Η Ατζέντα 2030 είναι ΕΔΩ και ΔΕΝ ειναι HOAX: Πανευρωπαϊκή Καμπάνια για την…υποδούλωσή μας- Διαβάστε και διαδώστε την αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ατζέντα 2030 είναι ΕΔΩ και ΔΕΝ ειναι HOAX: Πανευρωπαϊκή Καμπάνια για την…υποδούλωσή μας- Διαβάστε και διαδώστε την αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εξελίξεις τρέχουν, ποιος μπορεί να τις δεί;

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Ενόψει των ευρωεκλογών, οργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο, πανευρωπαϊκή καμπάνια με τίτλο «NO MORE POOR» (=ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ) για την αντιμετώπιση της φτώχειας στην Ευρώπη. Ο στόχος είναι όπως λένε, «να δεσμεύσει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές να εργαστούν για την εξασφάλιση μιας κοινωνικής και αειφόρου Ευρώπης».

Το θέμα είναι σε τι ακριβώς θα τους δεσμεύσει.

Απάντηση: Στην ταχύτερη εφαρμογή της Ατζέντα 2030.

Η λεγόμενη «κοινωνική και αειφόρος (ανάπτυξη)», φράση έντεχνα στημένη ώστε κάποιος να την ακούει μεν αλλά να μην την καταλαβαίνει, αναφέρεται στον έλεγχο του πληθυσμού, τον κεντρικό σχεδιασμό, την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Οπότε μιλούν για το σχεδιασμό εκείνο που θα φέρει την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Πάμε τώρα στον στόχο…«τέλος στη φτώχεια», που πρέπει να γίνει αντιληπτό τι πράγματι σημαίνει και πως θέλουν να το φέρουν.

Αρχικά να σημειώσουμε πως οι παραπάνω σχεδιασμοί γίνονται από την αριστερά (Νέα Τάξη Πραγμάτων).

Με αυτό το δεδομένο, πρέπει να ξέρετε, πως όταν η Νέα Τάξη μιλάει για τέλος της φτώχειας, εννοεί ότι:

α) θα ανεβάσει στα ύψη τους φόρους, σε σημείο να κλείσουν αν είναι δυνατόν όλες οι επιχειρήσεις και να μείνουν εργαζόμενοι και επιχειρηματίες άνεργοι.

β) Παροχή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος στους ανέργους, που όντας άνεργοι και άεργοι θα ζητιανεύουν ένα κομμάτι ψωμί από το κράτος και θα λένε και ευχαριστώ.

Η παροχή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, στους ανέργους, που η ίδια η Νέα Τάξη θα έχει δημιουργήσει, είναι αυτό που ονομάζουν «τέλος στη φτώχεια».

Πρέπει να γίνει αντιληπτό επομένως, πως τέλος στη φτώχεια, για τη Νέα Τάξη, σημαίνει κάνω τους πάντες φτωχούς και απόλυτα εξαρτώμενους από το κράτος και κατόπιν τους δίνω ψίχουλα για να το παίξω σωτήρας και να μου λένε και ευχαριστώ.

Αυτό έγινε στις ΗΠΑ επί αριστερού Ομπάμα αλλά και στην Ελλάδα στις μέρες των μνημονίων. Το βιώσαμε επί ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως κατ επανάληψη έχει πει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, δίνουν το πρόβλημα, δίνουν και τη λύση: Το πρόβλημα είναι οι μεγάλοι φόροι, το αποτέλεσμα η τεράστια ανεργία που προκύπτει από τις επιχειρήσεις που κλείνουν και η λύση είναι ένα κρατικό επίδομα-ξεφτίλα που ονομάζεται ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που δίνεται στους πλέον ανέργους για να τους κάνει ζητιάνους του κράτους.

Το παραπάνω ονομάζεται για τη Νέα Τάξη «Τέλος στη φτώχεια».

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε τα δάνεια που δόθηκαν στα φτωχά κράτη ώστε να υποδουλωθούν στην παγκόσμια τράπεζα.

Ας δούμε παρακάτω μερικά στοιχεία και βάσει των όσων είπαμε παραπάνω, θα κάνουμε μερικά σχόλια.

Υπολογίζεται ότι το 22,5% του πληθυσμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή 113 εκατομμύρια πολίτες της εξακολουθούν να ζουν σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού. Στην Ελλάδα, το 34,8% του πληθυσμού κινδυνεύει από τη φτώχεια, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Eurostat για το 2017.

Η χώρα μας βρίσκεται τρίτη σε κατάταξη μετά τη Βουλγαρία (38,9%) και τη Ρουμανία (35,7%). Επίσης, το 22% του πληθυσμού υφίσταται διάφορες στερήσεις, ενώ το 18% του πληθυσμού ζει σε οικογένειες, όπου δεν εργάζεται κανείς.

«Η πανευρωπαϊκή καμπάνια στέλνει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι αρχές, στις οποίες στηρίζεται η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο.

Σχόλιο: Στο σημείο προειδοποιεί πως κάτι πρέπει να γίνει, και αυτό που πρέπει να γίνει είναι η εφαρμογή του εφιάλτη που ονομάζεται ΑΤΖΕΝΤΑ 2030.

