Η Ελίτ βρήκε την Λύση για την Πανδημία: Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Η Ελίτ βρήκε την Λύση για την Πανδημία: Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Η απάντηση στην πανδημία, που μας είπαν οι ελίτ ολιγάρχες της παγκοσμιοποίησης, είναι μια μεγαλύτερη… παγκοσμιοποίηση.

Αυτό είναι το ψέμα του αιώνα, και ακριβώς το ίδιο «ποίημα» που ακούστηκε στη διάσκεψη της Ατζέντας 21 το 1992 στο Ρίο, UNCED (Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την οικονομική ανάπτυξη).

Αυτή η ομάδα ενώ είχε ήδη απορρίψει το μεγαλύτερο μέρος της οικολογίας του πλανήτη τα τελευταία 50 χρόνια, αλλά ωστόσο επέμεινε (και επιμένει) ότι η απάντηση σε όλα αυτά τα προβλήματα θα ήταν περισσότερη…. ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, η Ατζέντα 21 θα εξέλειπε τη φτώχεια, θα παρείχε εκπαίδευση για όλους, αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας, βιοτικό επίπεδο κ.λπ.

Σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, το ψέμα αυτό είναι πλέον φανερό, αλλά οι άνθρωποι συνεχίζουν να ακολουθάν την ελίτ και την προπαγάνδα της ξανά και ξανά.

Στο σήμερα, σας μεταφέρουμε κάποια σημαντικά κομμάτια από το πλήρες κείμενο της επιστολής που γράφτηκε από 25 εξέχοντες παγκόσμιους ηγέτες με την πρόφαση της πανδημίας:

«Η πανδημία Covid-19 είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την παγκόσμια κοινότητα από τη δεκαετία του 1940. Εκείνη την εποχή, μετά την καταστροφή δύο παγκόσμιων πολέμων, οι πολιτικοί ηγέτες ενώθηκαν για να σφυρηλατήσουν ένα πολυμερές σύστημα.Οι στόχοι ήταν σαφείς: η ένωση των χωρών, η εξάλειψη των πειρασμών του απομονωτισμού και του εθνικισμού, και η αντιμετώπιση των προκλήσεων που θα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο μαζί στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της συνεργασίας: δηλαδή, ειρήνη, ευημερία, υγεία και ασφάλεια.

Θα υπάρξουν άλλες πανδημίες και άλλες σημαντικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία.. Το ερώτημα δεν είναι αν, αλλά πότε.. Η πανδημία Covid-19 υπήρξε μια έντονη και επώδυνη υπενθύμιση ότι κανείς δεν είναι ασφαλής έως ότου όλοι είναι ασφαλείς.

Δεσμευόμαστε, συνεπώς, να διασφαλίσουμε την καθολική και δίκαιη πρόσβαση σε ασφαλή, αποτελεσματικά και προσιτά εμβόλια, φάρμακα και διαγνωστικά για αυτήν αλλά και για μελλοντικές πανδημίες.Η ανοσοποίηση είναι παγκόσμιο κοινό αγαθό και θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε, να κατασκευάσουμε και να αναπτύξουμε εμβόλια το συντομότερο δυνατό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Access στο Covid-19 Tools Accelerator (ACT-A) δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση της ίσης πρόσβασης σε δοκιμές, θεραπείες και εμβόλια και υποστήριξη συστημάτων υγείας σε όλο τον κόσμο.

Για το σκοπό αυτό, πιστεύουμε ότι τα έθνη πρέπει να συνεργαστούν για μια νέα διεθνή συνθήκη για την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση πανδημιών. Μια τέτοια ανανεωμένη συλλογική δέσμευση θα αποτελούσε ορόσημο στην ενίσχυση της ετοιμότητας για πανδημία στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο.

Θα βασίζεται στο Σύνταγμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας , βασίζοντας σε άλλους σχετικούς οργανισμούς το κλειδί αυτής της προσπάθειας, για την υποστήριξη της αρχής της υγείας για όλους.

Τα υφιστάμενα παγκόσμια όργανα υγείας, ειδικά οι Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας, θα στηρίξουν μια τέτοια συνθήκη, διασφαλίζοντας μια σταθερή και δοκιμασμένη βάση πάνω στην οποία μπορούμε να οικοδομήσουμε και να βελτιώσουμε.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ευθύνη μας, ως ηγέτες εθνών και διεθνών θεσμών, να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος μαθαίνει τα μαθήματα της πανδημίας Covid-19 .

Η ετοιμότητα για πανδημία χρειάζεται παγκόσμια ηγεσία για ένα παγκόσμιο σύστημα υγείας κατάλληλο για αυτήν τη χιλιετία. Για να κάνουμε αυτή τη δέσμευση πραγματικότητα, πρέπει να καθοδηγηθούμε από την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια, την ένταξη και τη δικαιοσύνη.»

Μπόρις Τζόνσον , πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου · Emmanuel Macron , πρόεδρος της Γαλλίας · Άνγκελα Μέρκελ , καγκελάριος της Γερμανίας · Ο Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus , γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και 21 άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες.

Σχόλιο δικό μας:

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας η πανδημία ήταν απλά μια πρόφαση για να προχωρήσουν πιο γρήγορα τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και επειδή όλο αυτό φαίνεται πολύ βολικό δεν μπορούμε να απορρίψουμε το ενδεχόμενο να προκλήθηκε η πανδημία από αυτούς ξεπίτηδες για να προσφέρουν την λύση της παγκόσμιας κυβέρνησης ύστερα.Άλλωστε είναι προσφιλής μέθοδος της Νέας Τάξης Πραγμάτων να προκαλεί προβλήματα για να προτείνει μετά υποχρεωτικές λύσεις των προβλημάτων αυτών.

capnews.me

Share this post