Η αναφορά στον Χριστό που θα μείνει στην ιστορία – Παγκόσμιο παρασκήνιο με επίκεντρο τον Ν.Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αναφορά στον Χριστό που θα μείνει στην ιστορία – Παγκόσμιο παρασκήνιο με επίκεντρο τον Ν.Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)
Η προπαγάνδα και η πραγματικότητα…

«Κάναμε το καθήκον μας»!

Αυτό δήλωσε η αριστερόστροφη πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, όταν το Κογκρέσο, χωρίς καμία χειροπιαστή απόδειξη, ενέκρινε την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ στην Γερουσία προκειμένου να δικαστεί.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Γερουσία, στην οποία έχουν πλειοψηφία οι δεξιοί του Τραμπ, θα απαλλάξει τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Δημοκρατικών (Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, Αριστερά), εκτός 2-3 περιπτώσεων, στήριξε δυναμικά την αποπομπή Τραμπ. Οι διεθνιστές της Δύσης επιθυμούν να ανακτήσουν την εξουσία στις ΗΠΑ, με το παρασκήνιο να είναι βαθύ.

Στον αντίποδα, οι Ρεπουμπλικάνοι στήριξαν ομόφωνα, χωρίς διαρροές, τον Πρόεδρό τους.

Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ αποκλείεται να πετύχει την καθαίρεση του Τραμπ από την Γερουσία, όπου οι συσχετισμοί είναι σε βάρος τους, εκτός και αν παρουσιάσουν ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ απόδειξη πως ο «Δονάλδιος» προδίδει τις ΗΠΑ.

Η πρόθεση τους είναι ξεκάθαρη: Θέλουν να πλήξουν προεκλογικά τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, αν δεν παρουσιάσουν στην κοινωνία και τους ψηφοφόρους κάποια ουσιαστική εναλλακτική πολιτική πρόταση από εκείνη του Τραμπ, ο οποίος έχει ανεβάσει την αμερικανική οικονομία ή δεν βρουν κάποιον αξιόλογο αντίπαλο να τον αντιμετωπίσει, στις επικείμενες προεδρικές εκλογές, τότε πρακτικά έχουν ελάχιστες ελπίδες να κερδίσουν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020.

Οι κατηγορίες εναντίον του Τραμπ είναι μια παρωδία, η οποία αναγκάζει ακόμα και Ρεπουμπλικάνους βουλευτές να μιλούν καθ’ υπερβολή.

Έτσι, ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής, Μπάρι Λούντερμιλκ, υποστήριξε πως ο Χριστός είχε περισσότερες ευκαιρίες να απολογηθεί από τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Όταν ο Ιησούς κατηγορήθηκε ψευδώς για προδοσία, ο Πόντιος Πιλάτος έδωσε στον Ιησού την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τους κατήγορούς του», ανέφερε ο Ρεπουμπλικάνος και συνέχισε : «Κατά την διάρκεια αυτής της δίκης, ο Πόντιος Πιλάτος αναγνώρισε δικαιώματα στον Ιησού που οι Δημοκρατικοί δεν αναγνώρισαν στον Πρόεδρο».

ΦΩΤΟ eurokinissi

https://www.el.gr/

Share this post