Ζωντανά: Το Κογκρέσο συνεχίζει τον εκλογικό απολογισμό μετά την εκκαθάριση των ταραχών από το Καπιτώλιο | Νέα του NBC./ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Στα χέρια των διεθνιστών ξανά ο Λευκός Οίκος.

Ζωντανά: Το Κογκρέσο συνεχίζει τον εκλογικό απολογισμό μετά την εκκαθάριση των ταραχών από το Καπιτώλιο | Νέα του NBC./ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Στα χέρια των διεθνιστών ξανά ο Λευκός Οίκος.

Μετά τα γεγγονότα στο Καπιτώλιο,που στοίχησε τη ζωή 4 ατόμων ξεκίνησε πάλι η Συνεδρίαση στο Κογκρέσσο για την ανάδειξη του νέου Προέδρου.

«Ακόμη και μετά τη βία και τον βανδαλισμό άνευ προηγουμένου σε αυτό το Καπιτώλιο, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού των ΗΠΑ συναντώνται ξανά, την ίδια ημέρα, για να υπερασπιστούν το Σύνταγμα», είπε ο Πενς.

«Δεν νικήσατε, η βία δεν νικά ποτέ», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος, απευθυνόμενος στους διαδηλωτές που εισέβαλαν στο εμβληματικό κτίριο, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην οποία κατήγγειλαν την «κλοπή» της νίκης που ο Τραμπ διατείνεται ότι κατήγαγε στις εκλογές αλλά του «άρπαξαν».

Από την πλευρά του ο Μιτς Μακόνελ – ο ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, τόνισε ότι ο όχλος απέτυχε να διαταράξει τη Δημοκρατία και η Γερουσία θα επικυρώσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Δεν θα υποκύψουμε μπροστά στην ανομία, ή στον εκφοβισμό. Είμαστε ξανά στα έδρανά μας, θα κάνουμε το καθήκον μας όπως ορίζει το Σύνταγμα, για το έθνος μας. Και θα το κάνουμε απόψε», είπε. «Οι ΗΠΑ και το Κογκρέσο έχουν αντιμετωπίσει πολύ μεγαλύτερες απειλές από τον όχλο που είδαμε σήμερα», συνέχισε ο Μακόνελ. Οι εισβολείς «απέτυχαν» να εμποδίσουν το Κογκρέσο να κάνει το καθήκον του, έκρινε: «Αυτή η αποτυχημένη ανταρσία υπογραμμίζει πόσο κρίσιμο είναι το καθήκον που έχουμε», που είναι να κυρωθεί το ποιος είναι ο «νικητής των εκλογών του 2020», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του σώματος.

Ακολούθως στους βανδαλισμούς που προηγήθηκαν αναφέρθηκε ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ, ενώ χαρακτήρισε τον Τραμπ ως τον χειρότερο πρόεδρο των ΗΠΑ. «Ηταν ληστές, εξστρεμιστές, εσωτερικοί τρομοκράτες», είπε αναφερόμενος στους εισβολείς στο Καπιτώλιο. «Είναι λεκές που δεν θα ξεπλυθεί εύκολα η σημερινή εισβολή», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε : «Τα σημερινά γεγονότα δεν έγιναν αυθόρμητα. Ο πρόεδρος που τους εξώθησε να έρθουν εδώ, ποτέ δεν αποθάρρυνε τη βία. Η βία σε μεγάλο ποσοστό είναι δική του ευθύνη και αέναη ντροπή του. Τα σημερινά γεγονότα δεν θα είχαν συμβεί χωρίς εκείνο».

Ζωντανή σύνδεση με το NBC News

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Στα χέρια των διεθνιστών ξανά ο

Λευκός Οίκος.

 Το Βαθύ Κράτος άρπαξε την εξουσία αλλά τίποτα δεν προδικάζει ομαλότητα…

Και επίσημα πλέον, ο Τζο Μπαίντεν είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού η Γερουσία επικύρωσε το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020, παρά το γεγονός πως υπάρχουν ενδείξεις για νοθεία.

Μετά την όλη «σκοτεινή» διαδικασία που φαίνεται να πραγματοποιήθηκε, ο Μπάιντεν έλαβε 306 ψήφους έναντι 232 του Τραμπ.

Σημαντικό ρόλο στην όλη διαδικασία έπαιξε ο νυν αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, ο οποίος προσχώρησε στο διεθνιστικό στρατόπεδο, εγκαταλείποντας τον απερχόμενο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, προσβλέποντας ίσως στην ηγεσία των Ρεπουμπλικανών.

Η στάση του φέρνει ξανά στην εξουσία τον Ομπάμα, τον Τζορτζ Σόρος, τον Bill Gates και όλη την παρέα των παγκοσμιοποιητών.

Παρά την επικύρωση του αποτελέσματος, τίποτα δεν προδικάζει ομαλότητα στις ΗΠΑ, καθώς, ενδεχομένως πέσουν οι τόνοι το προσεχές διάστημα, αλλά το μέλλον προδιαγράφεται άσχημο για την Αμερικήκάτι που θα έχει αντίκτυπο σε όλον τον πλανήτη.

el.gr

Share this post