Η απολογία μου στην Μήνυση περί απειλής δολοφονίας πολιτικων προσώπων που βρίσκομαι κατηγορούμενος !

Η απολογία μου στην Μήνυση περί απειλής δολοφονίας πολιτικων προσώπων που βρίσκομαι κατηγορούμενος !

Πριν σας δώσω ακριβώς τι θα απολογηθώ μιας και σήμερα πήρα αναβολή για να ετοιμάσω την απολογία μου θα κάνω τις Πολιτικές μου δηλώσεις ώστε να υπάρξει ανοιχτή και φανερή η πληροφορία για το θέμα της στόχευσης μου πολιτικα από το αόρατο βαθύ κράτος και την Ελληνική δικτατορία του τόπου μας !

Το αόρατο κράτος της γκεμπελικής προπαγάνδας πριν μήνες με στόχευσε επικοινωνιακά με όλα τα ΜΜΕ της χώρας παρουσιάζοντας το έργο μου και την ιστοσελίδα μου ως περιθωριακή και εμένα ως υπεύθυνο σχεδιασμού εισβολής στην βουλή , από «πραξικοπηματίας» πριν λίγο καιρό σήμερα καλούμε να απολογηθώ για κατηγορία απειλών για δολοφονία πολιτικών προσώπων ..σήμερα είμαι ένας κατηγορούμενος τρομοκράτης που απειλώ με την αφαίρεση ζωής ..για το αόρατο κράτος προπαγάνδας !

Όπως θα αποδείξω παρακάτω στοχεύομε πολιτικά λόγω της ιδεολογίας μου και των πολιτικών θέσεων μου απέναντι στους σχεδιασμούς κυβερνήσεων που λειτουργούν κάτω από της εντολές των παγκόσμιων επικυρίαρχων με σκοπό την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας χούντας που ονομάζεται Νέα Παγκόσμια Τάξη!

Το αόρατο κράτος υπνωτισμού της συνείδησης των Ελλήνων έντεχνα και με στρατηγική δημιουργεί το υπόβαθρο μέσα στην ιστορία και την συνείδηση των Ελλήνων πολιτών χρησιμοποιώντας ανυπόστατες κατηγορίες κατά του προσώπου μου και τις πολιτικής ιδεολογίας μου θέλοντας στο μέλλον να έχει δημιουργήσει το κλασικό ρητό ..όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ! Σε ένα στημένο μελλοντικό γεγονός αν με κάποιο τρόπο φροντίσουν ξανά να με εμπλέξουν η προϊστορία που θα χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε εισαγγελέα έρευνας θα έχει μέσα ανυπόστατες και στημένες πληροφορίες ώστε να είναι ικανές να δημιουργήσουν τον καπνό που χρειάζονται !

Η φυσική μου ηγεσία στον ιδεολογικό χώρο της αντίστασης στην Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η προσφορά και η εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που με τίμησαν και με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους να διαβάζουν το έργο και την πληροφορία μου , το Κατοχικά Νέα μέσα από σκληρούς , άνισους και ύπουλους πολέμους έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να ηγείται στον ιδεολογικό χώρο της αντίστασης κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων ! …

Σήμερα που η Αποχη σε οποιαδήποτε ψηφοφορία αγγίζει το 47% και η πολιτική δύναμη των ανθρώπων που κατανόησαν την μη Ταμπέλα έχει τεράστια ποσοστά , το σάπιο σύστημα της δημοκρατίας μας και οι σκιές έλεγχου των κυβερνήσεων από μαριονέτες φροντίζουν να χτυπήσουν την ναυαρχίδα της ελληνικής πληροφόρησης στο θέμα Αντι Νεα Τάξη πραγμάτων και να στοχεύσουν τον άνθρωπο που ηγείται της ιδεολογίας Αυτής !

Ένας φυσικός και αληθινός άνθρωπος κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων ποτέ δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το ίδιο το σύστημα εφόσον γνωρίζει την ανεπάρκεια και το ψεύδος του, για να πετύχει οτιδήποτε θα ήθελε πολιτικά , μου είναι αδύνατον να σκεφθώ όπως κάνουν άλλοι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την «δημοκρατία» τους για να έχω τα οφέλη της πολιτικής ύπαρξης η την ασυλία των βουλευτών ..!

Ταυτόχρονα η αλήθεια μου και η ιδεολογία μου γίνεται εύκολος στόχος στην «δημοκρατία» τους ώστε να με αναγκάσουν να σταματήσω την πολιτική μου ιδεολογία , να σταματήσω να λέω την αλήθεια , να σταματήσω να θέλω να είμαι εμπόδιο σε όλα τα δεινα και τα λάθη που σήμερα πληρωμένοι και γονυπετείς χαρτογιακάδες υπηρετούν με αντίτιμο καθρεφτάκια σαν τους ιθαγενείς που κατακτήθηκαν !

