ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ: Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ / ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ…

ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ: Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ / ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ…

ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ: “Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ( ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ)!

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ! ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ! ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ!”

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ:
“ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΥΤΟΥΝ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ!”

Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Γ΄ΠΠ. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ.

(ΛΕΩΝ Ο ΣΟΦΟΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΨΙΘΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!)
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ:

ΓΙΑΤΡΟΣ: ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑ;

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΣΗ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ! Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ, ΔΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ.

ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ. ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΕΙΛΟΙ, ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΟΙ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ!

ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ!

Γ: ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥΣ;

Κ: ΘΕΛΩ, ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ (Η ΙΑΤΡΙΚΗ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΝΤΩΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ! ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ!

Γ: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ.

Κ: Ο ΟΡΟΣ “ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ” ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1990 ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΕΞΙΚΑ. Ο ΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΓΑΛΗΝΟ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΟΡΟΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ”, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΟ ΚΑΛΙΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ. ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΠΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!

Γ: ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΕΡΟΝΤΑ;

Κ: ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ… ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ Η ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΔΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ;

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΝΟΔΟ ΕΠΙΚΥΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ;
ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΧΑΡΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ;

Γ: ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΝΤΑ;

Κ: ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΗΛ. ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΣΦΑΛΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ;

ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ! ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ!

Γ: ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΕΡΟΝΤΑ!
(ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΠΛΑΤΙΑ)

Κ: ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ! ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ, ΠΟΣΟ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΩΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ; ΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΚΟΠΙΣΤΑ.

ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΕΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ;
ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΕΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;
ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΡΗΧΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ;
ΟΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΗ.

Γ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;

Κ: ΤΙΠΟΤΑ! ΄Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ!

https://www.triklopodia.gr

Share this post