Η ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΌΤΙ ΈΧΟΥΝ ΧΆΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΆ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΆΘΙΑ

Η ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΌΤΙ ΈΧΟΥΝ ΧΆΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΆ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΆΘΙΑ

Το Υπουργείο Αλήθειας αρνείτε την εναλλακτική πληροφορία για λόγους πολιτικής αστάθειας και διασκόρπισης των φεικ ΝΙΟΥΣ!!! χαχαχαχαχα, οι αχυράνθρωποι εξαφανίζονται ένας ένας.

Αγαπητοί συν-έλληνες,

Στις συγκλονιστικές ημέρες του μονοπωλίου της αλήθειας που μας θέλουν να ζούμε, το διαδύκτιο μπλοκάρει όλες τις αναρτήσεις των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης επειδή η αλήθεια πιστεύουν μπορεί να μεγαλώνει μόνο στην κόκκινη μηλιά με μήλα. Ότι έχει μόνο μία πηγή, την κόκκινη μηλιά με την κόκκινη ομιλία. Την δική τους! Όλες οι άλλες έχουν κηρυχθεί επικίνδυνες για την δημόσια ασφάλεια της τοπικής ελιτίστικης κοινοπραξίας.

Μόνο η κόκκινη μηλιά θα βγάζει μήλα προς πώλησην, όλα τα άλλα μήλα είναι άκρως επικίνδυνα για την δημόσια υγεία.

Σχεδόν όλες οι αναρτήσεις μου απαγορεύτηκαν εδώ και αρκετό καιρό στο διαδύκτιο από το τρομακτικό Προσωπικό Βιβλίο. Ενώ από την μία θέλει να συν-δέσει τους λάτρεις του από την άλλη τους κρύβει τα μυστικά τους. Η παράνοια τους είναι και το κουμπί τους, δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι στο διαδύκτιο υπάρχουν αμέτρητες πηγές και μέσα για την εύρεση της αλήθειας.
Η παράνοια τους οδηγεί στο κλείσιμο του Προσωπικού Βιβλίου ενώ αυτοί μπλοκάρουν την δια-σύνδεση των μυστικών.

Το Υπουργείο Αλήθειας στην χώρα μας, δεν προλαβαίνει να μπλοκάρει τις ειδήσεις μου επειδή τους έχει πάει αίμα…το αριστεροκαπιταλιστόπουλο δεν προβάλλει τις αναρτήσεις λόγω της συκοφαντίας και της κακής πολιτικής εκτίμησης που τους θρέφω κι όλοι μαζί θρέφουμε απέναντι τους.
Φυσικά και δεν με ενδιαφέρει η ευαισθησία των κόκκινων με τις μπλε βούλες και για αυτό σας καλώ να γελάτε μαζί τους λόγω του κρύου ιδρώτα που τους έχει κυριέψει και συνάμα βλέπετε την απόδειξη ότι εμείς οι έλληνες έχουμε ήδη νικήσει τις κόκκινες τρελές αγελάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Να μοιράζεστε μεταξύ σας τις πληροφορίες μας και σύντομα και σε άλλα κανάλια…

ΚΟΡΑΚΑΣ….κραααααα

Share this post