Πρέπει σήμερα να αντέξω να αντιμετωπίσω τους νόμους μια «εταιρίας» που παρουσιαζεται ως κράτος με δημοκρατικό πολίτευμα , να αντιμετωπίσω τα ΜΜΕ που ανήκουν μόνο σε συγκεκριμένες οικογένειες , να αντέξω τις πιέσεις τις οικονομικές , τις ψυχολογικές , τις στημένες κατηγορίες και την έντεχνη αποδόμηση από όλους όσους φοράνε μάσκα πατριώτη ..!

Δεν θα με οδηγήσουν ποτέ μέσα στο μαντρί τους πάρα μόνο αν μου παραδοθεί η εντολή από τον Ελληνικό λαό , δεν θα συμμετέχω ποτέ σε καμία παρωδία τους , δεν θα συναινέσω ποτέ στο έγκλημα κατά της πατρίδας μου , δεν θα συνεργαστώ ποτέ με κανέναν που γονάτισε μπροστά σε αφεντικα !

Η μόνη δύναμη μου είστε εσείς , δίνω έναν πόλεμο άνισο αναγκαστικά και αληθινά από το Α έως το Ω ..έναν πόλεμο καθημερινό που με οδηγεί να αντιμετωπίζω ένα θηρίο χωρίς να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δικά του όπλα … Δεν είναι ποτέ δυνατόν να πατήσω πάνω στην νομική πλατφόρμα ενός πολιτισμού που ονομάζω πολιτισμός της χεστρας , όπως δεν είναι δυνατόν να θελήσω ποτέ να προστατεύτω μέσω της πολιτικής για να έχω ασυλία… ! Γνωρίζω τι λέω , ίσως τώρα να μην σας είναι κατανοητό αλλά γνωρίζω πως κινούνται οι εχθροί των λαών και τι σκοπούς έχουν πάνω στην σκακιέρα τους !

Σήμερα είμαι η φωνή της ιδεολογίας Αντι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και διώκομαι για αυτό στοχευμενα , δεν θα ξεπουλησω την αλήθεια γιατί αυτό είναι αδύνατον να συμβεί με την Αλήθεια , δεν είμαι ερευνητής απλα και το έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι ένας άνθρωπος με πολιτική ιδεολογία που εδώ και δέκα χρόνια προσπαθεί να αποδείξει την αλήθεια των λόγων του !

Η δύναμη μας σήμερα ειναι τεράστια και καταμετρημενη , είναι τόση ώστε να έχουν μεγάλο πρόβλημα με την ύπαρξη μας , για αυτό θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μας εξαφανίσουν , είναι όμως μια μάχη που πρέπει να δοθεί με τον τρόπο που πρέπει να δοθεί !

Αυτή η πολιτική μου δήλωση γράφεται με σκοπό την προστασία μου στο μέλλον σε τυχόν νέα «γεγονότα» που θα με εμπλέξουν ,στοχεύομε πολιτικά ..απόλυτα πολιτικά γιατί η ιδεολογία μου είναι επικίνδυνη για το μέλλον τους ! Γιατί το κύμα αυτής της ιδεολογίας είναι πλέον τεράστιο , γιατί η πληροφορία και η αλήθεια μου είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα τους , γιατί δεν συμφέρει να μην μπορούν να σε βάλουν στο μαντρί τους , γιατί δεν συμφέρει να έχεις πολιτική μεγάλη δύναμη και να μην μπορούν να σε ελέγξουν !

Θα το πάω μέχρι τέλους έχοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που μου χάρισαν το πολυτιμότερο από όλα , τον χρόνο τους για να με διαβάσουν τόσα χρόνια ..!

Να θυμάστε ότι αν δεν πέσει η Ελλάδα ο πλανήτης δεν θα κατακτηθεί , αν δεν πέσει η συνείδηση των Ελλήνων δεν μπορούν να κάνουν τα παγκόσμια σχέδια τους πραγματικοττα , …Έχουμε την φυσική Ηγεσία στην πληροφορία αλλά και στο κοινό κατά της νέας τάξης πραγμάτων και θα την κρατήσουμε με όποιο κοστος …

Η απολογία μου στην Μήνυση της Κυρίας Μαρουπα που με βρίσκει κατηγορούμενο για απειλεί δολοφονίας πολιτικών προσώπων ..!

Νικολαος Γκονος

21/05/2019

Κατόπιν εντολής σας σας παραθέτω την απολογία μου για την μήνυση της Κυρίας Μαρουπα εναντίων μου λόγω ενός άρθρου που αναδημοσιευσε η σελίδα μου Κατοχικά Νέα ,..

