανιστάν, που κύριε Αμερικάνε Πρέσβη η χώρα σας είχε έντονη παρουσία τα τελευταία χρόνια;;;

Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτοί που εκπαιδεύτηκαν από τον Αμερικανικό στρατό στο Αφγανιστάν, είναι στα σύνορα του Έβρου και στις βάρκες του Αιγαίου..σε συνεργάσια με το καθεστως Ερντογάν.

Μάικ… ο Αμερικανικός στρατός δεν ήταν αυτός που  εκπαίδευσε τζιχαντιστές σε κλειστά στρατιωτικά camps στη Βόρεια Συρία, που εκκένωνε περιοχές με Αμερικανικά Shinnok λίγο πριν πέσουν του ισλαμικού χαλιφάτου περιοχές στο Συριακό στρατό;;;;;;

Βενιαμίν αρχιτρομοκράτη,  εσύ δεν έστελνες ισραηλινό εξοπλισμό και φάρμακα στο Ισλαμικό κράτος και τα οποία βρέθηκαν σε κρύπτες και που τα ανακάλυψε ο συριακός στρατός και με σκοπό να χτυπήσουν τις δυνάμεις του Ιραν που δρουν στην Συρία;

Μάικ, οι ορδές των τζιχαντιστών στα ελληνικά σύνορά , κατά σύμπτωση πάλι, ξεκίνησαν μετα τον χωρισμό.

Ποιον χωρισμό;

Τουρκίας- Ρωσίας…!!!

Η στροφή λοιπόν που έκανε ο Ερντογάν, εσείς τον βάλατε να την κάνει.

Όπως βάλατε παράλληλα εμάς να υπογράψουμε συμφωνίες δίχως σύνορα…. αιτίες πολέμου δίχως αύριο.

Τον πολύχρωμο τακτικό στρατό,  εσείς(!!!) βάλατε τον Τούρκο Μάικ να τον στείλει στα σύνορα μας, έχει πολλά οφέλη αυτή η κίνηση Μάικ, έτσι δεν είναι; Απλωμένοι απελπισμένοι σε Ευρωπαϊκές χώρες σε…. συνθήκες Brexit. Δεν γίνεται να ξεχάσω  την βόμβα Brexit, το ξαναλέω την έχετε συντονίσει με τα ελληνοτουρκικά, η οποία  θα ρίξει τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια η σύμμαχός σας, η Αγγλία, χρηματιστήρια που ήδη την άκουσαν από τον ιό.

Καλώς τον Κυριακό…Κυριακό εσύ περίμενε λίγο έξω να τελειώσω με τους “κυρίους” και θα σε φωνάξω.

Μάικ πέρυσι είπαμε ότι πλησιάζει η ώρα του φοβερού πολέμου.

Θα γκρεμίσετε πολλά κράτη και πολλές  οικονομίες για να χτύπησε  το Ιραν. Μόνο σε γενική αστάθεια, τουλάχιστον στα κράτη που βρίσκονται γύρω και κοντά του, μπορειτε να επιτεθείτε.

Κάνω λάθος Μάικ;;;

Μέσα σε αυτόν τον προγραμματισμό δεν είναι και η Ελλάδα;; Είναι.

Υπάρχουν χρόνοι Μάικ.. εκβιαστή & δολοφόνε…αλλά δεν τους βγάζω….ακόμη.

Κυριακό έλα μέσα….οι υπόλοιποι έξω και θα τα πουμε Απρίλιο.

Αυτή τη στιγμή και ενώ πρώτα δίχασες την χώρα με το οπαδιλίκι και το μεταναστευτικό, οι κινήσεις τώρα μοιάζουν σωστές. Όμως νομίζω ότι οι κινήσεις δεν είναι δίκες σου. Όσο καλές και αν μοιάζουν.

Ο Έλληνας ενώνεται όχι γιατί η κυβέρνηση κάνει τα αυτονόητα, αλλά γιατί είναι εξ ουρανού ώθηση ώστε να ενωθούμε για τις δύσκολες ώρες που θα ακολουθήσουν.

Δύσκολες ώρες που θα αναγκαστείς να φέρεις Κυριακό. Ώρες που θα προσπαθήσουν αυτοί που σου σφίγγουν τώρα το χέρι να ξαναδιχασουν,  μέσα από την αναρχία μέσα από το οπαδιλίκι… μέσα από τις εικόνες που βλέπουμε…μα δεν θα είναι διχασμός…αλλά ένα εκ βάθους ξεκαθάρισμα στην ευλογημένη αυτή γωνιά του πλανήτη.

Ξέρω κρυφάκουγες πριν για την παγίδα στον Ερντογάν….μα ίδια έχουν στήσει και σε εσένα και σε όλο το πολιτικό σύστημα που το επόμενο διάστημα θα βρεθεί στο στόχαστρο.

Θα φανεί αυτό όταν… πέσει ο Ερντογάν. Εκεί θα αποκαλυφθούν οι προθέσεις..!

