Η αστυνομία λέει στους Χριστιανούς ότι δεν μπορούν να πιστέψουν στον Θεό.

Η αστυνομία λέει στους Χριστιανούς ότι δεν μπορούν να πιστέψουν στον Θεό.

Η αστυνομία λέει στους Χριστιανούς στην Κίνα ότι δεν επιτρέπεται να πιστεύουν στον Θεό.

Η έκθεση προέρχεται από το Bitter Winter, ένα διαδικτυακό περιοδικό που εστιάζει στη θρησκευτική ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κίνα.

Οι επιδρομές και η πίεση στις εσωτερικές εκκλησίες από αστυνομικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους σε όλη την Κίνα έχουν ενταθεί τους τελευταίους μήνες, σημείωσε το περιοδικό.

Στις 28 Ιουνίου, τέσσερις αξιωματούχοι επιβολής του νόμου με επικεφαλής τον αναπληρωτή γραμματέα της Leiyang, στην επαρχία Χουνάν, έκαναν επιδρομή σε μια εκκλησία σπιτιού.

“Κατασχέθηκαν το κουτί δωρεών της εκκλησίας και κατέστρεψαν 10 στίχους της Βίβλου στους τοίχους”, ανέφερε το περιοδικό.

Και όταν ρωτήθηκαν οι αξιωματούχοι γιατί καταστρέφουν την εκκλησία, κάποιος είπε ότι οφείλεται στην «ανυπακοή» των Χριστιανών.

Είναι “παράνομο να πραγματοποιούνται θρησκευτικές συγκεντρώσεις χωρίς άδεια ή να γίνετε μέλος της Τριάδας,” είπε.

Το Three-Self Patriotic Movement είναι η εκκλησιαστική οργάνωση που ελέγχεται από την κομμουνιστική κυβέρνηση στην οποία όλες οι προτεσταντικές εκκλησίες πρέπει να ενταχθούν.

Στις 17 Μαΐου, το κυβερνητικό γραφείο θρησκευτικών υποθέσεων στην πόλη Yongzhou της επαρχίας έκλεισε μια εκκλησία για τις «παράνομες συγκεντρώσεις» και κατάσχεσε περιουσία, όπως έναν υπολογιστή, φωτοτυπικό μηχάνημα και Βίβλους.

Και στις 19 Απριλίου, η αστυνομία στην πόλη Ντενγκζού στην κεντρική επαρχία Χενάν επιτέθηκε σε μια συγκέντρωση εκκλησίας του Sola Fide, κατάσχεσε τις Βίβλους και τα υμνολόγια της. Οκτώ μέλη της εκκλησίας μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Ένα από τα μέλη της εκκλησίας που ανακρίθηκε είπε στον Bitter Winter ότι ένας αξιωματικός είπε ότι «δεν μπορούσαν να πιστέψουν στον Θεό στην Κίνα».

“Δεν παραβιάζουμε κανένα νόμο πιστεύοντας στον Θεό, αλλά η κυβέρνηση μας αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο. Η κυβέρνηση θέλει να εξαλείψει όλες τις θρησκείες και μας απειλεί με το μέλλον των μελών της οικογένειάς μας, αναγκάζοντάς μας να εγκαταλείψουμε την πίστη μας. Είναι πραγματικά ντροπή , “είπε το μέλος της εκκλησίας, του οποίου το όνομα παρακρατήθηκε για λόγους ασφαλείας.

Οι χριστιανοί αναφέρουν ότι αξιωματούχοι έχουν απειλήσει να κατεδαφίσουν τα σπίτια τους εάν πραγματοποιήσουν συναντήσεις εκεί.

Ο διευθυντής μιας άλλης οικιακής εκκλησίας είπε στον Bitter Winter ότι η τοπική κομμουνιστική κυβέρνηση τον κάλεσε τον Μάιο και απείλησε να του επιβάλει πρόστιμο ύψους περίπου 4.300 δολαρίων εάν ανακαλυφθεί ότι πραγματοποιεί συγκέντρωση. Εάν τον πιάσει για δεύτερη φορά, το πρόστιμο θα ανερχόταν σε περίπου 43.000 $.

wnd.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WND : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post