«ΕΦΙΑΛΤΗΣ» από αέρος στην Ουκρανία! Ετοιμάζει ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ο Πούτιν: Για πρώτη φορά βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας, vid

«ΕΦΙΑΛΤΗΣ» από αέρος στην Ουκρανία! Ετοιμάζει ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ο Πούτιν: Για πρώτη φορά βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας, vid
Θα εξαλειφθεί κάθε αντίσταση…

Οι ουκρανικές προκλήσεις με δάκτυλο του ΝΑΤΟ ωθούν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να καταφύγει σε δυσμενείς για τους Ουκρανούς λύσεις. Αυτό μαρτυρά η κίνηση να «σηκώσει» τα θηριώδη βομβαρδιστικά Tu-95/-160, ώστε να βομβαρδίσουν σε μεγάλη κλίμακα την Μαριούπολη και έπεται και συνέχεια. Η στρατιωτική επιχείρηση που αφορά την παραθαλάσσια πόλη μπαίνει σε τελικό στάδιο για την πλήρη εξουδετέρωση κάθε μικρής αντίστασης που είχε απομείνει.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της ουκρανικής στρατιωτικής διοίκησης, Αλεξάντερ Μοτούζιανικ, την Πέμπτη 14 Απριλίου, δύο μεγάλα ρωσικά βομβαρδιστικά τύπου Tu-95/-160, απογειώθηκαν από το Κράσνονταρ και κατευθύνθηκαν προς την Μαριούπολη, όπου και την βομβάρδισαν».

«Επίσης, είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκαν τα σύγχρονης τεχνολογίας μαχητικά Tu-22M3, πλήττοντας στόχους με πυραύλους, επίσης στη Μαριούπολη», πρόσθεσε.

Λέει ωστόσο ανοησίες, διότι η Μαριούπολη έχει καταληφθεί και εκκαθαριστεί ολόκληρη και μόνο στις υπόγειες στοές του ΑΖΟΦΣΤΑΛ οι Ρώσοι κυνηγούν σαν τα ποντίκια τους Ουκρανούς.

Είπε επίσης ότι οι μάχες επικεντρώνονται στις εγκαταστάσεις της μεταλλουργικής επιχείρησης Illich Steel and Iron Works καθώς και στην περιοχή του λιμανιού, σύμφωνα με τον ίδιο, πράγμα που είναι ένα ακόμη ουκρανικό FAKE NEWS αφού οι περιοχές αυτές; έχουν εκκαθαριστεί από ουκρανικά στρατεύματα, που ή παραδόθηκαν ή εξοντώθηκαν.

Δείτε τα στρατηγικά βομβαρδιστικά της ρωσικής αεροδιαστημικής πάνω από την Τούλα (Ρωσία) να ετοιμάζονται αυτή την στιγμή για τη 2η φάση της ειδικής επιχείρησης:

 

 

 

 

https://www.el.g

Share this post