Ζημιά σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου RE: Προϊστάμενε Εισαγγελίας Εφετών Δωδ/σου κ. Εμμ. Α. Μπότσογλου, αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο που με αποφεύγεται παρότι ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ με Εντάλματα Σύλληψης σε βάρος μου από την Εισαγγελία Εφετών Δωδ/σου.

Ζημιά σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου RE: Προϊστάμενε Εισαγγελίας Εφετών Δωδ/σου κ. Εμμ. Α. Μπότσογλου, αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο που με αποφεύγεται παρότι ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ με Εντάλματα Σύλληψης σε βάρος μου από την Εισαγγελία Εφετών Δωδ/σου.

Προϊστάμενε Εισαγγελίας Εφετών κ. Εμμανουήλ Α. Μπότσογλου, Εισαγγελέα,

Πόσοι από εσάς τους Εισαγγελείς και Δικαστές δωροδοκήστε με οποιονδήποτε τρόπο;

Μιλάω για εσάς όλους στο Δικαστικό Μέγαρο με έδρα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και ταχυδρομική διεύθυνση ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1 85100 ΡΟΔΟΥ, διότι για τους άλλους γνωρίζω. Ερωτάστε διότι δεν μπορεί να παρανομείτε διαρκώς και μάλιστα αφιλοκερδώς, δεν μπορεί να είσαστε τόσο ηλίθιοι, κάποιοι από εσάς κάνουν «ταμείο» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτό προκύπτει από την συμπεριφορά και αποφάσεις σας που έχουν προκαλέσει και συνεχίζουν να προκαλούν ζημιά σε βάρος του Ελληνικού Δημόσιου παρότι σας έχουν καταγγελθεί αρμοδίως περισσότερο από μία φορά.

Συγκεκριμένα μία από τις υποθέσεις προκληθείσα ιδιαιτέρου μεγάλη ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ και  προκύπτει από τα εξής στοιχεία:

Το Μισθωτήριο δημοσίου οικοπέδου με αριθμό 798/96 μεταξύ της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου και της ανώνυμης εταιρείας Αιολικό Πάρκο Ρόδου 20ετής διάρκειας που υπογράφηκε την 10 Ιανουαρίου 1997 έχει λήξη από την 9ην Ιανουαρίου 2017 και με βάση τους όρους του Μισθωτηρίου όλες οι εγκαταστάσεις θα έπρεπε να έχουν αποδοθεί – περιέλθουν στο Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά περίεργο τρόπο, με την «διαμεσολάβηση» του «γνωστού» από σκάνδαλα χρηματισμών Δικηγορικού Γραφείου Δ.& Α.& Δ. ΠΕΛΕΚΗ σιωπηρά από την λήξη του Μισθωτηρίου, δηλ. από τον Ιανουάριο 2017 μέχρι και σήμερα Ιανουάριο 2020, οι εγκαταστάσεις συνεχίζουν να είναι ιδιοκτησίας της Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε. η οποία από την λήξη του Μισθωτηρίου έχει εισπράξει περισσότερα από 6.000.000 Ευρώ με ανάλογη ζημιά σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, παρότι έχουν καταγγελθεί αρμοδίως.

Οπότε εύλογα προκύπτει ότι κάποιοι από εσάς συγκαλύπτουν τα εγκλήματα που σας καταγγέλλονται κάνουν «ταμείο».

Το ποιοι και με πόσα δωροδοκούνται είναι δική σας δουλειά να βρείτε, μαζί και της τήρησης του νόμου κατά την υποχρέωση σας με βάση το Σύνταγμα της Ελλάδας.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

Με το να μου κρύβεστε δεν βοηθάει την τραυματισμένη αξιοπιστία της Εισαγγελίας σας, ούτε απαλλάσσει κανέναν σας από τις ποινικές ευθύνες.

Σε αναμονή απάντηση σας,

Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας,

π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ,

ιδρυτής, μέτοχος και τ. καταστατικός Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.,

Καταζητούμενος.

ΥΓ: Το παρόν αποστέλλεται στα ΜΜΕ μεταξύ πολλών άλλων αποδεκτών προς αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και υπόληψης μου.

Γνωστοποίηση:

  • ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΆΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Κ. ΙΩΣΗΦ ΤΣΑΛΑΓΑΝΙΔΗΣ. E-mail:president@areiospagos.gr
  • ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Κ. ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΡΑ.E-mail: grammateia@justice.gov.gr
  • ΓΡΑΦΕΙΟ  ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥyfyd@justice.gov.gr
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ  – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑgensecretary@justice.gov.gr
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ -ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣggap@justice.gov.gr

Share this post