Το άρθρο είναι αυτό Επείγον . Κίνδυνος δολοφονίας Πολιτικού προσώπου από τη νεοσύστατη οργάνωση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ»

Και σας το παραθέτω ολόκληρο από κάτω…

«..Περισσότερο από ποτέ ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πιθανόν σήμερα … θα συμπεράνει ένας «εξωτερικός παρατηρητής » , φέρνοντας στο μυαλό του τα συλλαλητήρια και ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥΣ για το «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» , τις «απειλητικές» επιστολές προς βουλευτές, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ και τη χρήση του όρου «Μακεδονία» , την βαθιά πεποίθηση κάποιων ότι συνιστά Εσχάτη προδοσία η παράδοση του όρου Μακεδονία , τις δηλώσεις του συγκυβερνήτη Πάνου Καμένου περί χρηματισμού Σκοπιανών Βουλευτών και τη στάση που κρατεί και θα κρατήσει με βάση αυτήν του την δήλωση , τους λόγους παραιτήσεως του κ. Κοτζιά ( πήγε να πατήσει σε δύο βάρκες ) τις τελευταίες εξέλιξες στο θέμα κ.α

Ο ανώτερο «αλγόριθμος » πράγματι , θα έπρεπε να ενεργοποιήσει – καιρό τώρα – την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και τις συναρμόδιες υπηρεσίες , προκειμένου να «κλειδώσουν» την αποτροπή επίθεσης .

Έτερον εκάτερον . Εντελώς τυχαία μέλος μας που έρευνα τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλιας { δολοφονήθηκε στις 19 Ιουλίου 2010 έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη- σημ. μέλη της «Σέχτα Επαναστατών» που ανέλαβε την ευθύνη ( όχι όλα ) συνελήφθησαν για συμμετοχή τους στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»}, διαπίστωσε τη σύσταση τέτοιας οργάνωσης .

Άλλωστε ο λόγος που αναφερόμαστε , είναι για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ και να συνειδητοποιήσου ότι , τους ξέρουμε .

Υπό τις παρούσες συνθήκες και όπως η υπόθεση με το ΣΚΟΠΙΑΝΟ εξελίσσεται , μια τέτοια πράξη ( έστω και ως προβοκάτσια ) θα αποσταθεροποιούσε το πολιτικό σύστημα , θα αποδομούσε την πεποίθηση ότι η χώρα μας μπορεί να διαδραματίσει σταθεροποιητικό προάγοντας στην ευρύτερη περιοχή , μα το χειρότερο , θα άνοιγε ένα νέο κύκλο αίματος και όξυνσης της αντιπαλότητας των άκρων , θέτοντας σε κίνδυνο την εσωτερική ασφάλεια .

Παρακολουθούμε την υπόθεση και όταν κρίνουμε , θα τη «δώσουμε ».

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ..»

Η ομάδα που έχει γράψει αυτό το άρθρο είναι γνωστή ομάδα πλέον σε όλο το ίντερνετ όπου στέλνει με εμαιλ σε δεκάδες σελίδες τα γραπτά της (παρακάτω θα σας δείξω σελίδες που αναπαραγάγουν τα γραπτά της ) Αρα αυτό το άρθρο ξεκάθαρα δεν ανήκει σε αρθρογραφία του Κατοχικά Νέα αλλά είναι ακόμα μια αναδημοσίευση για το αναγνωστικό μας κοινό προς έρευνα της πληροφορίας και ξεσκαρτάρισμα στο αν είναι αληθινή η όχι ..όπως κάνουμε δέκα χρόνια τώρα και το δηλώνουμε ξεκάθαρα κάτω από κάθε άρθρο μας !

Όπως θα διαπιστώσετε πουθενά μέσα στο κείμενο δεν αναφέρει κάποια απειλή για δολοφονία πολιτικου προσώπου αλλά ενημερώνει ότι μια πιθανότητα ενός γεγονότος σαν και αυτό μπορεί να είναι πραγματική …! Το άρθρο δεν απειλεί αλλά ενημερώνει ώστε οι διωκτικές αρχές να έχουν το νου τους ,μάλιστα στον παλμό της εποχής και βλέποντας τα πράγματα χωρίς επιχρυσωμένο χάπι οι δηλώσεις που κάνει η συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι καθόλου μη εφικτές να γίνουν πραγματικότητα !

Πουθενά δεν αναφέρεται κάποια απειλή προς την Κυρία Μαρουπα εκτός και αν η κυρία Μαρουπα θεωρεί ότι έχει κάνει σύσταση ομάδας που σκοπεύει να δολοφονήσει πολιτικούς άνδρες όπου και αυτό να είναι αλήθεια τότε η απειλή είναι προς το ότι θα παρακολουθήθουν και θα συλληφθούν ..!

Πάρα το ότι το κείμενο δεν έχει μέσα καμία απειλή για δολοφονία πολιτικών προσώπων παρα μονο ενημερώνει ότι μπορεί να υπάρχει ομάδα που σκοπεύει να κάνει μια πράξη σαν και αυτή …πράγμα που στην ουσία κανείς δεν μπορεί να πει αν είναι αλήθεια η ψέμα …προσωπικά απάντησα σε αυτή την ομάδα με άρθρο που παραθέτω από κάτω ,,..με ερωτήματα ουσίας για το κείμενο τους και όχι με ανύπαρκτους ισχυρισμούς ..

Ερωτήσεις του Stranger προς την ομάδα υψηλής αστυνόμευσης ..!

Θεωρώ ότι για να μου στέλνετε ανώνυμα μηνύματα προς δημοσίευση ότι με διαβάζετε και γνωρίζετε τον τρόπο που σκέφτομαι !

