Η Αμερική: Ένας Έθνος σε Καραντίνα – Με τεθωρακισμένα στις πόλεις.Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να επιβιώσουν ή να προετοιμαστούν για να πεθάνουν.

Η Αμερική: Ένας Έθνος σε Καραντίνα – Με τεθωρακισμένα στις πόλεις.Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να επιβιώσουν ή να προετοιμαστούν για να πεθάνουν.

Από την Susan Duclos .

Όπως φαίνεται από την παραπάνω εικόνα η Εθνική Φρουρά έχει εντοπιστεί στη Βαλτιμόρη, στο Maryland, καθώς τα τεθωρακισμένα τους περιπλανώνται στους δρόμους μετά την ανακοίνωση του δεύτερου θανάτου που προκάλεσε το COVID-19.

Ενώ το DHS αρνείται τις αξιώσεις του ομοσπονδιακού εντολοδόχου εθνικού σχεδίου κλειδώματος , μεμονωμένα κράτη ή / και πόλεις εφαρμόζουν τα δικά τους μέτρα τύπου “στρατιωτικού νόμου”. Η Καλιφόρνια, το Ιλλινόις και η Νέα Υόρκη ήταν μερικές από τις πρώτες που εξέδωσαν το stay- με πολλαπλές πολιτείες που έχουν ενεργοποιήσει ή θέσει σε ετοιμότητα την Εθνική Φρουρά τους για την προετοιμασία για την απομόνωση άλλων πόλεων ή / και ολόκληρων κρατών.

Τα στρατεύματα στη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, το Ουισκόνσιν, τη Λουιζιάνα και το Μίτσιγκαν, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν τις προσπάθειες ανακούφισης. Η αποστολή τους περιλαμβάνει την απολύμανση δημόσιων χώρων, τη διανομή τροφίμων, την παροχή βοήθειας για τη μεταφορά και την υλικοτεχνική στήριξη των υπαλλήλων στον τομέα της υγείας, τη συλλογή και την παράδοση δειγμάτων, ανέφερε το Guard σε δελτίο τύπου.
Θα μπορούσαμε πιθανότατα να συνεχίζουμε όλη την ημέρα με ενημερώσεις , αριθμούς που αλλάζουν πριν μπορέσουμε να χτυπήσουμε το κουμπί δημοσίευσης, ποιες ενέργειες παίρνουν οι πόλεις / κράτη και πότε, μαζί με τους κανόνες και τους κανονισμούς τους, αλλά το σημείο για το σκοπό αυτού του άρθρου, είναι το κλείδωμα δεν έχει μόλις αρχίσει, είναι εδώ ήδη .

Μπορώ να ακούσω τους ανθρώπους τώρα, να  ανησυχούν τόσο πολύ για την αγορά χαρτιού τουαλέτας που ξεπέρασαν το φαγητό τους. Στη συνέχεια, αποφάσισαν ” πρέπει να φάω” και έτρεξαν πίσω στο κατάστημα για να βρούν άδεια ράφια.

Εκείνοι που θέλουν να ζήσουν είτε είναι ήδη προετοιμασμένοι για να απομονωθούν για να διατηρήσουν τον εαυτό τους υγιή, είτε θα πρέπει να μάθουν να επιβιώσουν. Ή, απλώς προετοιμαστείτε να πεθάνετε.
Το θέμα είναι ότι το κλείδωμα είναι εδώ και θα επιδεινωθεί. Εκείνοι που δεν είναι ήδη προετοιμασμένοι για να επιβιώσουν σε παρατεταμένο χρονικό διάστημα στην αυτοαπομόνωση, να μάθουν καλύτερα πώς να επιβιώσουν γρήγορα, ή ίσως και να προετοιμαστούν για να πεθάνουν.

Όχι από τον ιό , αλλά από την απόλυτη βλακεία που απορρέει είτε από την άρνηση, την έλλειψη κοινής λογικής, είτε από το να επιτρέπεται στο MSM να τα μετατρέψει σε ανόητα πρόβατα που δεν ξέρουν πώς να επιβιώσουν χωρίς κάποιον να κρατάει το χέρι τους.
https://allnewspipeline.com/Lockdown_Is_Here_Learn_To_Survive.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post