Η ΕΕ κινδυνεύει από τις ρατσιστικές επιθέσεις, την αύξηση της βίας, τους φράχτες και τους τοίχους που χτίζονται στα σύνορα των κρατών μελών και εμποδίζουν την ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων, οι οποίοι αναζητούν τόπο ασφαλούς διαμονής», επισήμανε σε σχετική συνέντευξη Τύπου η Γιώτα Αρβανίτη, πρόεδρος του ΔΣ του Ελληνικού Δικτύου για την Καταπολέμηση της Φτώχειας, που αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου.

Η ίδια πρόσθεσε ότι μέσα από την καμπάνια «καλούμε τους Ευρωπαίους πολίτες να ψηφίσουν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που θα δηλώσουν ότι θα αγωνιστούν για μια κοινωνική Ευρώπη και για την εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος».

Σχόλιο: Πριν αλέκτωρ λαλήσει, όσα σας γράψαμε παραπάνω επιβεβαιώνονται απόλυτα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1.) Καθώς μιλούσε για τη φτώχεια, ξαφνικά αναφέρεται στους «μετανάστες» για τους οποίους λέει πως κάποιοι (οι προσκείμενοι στην ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς) εμποδίζουν την ελεύθεροι μετακίνησή τους χτίζοντας φράχτες κτλ. Επομένως έχουμε δίκαιο όταν λέμε πως η φράση «αειφόρος ανάπτυξη» αναφέρεται στην δημιουργία της παγκόσμιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας και τον ερχομό της παγκόσμιας κυβέρνησης και του ενός παγκοσμίου δικτάτορα (ο λεγόμενος Αντίχριστος).

2). Συνδέει την ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ με το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΟΗΜΑ και προτρέπει να ψηφίσουν οι Ευρωπαίοι εκείνους τους Ευρωβουλευτές που είναι ΥΠΕΡ της καθιέρωσης του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Διαβάστε ξανά τις σας γράψαμε παραπάνω για το πως θέλουν τους πάντες άνεργους και ζητιάνους του κράτους.

Συνεχίζουμε όμως, με τα όσα λέει ένα ακόμη μέλος του ΔΣ του «Ελληνικού Δικτύου για την Καταπολέμηση της Φτώχειας».

Ο Σπύρος Ψύχας, μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Δικτύου για την Καταπολέμηση της Φτώχειας, εκτίμησε ότι, λόγω των επιδομάτων που δίνονται, το ποσοστό της φτώχειας θα μειωθεί στα επόμενα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ωστόσο, «αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο ένας στους τρεις Έλληνες αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της φτώχειας».

Στην ιστοσελίδα www.eupovertyfree.eu έχει αναρτηθεί το κείμενο προς υπογραφή από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, μέσα από το οποίο καλούνται να δεσμευτούν για τη διασφάλιση μακροοικονομικών πολιτικών, που θα προωθήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα καταπολεμήσουν τη φτώχεια και την ανισότητα.

Όπως επίσης και για τη διασφάλιση συστήματος κοινωνικής προστασίας και ενός ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και αποτελεσματικών συμμετοχικών διαδικασιών, οι οποίες ενισχύουν τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία των ανθρώπων που βιώνουν φτώχεια και των οργανώσεων που τους εκπροσωπούν.

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Καταπολέμηση της Φτώχειας ιδρύθηκε το 1990, απέκτησε νομική μορφή το 1996, και σήμερα αποτελείται από 30 ελληνικές οργανώσεις. Είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου, το οποίο απαρτίζουν 13 ευρωπαϊκές οργανώσεις και 31 εθνικά δίκτυα.

Σχόλιο:

Διασφάλιση μακροοικονομικών πολιτικών= Εφαρμογή της ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 κατά γράμμα.

Ανθρώπινα δικαιώματα= Μείωση ελευθεριών ακόμη περισσότερο από σήμερα με πρόσχημα την δήθεν καταστροφή του περιβάλλοντος και στημένες τρομοκρατικές επιθέσεις. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε την παγκόσμια κοινή παιδεία, με την οποία θα ετοιμάζονται οι παγκόσμιοι πολίτες-δούλοι, του αύριο.

Καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας:

Για να μην υπάρχει ανισότητα, θα γίνουν οι πάντες φτωχοί μέσω της κατακόρυφης αύξησης των φόρων.

Για να μην υπάρχει κατόπιν φτώχεια, αφού θα τους έχουν κάνει όλους φτωχούς και άνεργους θα δώσουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ώστε να τους λένε και ευχαριστώ οι άνεργοι πλέον και άεργοι άνθρωποι.

Για πολύ καιρό, όσοι αναφέρονταν στην AGENDA 21 και μετέπειτα στην AGENDA 2030, την οποία στο πανελλήνιο αποκάλυψε πρώτος ο Λιακόπουλος, θεωρούταν γραφικός.

Ωστόσο πριν λίγους μήνες, ο Σωκράτης Φάμμελος, μίλησε επίσημα από το βήμα της Βουλής για την Ατζέντα 2030.

Ακούστε τον παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, για το αν η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 είναι θεωρία συνωμοσίας ή εφιαλτική πραγματικότητα.

Αμφιβάλλετε ακόμη;

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και συνειδητοποιήστε τι ζείτε γύρω σας και τι έρχεται στο άμεσο μέλλον.

Μπορεί φυσικά να αναρωτιέστε: «Έστω πως τα παραπάνω ισχύουν, γιατί μας θέλουν άνεργους και ζήτουλες ενός ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος; »

Πάρτε την απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.

(φώτο: Pexels)

el.gr

Share this post