Θεωρώ ότι έχετε σχηματίσει άποψη για τις θέσεις μου και τις σκέψεις στο τι είναι αυτό το σύστημα , τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα , τι σημαίνει για μένα ταμπέλα , ποιος είναι ο εχθρός και πολλά ακόμα..που χρόνια τώρα προσπαθώ να δώσω στους Έλληνες !
Ακόμα είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι εις γνώση σας ότι είμαι ερευνητής χωρίς χρώμα , κόμμα κοκ και ότι εχω τον ιδιαίτερα δικό μου τρόπο να αντιλαμβάνομαι αυτό που θεωρείτε η σημερινή πραγματικότητα !

Θέλοντας να συνεχίσω σωστά λοιπόν αυτό που εγώ θεωρώ αποστολή μου , θέλοντας να συνεχίσω να είμαι αμερόληπτος προς τους αναγνώστες μου , θέλοντας να συνεχίσω να υπερασπίζω την χώρα μου από τους πραγματικούς εχθρούς της έχω σημαντικά ερωτήματα να σας θέσω μετά από το άρθρο σας … Επείγον . Κίνδυνος δολοφονίας Πολιτικού προσώπου από τη νεοσύστατη οργάνωση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ»

Διαβάζοντας το ένοιωσα έντονα το συναίσθημα της στοχοποιησης προς μια οργάνωση …!!

Και αρχίζω πλέον να βάζω την παράξενη λειτουργία αντίληψης που διαθέτω σε εφαρμογή και να κάνω ερωτήσεις ..!

Μόνο οι κατάρες που έχουν φάει οι εμπλεκόμενοι στο θέμα Μακεδονίας είναι ικανές να σκοτώσουν ελέφαντα … σε μια εποχή λοιπόν που οι πιθανότητες να συμβεί ένα γεγονός εγκληματικό από οποιονδήποτε είναι πολύ μεγάλες , που μπορεί να συμβεί από ξένες υπηρεσίες , που μπορεί να συμβεί από έναν μουρλαμενο που ήπιε λίγο ρακί παραπάνω ποιος ο λόγος στοχοποιησης συγκεκριμένης οργάνωσης ;

Το μοντέλο των πιθανοτήτων , το μοντέλο αποδόμηση μέσα από χαοτική εξέλιξη , το μοντέλο σε βάζω να κοιτάς αυτόν για κάτι που μάλλον θα συμβεί … σε ποιους ανήκει;

Επόμενη εύλογη ερώτηση στην πορεία σκέψης , στον τομέα πληροφορίας , στον πόλεμο της πληροφορίας , στο μαστίγωμα της Υπεροντοτητας πληροφορίας …εχω προσωπικά δεχθεί αποδόμηση ακόμα και από ανθρώπους που στήριξα και βοήθησα να υπάρχουν και να γίνουν γνωστοί μέσα στο ίντερνετ …αρα από πρώτο χέρι και με μεγάλη εμπειρία μπορώ να ξεχωρίσω όταν κάτι δεν παει σωστά …!

Προσωπικά μετά το άρθρο σας ανακαλύπτω ότι μπορώ να βρω ποιους στοχοποιησατε…μπορω να τους βρω , να τους μιλήσω στο τηλέφωνο , να μάθω το όνομα τους … αλλα εσάς δεν μπορώ να σας βρω …παρα μόνο σε ένα εμαιλ που κάποιος ίσως να μου απαντήσει ανώνυμα ..!

Ερώτηση λοιπόν , γιατί κάποιος που με δέκα άρθρα κέρδισε τις εντυπώσεις να γίνονται αναδημοσιεύσεις στο κατοχικά νέα ..στοχοποιει ανώνυμα κάποιους που δεν είναι ανώνυμοι;; …!

Στην εποχή που οι πράκτορες πίνουν καφέ απέναντι μου … τρώνε σουπιτσα αυγοκομενη στα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας … πως να κατατάξω το άρθρο σας; …της ανώνυμης στοχοποιησης σε επωνυμους…για κάτι που μπορεί να συμβεί από απλή πλέον τύχη ;

Στην φυλακή υπάρχει ο άγραφος κανόνας της μη εμπλοκής ανάμεσα σε δυο αντικρουόμενες δυνάμεις γιατί με αυτόν τον τρόπο δίνεις το δικαιωμα στους δικούς σου εχθρούς να σε στοχοποιησουν για ένα αυριανό έγκλημα που θα γίνει …και ο εκτελεστής θέλει να μην πέσουν πάνω του τα φώτα της ανάκρισης !!

Εγώ είμαι επώνυμος με το όποιον αγώνα μου , αυτοί που στοχοποιησατε είναι επώνυμοι και δεν τους γνωρίζω ..αλλα μπορώ αν θέλω να τους βρω …εσεις;…

Έχω γράψει τόσα χρόνια άρθρα που όχι μόνο θα μπορούσαν να με εμπλέξουν νομικά (έχω καλεστεί για απολογία αρκετές φορές ) ..αλλα να βάλουν και σε κίνδυνο την Ζωή μου μιας και αυτός ο πολιτισμός της χεστρας είναι γεμάτος από αγαπησιαρηδες ταμπελων και όχι εραστές της αλήθειας ..!

