Η αποκάλυψη που ΣΟΚΑΡΕΙ την Ελλάδα – Έρχονται ξηλώματα ακόμα και σε ανώτατες θέσεις (ΒΙΝΤΕΟ).

Η αποκάλυψη που ΣΟΚΑΡΕΙ την Ελλάδα – Έρχονται ξηλώματα ακόμα και σε ανώτατες θέσεις (ΒΙΝΤΕΟ).
Δεν πιστεύουμε στα αυτιά μας…

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έπεται η παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών εντός της ημέρας, μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας η «Καθημερινή της Κυριακής» σχετικά με τις απειλές, τους εκβιασμούς, αλλά και τα κάθε λογής εμπόδια που έθεταν οι «ιθύνοντες» απέναντι στο έργο του εμπειρογνώμονα που ορίστηκε, για να διαλευκάνει την υπόθεση της εθνικής τραγωδίας με την φωτιά στο Μάτι Αττικής, η οποία ταλανίζει μέχρι σήμερα τις μνήμες όσων βρέθηκαν εκεί.

Ακριβώς δύο χρόνια από τον τραγικό χαμό 102 ανθρώπων, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι των εκλιπόντων αντί για την απόδοση ευθυνών και την ηθική τους δικαίωση, βλέπουν να ξετυλίγεται ένα κουβάρι συγκάλυψης της υπόθεσης, φτάνοντας μέχρι την κορυφή της υπηρεσιακής ιεραρχίας της Πυροσβεστικής.

Τα ντοκουμέντα, γραπτά και ηχητικά, τα οποία εξασφάλισε ο πυραγός, Δημήτρης Λιότσιος, για να τεκμηριώσει τον «Γολγοθά» απειλών και πιέσεων που δεχόταν κατά διάρκεια σύνταξης της πραγματογνωμοσύνης του έχουν προκαλέσει ΣΟΚ στην ελληνική κοινή γνώμη, καθώς στόχο δείχνουν να είχαν την αποτυχία της έρευνας.

Τα όσα σοκαριστικά αποκαλύφθηκαν χθες, μαζί με μια νοσηρή νοοτροπία στο Σώμα εξόργισαν μεγάλο μέρος του πολιτικού κόσμου, της Δικαιοσύνης και της κοινή γνώμης.

Υπό αυτές τι συνθήκες μετράμε ώρες μέχρι να παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η επόμενη μέρα δεν αποκλείεται να είναι διαφορετική και διοικητικά στην Πυροσβεστική.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητά να διαλευκανθεί η υπόθεση μέχρι τέλους και να αποδοθούν ευθύνες. Το οφείλουμε στην μνήμη των θυμάτων» τόνισε ο πρωθυπουργός, εστιάζοντας -πλην της απόδοσης ευθυνών- στο ηθικό σκέλος της δικαίωσης.

el.gr

Share this post