ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Προς ΕΜΑ: «Γνωρίζετε όλα τα συστατικά που μπήκαν μέσα σ’ ένα εμβόλιο;» Απάντηση ΕΜΑ: «Όχι!»

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Προς ΕΜΑ: «Γνωρίζετε όλα τα συστατικά που μπήκαν μέσα σ’ ένα εμβόλιο;» Απάντηση ΕΜΑ: «Όχι!»

Αυτό και εάν δεν είναι κοινωνική υδρογονοβόμβα μεγατόνων! Αυτό και εάν δεν είναι παγκόσμια θεσμική είδηση! Αυτό και εάν δεν είναι λόγος-καταγγελία να σταματήσουν ήδη από ..χθες οι πειραματικοί εμβολιασμοί με τρυπήματα που δεν έχουν καν οριστική άδεια χρήσης! Η καταγγελία-βόμβα ήρθε από το θεσμικό στόμα της Γαλλίδας ευρωβουλευτή Michele Rivasi η οποία προέρχεται από το κόμμα «Πράσινοι-Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία». Η εν λόγω ευρωβουλευτής συμμετείχε σε διαδικτυακό Ανεξάρτητο Επιστημονικό Συμβούλιο και κατήγγειλε «στον αέρα» πως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) δεν γνωρίζει όλα τα συστατικά του εμβολίου για τον κορωνοϊό! Ναι: Ξαναδιαβάστε το!

Οι άνθρωποι δέχονται μαζικά και ενέσιμα τρισεκατ. νανοσωματίδια στο σώμα τους όπου, όπως τόνισε η εν λόγω γαλλίδα πολιτικός: «Παραμένει μυστικό το 20% της σύνθεσης των εμβολίων». Η ίδια πολιτικός μεταξύ άλλων δήλωσε μιλώντας σε ζωντανή μετάδοση (υπάρχει βίντεο): «Πρέπει να δούμε όλα τα συστατικά που υπάρχουν μέσα στο εμβόλιο και κατόπιν να το ξαναφτιάξουμε. Κι αυτό διαρκεί πολύ περισσότερο. Ήρθα σε επικοινωνία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και τους είπα: ”Γνωρίζετε όλα τα συστατικά που μπήκαν μέσα σ’ ένα εμβόλιο;” Αλλά μου είπαν ”Όχι.” Παρόλο που κανονικά ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, ακόμα και αν υπάρχει ένα εμπιστευτικό κομμάτι, όφειλε να έχει πρόσβαση σ’ αυτά τα δεδομένα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο … https://orthodoxia.gr/2021/09/30/pros-ema-gnorizete-ola-ta-systatika-poy-mpikan-mesa-s-ena-emvolio/?fbclid=IwAR3ahQQDQqu2L0qCDSV_yltqFLVIPc-KwHm8dFWYxyC4t_mpRaAxQ95sHLE

Share this post