Αναρωτιέμαι λοιπόν αν έχω κάνει ένα μέγα λάθος στο οποίο θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη προς τους φίλους μου και αναγνώστες μου αν άθελα μου το έχω πράξει και Έχω δώσει δικαίωμα φωνής σε μια μυστική συστημική ομάδα ; η έχω δώσει δικαίωμα φωνής σε μια ομάδα πατριωτική ;

Σε άρθρα σας στο παρελθών έχετε μιλήσει για σημαντικά πράγματα και πολλές φορές νομικά κολάσιμα … έχετε δείξει έναν χαρακτήρα πατριωτικό ..αυτό το έχετε κάνει για να κερδίσετε την επιφάνεια πληροφορίας και να επηρεάσετε κόσμο ;… η είναι μια αλήθεια που σας χαρακτηρίζει; ..

Ζητάω απαντήσεις αλλα στην μαθηματική φόρμουλα κρίσεως να θυμάστε ότι έχετε το ντισαβανταζ της ανωνυμίας προς έναν επώνυμο … !!

Δικαίωμα για μενα στοχοποιησης και αποδόμησης πρέπει να έχει μόνο ένας επώνυμος άνθρωπος που θα μπορεί να πάρει την ευθύνη τον λόγων του ανα πάσα στιγμή !!Αλλιώς άθελα μου έπραξα αυτό που τόσα χρόνια έχουν πράξει σε μένα αλλοι…και εγώ γνωρίζω το ποιον τους πια και από που πηγάζουν αυτές οι τεχνικές ..!

Τα ζάρια λοιπόν είναι εδώ μπροστά σας , εγώ βάζω το στοίχημα επώνυμα σε ότι έχει να κάνει με το καλό της χώρας μου , δεν μασησα τα λόγια μου στις ερωτήσεις μου …αλλα θα δώσω και μια πιο ξεκάθαρη για να καλύψω και τον πιο ηλίθιο ..!

Αν πάρω τηλέφωνο στην πανμακεδονικη και μιλήσω εκεί με κάποιους θα μιλήσω σε πράκτορες οι πατριώτες;…Και αν βρω με κάποιον τρόπο το δικό σας τηλέφωνο και όνομα ..θα μιλήσω σε συστημική στημένη πληροφόρηση από συγκεκριμένα λόμπι ..η σε αληθινούς Έλληνες ;…

Περιμένω την ξεκάθαρη απάντηση σας …και ξανά λέω …κρυμμενος πίσω από ανωνυμία μπορείς να πεις πολλα…αρα η απάντηση να είναι …ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ !

Starnger//…

========

Όπως θα διαπιστώσετε προσωπικά ασχολήθηκα με το θέμα αλλά όχι με την μορφή ότι απειλούν κάποιον αλλά ότι προσπαθούν να στοχοποιησουν κάποιον ως τον εγκληματία στην περίπτωση που συμβεί ένα γεγονός ακόμα και από τύχη …!

Πάμε να σας εξηγήσω ακόμα κάποια θέματα που πρέπει να έρθουν στην προσοχή σας , ..το άρθρο που αναφέρεται η Κυρία Μαρουπα μιλάει για μια νεοσύστατη ομάδα με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ…που αν κάνετε μια έρευνα στο Ίντερνετ με τον όρο θα σας φέρει αποτελέσματα για πολλές ομάδες με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ..ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ Σερρών , ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ Βέροιας κοκ κοκ ..σε μια εποχή λοιπόν που το όνομα αυτό ξεπηδάει με οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα γιατί η Κυρία Μαρουπα θεωρεί ότι αναφερεται προς το άτομο της ;..Και γιατί ενώ το κείμενο λέει ξεκάθαρα οτι η ομάδα ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ θα είναι αυτοί που θα κάνουν το δήθεν έγκλημα θεωρεί η Κυρία Μαρουπα ότι αυτό την εμπλέκει κάπου; …Ποιο το έννομο συμφέρον της Κυρίας Μαρουπα που κάνει αυτή την μήνυση;

Και γιατί την κάνει σε μένα ; Πάμε να δούμε ποιες άλλες σελίδες έχουν ανεβάσει αυτό το άρθρο στο ίντερνετ αν και πλέον σήμερα που κάνω αυτή την έρευνα μπορεί και να έχει κατέβει από πολλές ..!

Τουλάχιστον άλλη μια σελίδα έχει αναρτήσει το ίδιο άρθρο αλλά στοχοποιουμε μόνο εγώ , ίσως γιατί βγαίνω πρώτος στην αναζήτηση αλλά αυτό δεν μπορεί να το δω σαν δίκαιο όταν είναι ολοφάνερο ότι και εγώ και όποια άλλη σελίδα το έχει σηκώσει απλά έχει κάνει αναδημοσιεύσει συγκεκριμένης ομαδας και ότι δεν είναι γραφή δική μας η της όποιας άλλης σελίδας !

