Εφ. Μιλλιέτ : ¨Ο Μητσοτάκης υπόσχεται πόλεμο στον λαό του¨

Εφ. Μιλλιέτ : ¨Ο Μητσοτάκης υπόσχεται πόλεμο στον λαό του¨

Όταν βλέπουμε τη ρητορική και τη συμπεριφορά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

είναι σαφές ότι αυτή η κανονική πολιτική δυναμική είναι αντιφατική. Διότι ως πολιτικός αρχηγός υπόσχεται στο λαό του πόλεμο ! Αντί να βρει μία λύση για τα οικονομικά προβλήματα στη χώρα του προσπαθεί να προστατεύσει την καρέκλα του μέσω της εχθρότητας προς την Τουρκία. Ναι μέχρι σήμερα οι πολιτικοί που κυβερνούσαν την Ελλάδα προσπάθησα να διασφαλίσουν τις θέσεις τους μέσω της εχθρότητας προς την Τουρκία διατηρώντας είναι στην ημερήσια διάταξη οπότε αυτό είναι μία γνωστή ιστορία αλλά στις μέρες μας πια η απερισκεψία έφτασε σε επίπεδο τρέλας.

……
Η Ελλάδα ιδιαίτερα από το 2019 οπλίζεται αφύσικα σαν να ετοιμάζεται για πόλεμο με την Τουρκία. Με αυτή την αγάπη για τα όπλα κάνει μία σειρά από μάταιες δαπάνες χειροτερεύοντας ακόμη περισσότερο την οικονομία της. Σχεδόν έχει δωρίσει τα εδάφη της στις ΗΠΑ και σχεδόν έχει καταστεί αποικία. Δεν μπορεί να κάνει κανένα βήμα και καμία κίνηση αν δεν το εγκρίνουν οι ΗΠΑ. Και χωρίς ντροπή και συστολή αυτό το περιγράφει στο λαό της και στους ψηφοφόρους ως κάτι το αξιέπαινο. Ξεκάθαρα ο Μητσοτάκης και η ομάδα του με προκλητικές ενέργειες και πολεμοκαπηλεία οδηγούν τόσο την περιοχή όσο και τους ανθρώπους τους στη φωτιά. Τελευταίο παράδειγμα από αυτές ήταν η επίσκεψη του Μητσοτάκη στο μικρό ακατοίκητο νησί Γαύδος στα νότια της Κρήτης και οι προκλήσεις του εκεί. Δηλαδή ο Μητσοτάκης σταδιακά γίνεται όλο και πιο γελοίος και επιθετικός.
…….
Για παράδειγμα ο Αλέξης Τσίπρας αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σύριζα λέει ότι δεν βρίσκει σωστό να ακολουθείται μία πολιτική η οποία συχνά επικεντρώνεται στον εξοπλισμό ενώ επικρίνει  και για την παρουσία των αμερικανικών βάσεων στη χώρα.
……..
https://www.milliyet.com.tr/yazarlar/tunca-bengin/halkina-savas-vadeden-lider-6883999

7/1/2022

Σχ. : Εμείς στα πλαίσια του άρθρου δίνουμε και μια πρόσφατη φωτογραφία του Μητσοτάκη…

Η παρακάτω φωτογραφία ΔΕΝ είναι στο άρθρο αλλά την επιλέξαμε για να διακωμωδήσουμε αυτά που γράφει ο προπαγανδιστής του Ταγίπ…

tourkikanea.gr

Share this post