Πρώτα όμως συντόνισαν όσους περισσότερους γινόταν απέναντι από τις δυνάμεις ασφαλείας, εχω την εικόνα ότι σε έβαλαν να το κάνεις οι κύριοι που πέρασαν μόλις έξω….. και τα χέρια που τους δίνουν προφορικώς τις επόμενες κινήσεις.. σε χώρο και σε χρόνο!!

Μπορεί Κυριάκο να μας ζητήσουν να κάνουμε το πρώτο πολεμικό βήμα, να ανακηρύξουμε τα σύνορα μας…αλλά ξέρω ότι άλλοι θα σε βάλουν να το κάνεις, στο χώρο που θέλουν και στον χρόνο που θέλουν..!.

Και θυμάσαι τι έχουμε πει…στα Στενά φυσάει άνεμος.

Κυριακό εχω πάλι την εικόνα ότι δεν μπορούν αυτοί έξω από το γραφείο να χτυπήσουν το Ιραν με………. ανοιχτά Στενά…Πιο σίγουρα όμως θα ξέρω να σου πω τον…. Απρίλιο.

Εχω να σου πω και αλλά Κυριακό, αλλά δεν γίνεται.

Μόνο αυτό…αν δεν καταργηθούν τα γρανάζια, που έχουμε πει, το Αιγαίο (από πάν ωμέχρι κάτω) σύντομα θα «κουνηθεί» πολύ. Το σύντομα δεν σαν αυτό των σεισμολόγων…σε 5 ή 10 χρόνια…είναι σύντομα.

Φίλε μου το πολίτικο σύστημα δεν θα μας ενώσει, γιατί το ελέγχουν και αν δεν το ελέγχουν το ρίχνουν. Δεν έχουν πρόβλημα στο να το κάνουν αν κριθεί απαραίτητο. Για ένα… Άσυλο χάθηκε η μισή Κύπρος και η ιστορία με το Άσυλο(την επανάσταση που συμβολίζει)  ζητάει να επαναληφθεί.

Οι δυνάμεις ασφάλειας και ο στρατός, οι αξιωματικοί που κάνουν παραπάνω από σωστά την δουλειά τους αυτό μας ενώνει για την ώρα. Οι απλοί πολίτες από πολλές περιοχές της Ελλάδος και η αυτοθυσία τους μας συγκινεί όλους και τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.

Αυτό  το ερέθισμα στα σύνορα…… εμείς μπροστά στη συνείδηση του κίνδυνου…. θα ξυπνήσουν μέσα μας οι χαμένες αξίες και ιδανικά…δηλαδή σε όσους από εμάς είναι σε χειμερία νάρκη…και βασικά θα διαφοροποιηθεί η λίστα με τις προτεραιότητες μας.

Αφού μας ενώσει ο κίνδυνος, εκτός συνόρων και σε λίγο εντός συνόρων, το επόμενο βήμα είναι να ενωθούμε όλοι μας κάτω από την ουράνια Σκεπή.

Όταν πέσει το σύστημα αυτό θα μας ενώσει και θα μας στηρίξει.

Οπότε, αυτό που είπαμε και πριν από μερικές ημέρες, μέσα ακόμη και από το κακό εργάζεται το καλό.

Το ηθικό δίδαγμα στα σύνορα του Έβρου που πρέπει να κολλήσουμε σε αφίσες στα αστικά λεωφορεία είναι ότι χρειαζόμαστε τα σώματα ασφάλειας. Αλλά και τα σώματα ασφαλείας χρειάζονται εμάς τον απλό κόσμο.(!!!!!)

Ανδρες των ΜΑΤ, ο ένας χρειάζεται τον άλλον,το ειδατε… και αυτό τρίτοι πήγαν να σπάσουν πριν μερικες ημέρες, και συντόνισαν πολύ κόσμο απέναντι από τα Ματ και έγραψα αν θυμάσαι και αρθρο ότι κάποιοι… αυτό ήθελαν….μα  δεν το πέτυχαν…!

Θα ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές φίλε μου, τόσο καιρό μοιραστήκαμε τις ιδίες αγωνίες και προβληματισμούς και να που ήρθε η ώρα  να μοιραστούμε….. φάρμακα, φαγητό, τροφή και μια πατρίδα πραγματικά ελεύθερη..!

Βρισκόμαστε σε ένα μοναδικό διάστημα πνευματικής ενδυνάμωσης, είναι μια τεράστια ευκαιρία  αυτό το διάστημα… όσο μπορούμε… στο βαθμό που μπορούμε να το αξιοποιήσουμε, να γεμίσουμε αυτή την πνευματική αποθήκη μας με «χρυσό» που τις ημέρες εκείνες τις δύσκολες θα «συναλλασσόμαστε» με τον Θεό.

Και από όσο ξέρουμε, ή διαβάσαμε από μαρτυρίες πνευματικών ανθρώπων, πολλές ο φορές ο Θεός είναι παραπάνω γενναιόδωρος από όσο μπορούμε να υπολογίσουμε… και σου δίνει απλόχερα ή και παραπάνω από αυτό που θες και σου χαρίζει και τον χρυσό..!

Και όλα αυτά την κατάλληλη στιγμή σε κόντρα  των ακατάλληλων στιγμών που ετοιμάζονται να σχηματίσουν.

Rick

http://www.minitrue.gr/

Share this post