Με τον ίδιο όρο αναζήτησης , δηλαδή τον τίτλο του άρθρου ..σας παραθέτω το λινκ https://www.google.com/search?q=%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82+%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D+%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%8E%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7+%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B7+%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%95%CE%94%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%91%CE%A7%CE%9F%CE%99&client=firefox-b-d&ei=pvPjXMvrCabgkgWA9pC4Ag&start=0&sa=N&ved=0ahUKEwjL1qik1KziAhUmsKQKHQA7BCc4HhDy0wMIbA&biw=1366&bih=613

Θα δούμε ότι στην πρώτη σελίδα βρίσκεται απάντηση της Κυρίας Μαρουπα που αυτή με στοχοποιει και με κατηγορεί αδίκως για ένα άρθρο που είναι αναδημοσίευση συγκεκριμένης ομάδας….δηλαδή η κυρία Μαρουπα χρησιμοποιεί το όνομα μου και την σελίδα μου για άρθρο που έχει σηκωθεί και σε άλλες σελίδες και είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα ότι είναι συγκεκριμένη ανεξάρτητη ομάδα ,!

Ας διαβάσουμε το άρθρο που είναι τα λόγια της Κυριας Μαρουπα ..! http://aigaleopress.blogspot.com/2018/10/blog-post_447.html

Ειρήνη Μαρούπα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΤΕ.

Και φωνάζουν οι πατριδεμποροι να φοβηθούν οι πατριώτες όπως το λέγε ο Κωστας Βάρναλης!

Βρε, βρε, βρε τα πρακτόρια ένα ένα αποκαλύπτονται. Δήθεν πατριωτικά σάϊτ που εγκλωβίζουν τους αγνούς έλληνες πατριώτες με την δήθεν πατριωτική στάση τους, για να τους στρέψουν την κατάλληλη στιγμή εκεί που πρέπει όσο πρέπει.

Για να ανεχθεί ο ελληνικός λαός τον περιορισμό των εθνικών του συνόρων που είχε προαναγγείλει η Μπενακη και υλοποιεί σήμερα σύσσωμο το σάπιο πολιτικό προσωπικό.

Τα κατοχικά νέα του κυρίου Νικολάου Γκόνου, εξ Αλιβερίου Ευβοίας. Στον τόπο που μεγάλωσα.

Ο κύριος Γκόνος που λέτε λοιπόν, ήθελε να με γνωρίσει προ 3-4 ετών, αλλά δεν συνέβη.

Σήμερα, αναφέρεται δημοσίευμα που ανέβασε στο μπλογκ του, σε δολοφονία πολιτικού προσώπου, κι έχει, λέει, πληροφορίες, πηγές και γνώσεις (που θα πει άλλη φορά), για οργάνωση (εγκληματική υπονοεί) μακεδονομάχων, η οποία σύμφωνα με το κείμενό του, ««εξωτερικός παρατηρητής » , φέρνοντας στο μυαλό του τα συλλαλητήρια και ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥΣ για το «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» , τις «απειλητικές» επιστολές προς βουλευτές, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ και τη χρήση του όρου «Μακεδονία» , την βαθιά πεποίθηση κάποιων ότι συνιστά Εσχάτη προδοσία η παράδοση του όρου Μακεδονία»!

Δηλαδή φωτογραφίζει, ως υποπτους για την «δολοφονία πολιτικού» εμένα. Εμένα!, που είμαι η μοναδική δικηγόρος, (ασχολούμενη μάλιστα πλέον, επί 20ετία με το ποινικό δίκαιο), η οποια δημόσια τοποθετούμαι ότι διαπράττουν ποινικα αδικήματα εσχάτης προδοσίας και άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας, όσοι (κυβέρνηση βουλευτές) υπέγραψαν και ψηφίσουν παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας που σημαίνει παραχώρηση εδαφών και όσοι ανέχονται αυτό στηρίζοντας την κυβέρνηση ή δεν παραιτούνται για να εμποδίσουν.

Διαπράττουν ποινικά αδικήματα που επισύρουν τις βαρύτατες ποινές των ισοβίων και της θανατικής καταδίκης, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα.

Φωτογραφίζει επίσης, τον κύριο Τάτσιο, τον κ. Δημήτρη Φιλιππίδη, την γλυκύτατη κυρία Νίνα Γκατζούλη και τους ελληνοαμερικανούς, τους ελληνοκαναδούς, τους ελληνοαφρικανούς, και τους ελληνοαυστραλούς, οι οποίοι διοργάνωσαν τα συλλαλητήρια και πλήρωσαν τα έξοδα σε δολλαρια.

Οι οποιοι επέδωσαν εξώδικα (κι όχι απειλητικες επιστολες οπως υιοθετεί το άρθρο την φράση του κ Βούτση).

Εξώδικα ενημέρωσης (νομιμες εξωδικαστικές ενέργειες δηλαδή), στους βουλευτές για όσα προβλέπονται στον ποινικό κώδικα για συμπεριφορές που περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα ως ποινικά αδικήματα, εφόσον πληρούται η αντικειμενική και υποκειμενική υπόστασή τους, ώστε οι βουλευτές πριν ψηφίσουν να γνωρίζουν τις ΝΟΜΙΜΕΣ συνέπειες των πράξεών τους και να μην ψηφίσουν .

