Η Αποκάλυψη: Mike Adams και David Wilcock Full – Μια καταπληκτική συνέντευξη που ξετυλίγει αμέτρητα μυστικά και συνδέει τα πάντα μεταξύ τους. Η υποδούλωση της ανθρωπότητας. Από την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Κβαντική Φυσική. Δαίμονες, εξωγήινοι, mRNA, Cabal, NWO, υψηλή τεχνολογία, ιστορία, παρελθόν και παρόν.

Η Αποκάλυψη: Mike Adams και David Wilcock Full – Μια καταπληκτική συνέντευξη που ξετυλίγει αμέτρητα μυστικά και συνδέει τα πάντα μεταξύ τους. Η υποδούλωση της ανθρωπότητας. Από την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Κβαντική Φυσική. Δαίμονες, εξωγήινοι, mRNA, Cabal, NWO, υψηλή τεχνολογία, ιστορία, παρελθόν και παρόν.

Η Αποκάλυψη: Mike Adams και David Wilcock Full –

Μια καταπληκτική συνέντευξη που ξετυλίγει αμέτρητα μυστικά και συνδέει τα πάντα μεταξύ τους.Η

υποδούλωση της ανθρωπότητας. Από την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Κβαντική Φυσική. Δαίμονες, εξωγήινοι, mRNA, Cabal, Nέα Τάξη Πραγμάτων, υψηλή τεχνολογία, ιστορία, παρελθόν και παρόν.

Αυτή η συζήτηση δεν θα ήταν καν δυνατό να την κατανοήσουμε μόλις πριν από μερικά χρόνια.

Ο κόσμος έχει περάσει από ένα γεγονός-σοκ για να αφυπνίσει τις μάζες…

Βρισκόμαστε σε μια μάχη του ΚΑΛΟΥ εναντίον του ΚΑΚΟΥ.

Για να μπορέσει η κυρίαρχη ελίτ να φέρει το ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της, έπρεπε να βγει από τις σκιές.

Πρέπει να εξαναγκάσουν την ανθρωπότητα να υποταχθεί ή να εξαλείψουν τους διαφωνούντες για να πραγματοποιήσουν την υπεράνθρωπη δικτατορία της Παγκόσμιας Κυβέρνησής τους.

ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΉ ΜΆΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΎ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΚΌ.

ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΌ ΓΕΓΟΝΌΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΧΕ ΠΟΤΈ ΜΆΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΉ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΎΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΈΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΎ ΤΗΣ ΆΡΧΟΥΣΑΣ ΕΛΊΤ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΊ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΜΑΣ.

Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΛΈΓΧΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΊ.

ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΠΌ ΠΡΏΤΟ ΧΈΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΠΏΣ ΈΧΟΥΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΊ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΧΤΙΣΜΈΝΟΣ ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΚΑΚΌ.

Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ΤΏΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΉ ΤΗΣ ΜΟΊΡΑ…

(ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΛΊΓΟ ΑΡΓΆ, ΑΛΛΆ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΟΛΎ ΒΑΘΎ)

Ο Σατανικός Δυστοπικός Υπεράνθρωπος Κόσμος τους θα είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της Τεχνητής Νοημοσύνης.

 

Ο DAVID WILCOCK ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΙ, Η ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ

ΖΩΝΤΑΝΑ με τον David Wilcock και έναν πανίσχυρο γνώστη που βγαίνει για πρώτη φορά ΤΩΡΑ με εκτεταμένες, παραδειγματικές πληροφορίες. Αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα έξι εβδομάδων αποκαλύπτει την άμεση σύνδεσή μας με τους εξωγήινους, τον παρόντα & μελλοντικό αντίκτυπο της επιρροής τους, τις εκπληκτικές τεχνολογίες επιπέδου StarTrek και πώς να προετοιμαστείτε καλύτερα για την επερχόμενη ανάληψη-ανύψωση, τηλεπάθεια και διαβίωση σε έναν κόσμο 4D. Τέλος, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, ο David και η Elizabeth είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Μπόνους βίντεο.

Η ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ [ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΠΡΏΤΟ] ΜΥΣΤΙΚΆ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ.

 

 

Η “Παλαιά Τάξη του Κόσμου” είναι μια πολυμερής μίνι σειρά ντοκιμαντέρ, την οποία αφηγούνται γνώστες και πληροφοριοδότες. Εξερευνούμε τα γεγονότα και τη μυθοπλασία σχετικά με τα μυστικά διαστημικά προγράμματα, τις τεχνολογίες, τα ενορχηστρωμένα τρομοκρατικά γεγονότα, τον ανθρώπινο πόνο και την εκμετάλλευση από σκιώδεις οργανώσεις. Καθώς αυτές οι οντότητες συνωμοτούν για να προωθήσουν τη “Νέα Τάξη Πραγμάτων” τους, στόχος μας είναι να τα αποκαλύψουμε όλα. Μας έχουν κρατήσει στο σκοτάδι για πάρα πολύ καιρό.

Όλη η σειρά θα περιλαμβάνει 12 ειδικούς καλεσμένους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις απόψεις ειδικών για τα θέματα αυτά και θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς.

Έρχεται σύντομα το 2020: False Flags (Ψευδείς Σημαίες), The Luciferian Doctrine (Το Εωσφορικό Δόγμα), Human Trafficking (Εμπορία Ανθρώπων) και το Deep State (Κυβέρνηση Σκιών).

Ήρθε η ώρα για την ανθρωπότητα να πάρει πίσω τον έλεγχο και να ξεκινήσει μια νέα ιστορία…

Πρωταγωνιστούν: Α: David Wilcock, Corey Goode, Jordan Sather, John DeSouza, Laura Eisenhower, Roger Richards, Deserie Foley

Οικοδεσπότες: Ben Chasteen και Rob Counts

Αφήγηση: Chris Sloan.

brighteon.com

rumble.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post