ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

Τα πράγματα στο εσωτερικό της Συρίας άλλαξαν σήμερα με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδει ποτέ: Τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα έχουν απελευθερωθεί.

Η δύναμη διάτμησης των εν λόγω όπλων είναι εκπληκτική, είναι τόσο ισχυρό,
κινείται φυσικά μέσα από τα σύννεφα και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ με γυμνό μάτι!

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι οι κυβερνήσεις κάνουν κάθε είδους έρευνα σε όλα τα είδη τεχνολογίας, για να δημιουργήσουν νέα όπλα. Υπήρξαν εικασίες για χρόνια σχετικά με τους τύπους τεχνολογίας “Star Trek” που κατείχε κρυφά η αμερικανική κυβέρνηση.

Αλλά ποτέ άλλοτε αυτό το είδος των όπλων δεν είχαν πραγματικά εμφανιστεί να λειτουργούν σε μια ζώνη σύγκρουσης. Σήμερα, αυτό άλλαξε.

Ακολουθεί βίντεο από την ύπαιθρο του Χαλεπίου,στη Συρία.

Το βίντεο τραβήχτηκε από κάτοικο.

Σε αυτό, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα ηλεκτρομαγνητικά “κύματα” μιας τέτοιας δύναμης, είναι φυσικά ορατά, ταξιδεύουν μέσα από ένα σύννεφο ή ίσως ένα χημικό ίχνος.

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι γνωστό ποιος τα εξαπολύει αυτά, ή ποιος είναι ο σκοπός του.
Αλλά η χρήση αυτού του οπλισμού είναι πλέον αδιαμφισβήτητη και οι συνέπειες της ύπαρξής του ανοίγουν ένα κουτί δυνατοτήτων της Πανδώρας.

Το ραδιοφωνικό πρόγραμμα Hal Turner μίλησε με τον Alan Weiner, ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού WBCQ που αναμεταδίδει το ραδιοφωνικό σταθμό στους 7.490 και 5.130. Η WBCQ διαθέτει οκτώ υψηλής ταχύτητας πομπούς στην τοποθεσία της στο Monticello, του Maine, στις ΗΠΑ.

Οι επτά από τους οκτώ πομπούς είναι 50.000 βατ ο καθένας. Ο τελικός πομπός είναι στα 500.000 Watt. Κανένας από αυτούς τους πομπούς δεν προκαλεί το είδος των “κυμάτων” που παρατηρούνται στους ουρανούς του Χαλεπίου.

Μιλήσαμε επίσης με τον Jeff στο ραδιοφωνικό σταθμό WRMI, ο οποίος επίσης εκπέμπει το ραδιοφωνικό πρόγραμμα Hal Turner στους 9.455. Έχουν δεκατρείς πομπούς, με κορυφή τα 100.000 βατ, και δεν προκαλεί τέτοια ορατά κύματα.
Στο πρώην Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης – πριν χτυπηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου, ο ραδιοφωνικός πύργος στην κορυφή του βόρειου κτιρίου εκπέμπει συνολικά WAT από εξήντα εκατομμύρια με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν από αυτό. Ποτέ καμμία φορά δεν δημιουργούσε τα κύματα που φαίνονται στο παραπάνω βίντεο.

Η τεράστια δύναμη που απαιτείται για να προκαλέσει τέτοια ορατά κύματα πρέπει να είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερες από τους αριθμούς που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αν τέτοια κύματα χτυπήσουν έναν άνθρωπο – ή οτιδήποτε πετά, θα το κατέστρεφαν πιθανώς αμέσως.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko

thesecretrealtruth

Share this post