Γιατί η ψήφος τους, Εν γνωσει όσων ενημερώνονται από τα εξώδικα συνιστά ποινικό αδίκημα.

Φωτογραφιζει επισης τους δυο εισαγγελείς που έστειλαν κατεπειγοντως στις 5 Ιουλίου την μήνυση των Παμμακεδονικών στην Βουλή επειδή έκριναν ότι είναι ΒΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

Κύριε Γκόνε, ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ, ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, Μακεδονομάχων ή άλλων.

Δεν σκοπεύω ούτε υπάρχει περίπτωση ποτέ να εμπλακώ σε «δολοφονία» οπως το θέτετε μάλιστα, πολιτικού προσώπου.

Θα πρωτοστατησω όμως στην επιβολή των νόμιμων ποινών σε οσους διαπράξουν τα αδικήματα Εις βάρος της πατριδας μου.

Και επίσης ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ.

Ελπίζω ότι τα ίδια ισχύουν και για τον απόδημο ελληνισμό και τα 200 σωματεία που εκπροσωπεί ο κ. Τάτσιος, Αλλά ας μιλήσουν καλύτερα μόνοι τους.

Δεν φοβάμαι. Όλους εσάς τους πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, που υπηρετείτε ξένα εθνικα συμφεροντα. Οι οποίοι έχετε βάλει στο μάτι την πατρίδα μου, και θέλετε να χαρίσετε κομμάτια της στους εχθρούς της.

Την πατρίδα μας, εμείς ο ελληνικός λαός, θα την υπερασπιστούμε με όλα τα μέσα, όπως επιτάσσει το Σύνταγμά μας, στο άρθρο 120. Θα την υπερασπιστούμε έναντι των εξωτερικών εχθρών της, οι οποίοι επιβουλεύονται τα εδάφη μας.

Ξέρουμε τι θέλετε να κάνετε.

Να σας φοβηθούμε.

Και δεν πρόκειται.

Οι απειλές σας ότι θα μας κλείσετε φυλακή, δεν πιάνουν. Γιατί δεν έχουμε πράξει τίποτα παράνομο,

Αντιθέτως διεκδικούμε την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην πατρίδα μας και την εδαφική της ακεραιότητα.

Όλα αυτά η κυρία Μαρουπα τα είδε στο πρόσωπο μου , ίσως γιατί συμφέρει να χτυπάς την ναυαρχίδα ενημέρωσης στην Ελλάδα κατά της νέας τάξης πραγμάτων , ίσως γιατί είναι το πιο εύκολο να κερδίσεις αναγνωσιμότητα όταν χτυπάς το έργο κάποιου άλλου που τον διαβάζει ολη η Ελλάδα ..αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει πως η Κυρια Μαρουπα δεν είδε ότι το άρθρο δεν είναι του Κατοχικα Νεα αλλά της συγκεκριμένης ομάδας ;;… Γιατί η κυρία Μαρουπα κάνει τόσο μεγάλο ολίσθημα και μάλιστα κάνει και μήνυση ώστε να κατασπαταληθούν τα κρατικά κονδύλια και ο χρόνος εργασίας σε κάτι τόσο οφθαλμοφανές ;…

Όλα αυτά τα είδε μέσα σε ένα αρθρο που δεν αναφέρει το όνομα της αλλά μια οργάνωση από της δεκάδες και ταυτόχρονα η ίδια δηλώνει ότι δεν ανήκει σε καμία οργάνωση…τότε αφού δεν ανήκει σε καμία οργάνωση γιατί νοιώθει ότι την στοχεύει ένα άρθρο που δεν αναφέρει το όνομα της πουθενά ;.. Γιατί απολογούμαι σήμερα εγώ για κάτι που δεν αναφέρει ποτέ την Κυρια Μαρουπα ;Γιατί στρέφεται ενάντιων μου με λάσπη όπως πατριδοκάπηλος αφού ποτέ δεν έχω ασχοληθεί μαζί της ; ..

Ποιοι οι απώτεροι σκοποί της ;

Μήπως θέλει η κυρία Μαρουπα να δημιουργήσει ένα φαινόμενο φίμωσης στην Ελευθερία του λόγου και να προσδιορίσει στο Ελληνικό Ίντερνετ τι θα κάνει αναδημοσίευση και τι όχι ;…

Και μάλιστα ακόμα προσπαθώ Πολ να προσδιορίσω που μέσα στο άρθρο από την Ομαδα Υψηλης αστυνομευσης φωτογραφίζεται η Κυρια Μαρουπα η ο κύριος Τάτσιος, η τον κ. Δημήτρη Φιλιππίδη, η την γλυκύτατη κυρία Νίνα Γκατζούλη..αφού για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι παντελώς άγνωστοι ….!!

Πως είναι δυνατόν να γνωρίζει κάποιος αν η Κυρια Μαρουπα η οι υπόλοιποι κύριοι έχουν κάνει σωματείο η οργάνωση; .. Πως είναι δυνατόν ένας δικηγόρος το επάγγελμα να νομίζει ότι όλοι γνωρίζουν το έργο της ;.. Είναι η Κυρία Μαρουπα σταρ; Είναι η κυρία Μαρουπα πολιτικός ;…Είναι κάποιος άνθρωπος που εγώ που σηκώνω μια αναδημοσίευση που δεν αναφέρει το όνομα της μέσα πρέπει να γνωρίζω ότι προχτές η Κυρία Μαρουπα έκανε μια οργάνωση ..και αν είναι η δική της οργάνωση ..και αν είναι η μόνη ..και αν μιλάνε για αυτη;…Και έλεος η κυρία δηλώνει ότι δεν ανήκει σε καμία οργάνωση!!

Και πρέπει αυτή την στιγμή να στηριχθεί η απολογία μου στο αν φωτογραφίζει ενα άρθρο την Κυρια Μαρουπα και όχι τον Νταμπο το Ελεφαντακι; .. Όχι κυρία Μαρουπα για μένα δεν στοχοποιει εσάς ..εσείς με λασπώσατε για να κάνετε ντόρο και αναγνωσιμότητα , μήνυση έπρεπε να σας κάνω εγώ για συκοφαντία γιατί με λετε πράκτορα , με λέτε δήθεν πατριώτη και ότι άλλο σας είπαν να πείτε ισως ..!!

Απάντηση μου μόλις με ενημέρωσαν ότι η Κυρια Μαρουπα μου επιτίθεται όπως έχουν κάνει πολλοί σωτήρες στο παρελθόν ..!

Θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να κινηθώ νομικά άλλα δυστυχώς-ευτυχώς είμαι εγκλωβισμένος μέσα στο ήθος μου και την προσωπική μου ιδεολογία για όλο τον πολιτισμό μας σήμερα …

Η Κυρια Μαρουπα μου κάνει επίθεση για την πολιτικη ιδεολογία μου και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις ώστε οι προσωπικές της βλέψεις στην πολιτική να έχουν περισσότερη αναγνωσιμότητα …!

Η ομάδα υψηλής αστυνόμευσης είναι γνωστή σε όλο το Ίντερνετ και δεκάδες σελίδες έχουν αναπαραγάγει άρθρα της , δεν έχω καμία σχέση με την Κυρία Μαρουπα ,δεν την γνωρίζω και μάλιστα μέσα στην ίδια σελίδα που κατηγορεί βρήκα και άρθρα που προωθούν το έργο της …

https://katohika.gr/?s=%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1

Εδώ σας δίνω τον όρο και το λινκ για να κατανοήσετε πόσες ιστοσελίδες κάνουν αναδημοσιεύσεις από την ομάδα υψηλής αστυνόμευσης ..! https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%22%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B1+%CF%85%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82+%22

Είναι τουλάχιστον ντροπή να σε φιλοξενούν και να σε στηρίζουν και εσύ να κάνεις μήνυση επειδή είδες ότι κάπου «φωτογραφιζεσαι» … ακόμα και έτσι να ήταν η κύρια Μαρουπα οφειλε να μας ζητήσει τον λόγο με επικοινωνία και όχι να μας λασπολογησει σε όλο το Ίντερνετ …αλλά η κυρία είναι δικηγόρος και μπορεί να κάνει μηνύσεις … εμείς τις μηνύσεις δεν τις έχουμε προς τροφή για της πολιτικές μας βλέψεις !!

Σαν ελεύθερος blogger έχω το κάθε δικαίωμα αλλά και την ηθική να διαφυλάττω την ανωνυμία των πηγών μου αρα δεν μπορώ να σας δώσω παραπάνω πληροφορίες για την ομάδα υψηλής αστυνόμευσης (πχ το εμαιλ) αν και προσωπικά επειδή δεν μπορώ ΠΟΤΕ να υποκρίνομαι είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το νομικό και αστυνομικό καθεστώς της χώρας μας δεν έχει καμία ανάγκη να τους δώσω την όποια πληροφορία, συμμετέχω αναγκαστικά σε όλο αυτό το υποκριτικό σόου …. !!

Θα κλείσω με μια δήλωση προς το έντιμο πρόσωπο σας , είναι δύσκολο να είσαι σήμερα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και να μην κάνεις την παραμικρή υποχώρηση στην αλήθεια που κουβαλάς μέσα στην καρδιά σου , η στόχευση της Κυρίας Μαρουπα είναι πολιτική στόχευση κατά του προσώπου μου και έχει άλλους σκοπούς όπως είναι η αποδόμηση μου σαν έργο και πρόσωπο… το έκανε ξεκάθαρα όπως θα διαβάσατε παραπάνω …μου είναι πολύ δύσκολο να απολογούμαι για μια υπόθεση σαν αυτή,… μου κάνει κακό στην ψυχική μου υγεία να προσπαθώ να είμαι ο άνθρωπος που αυτή την στιγμή είναι κατηγορούμενος … για κάτι που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έφτασε στο δικό σας γραφείο και πήρε την άδεια να συνεχιστεί σαν υπόθεση !

Νικολαος Γκονος .. Φυσική Ηγεσία Της ιδεολογίας κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων ..!

Share this post