Η Ελευθερία Κερδίζεται με Αντίσταση! Δεν Χαρίζεται ούτε Εμβολιάζεται!

Η Ελευθερία Κερδίζεται με Αντίσταση! Δεν Χαρίζεται ούτε Εμβολιάζεται!

Special αφιέρωση στους αγαπητούς συμπολίτες μου*1 που με βλέπουν στα 6-7 και βάλε μέτρα και φοράνε “κανονικά” το φίμωτρο ενώ μέχρι να με δουν το είχαν κάτω απ’ τη μύτη:

1ον εκεί που στήνεστε στην ουρά (κι ας έχει συνωστισμό. Αυτό ειναι για “ιερό” σκοπό) να κάνετε τεστ Κόβιντ να δείτε αν είστε άρρωστοι, δεν κάνετε κι ένα τεστ IQ radiq να δείτε αν το μυαλό σας είναι ακόμα στη θέση του;; Επειδή όλα είναι ρευστά στις μέρες μας και ζούμε σε εποχές τέλειας αβεβαιότητας, πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να βγει! Κάντε το και αυτό μαζί με το άλλο και θα με θυμηθείτε!

2ον ήσασταν πάντα τόσο σιχαμένοι και εμετικοί σαν άνθρωποι; Απαντήστε απ’ το 0 μέχρι το 10 όπου:
0= καθόλου σιχαμένος,
5= ικανοποιητικά σιχαμένος και
10= εντελώς σιχαμένος!

Όσο κι αν προσπάθησα 1 χρόνο τώρα να μπω στον Ορθοπολιτικό σας εγκέφαλο και να σας καταλάβω δεν νομίζω ότι τα κατάφερα. Όσο πιθανό είναι να μπει κανείς στο μυαλό του Τζων Μάλκοβιτς*2, άλλο τόσο πιθανό είναι να καταλάβει ένας φυσιολογικός άνθρωπος έναν ψεκασμένο Ορθοπολιτικό! Μια καινούργια φάρα ανθρώπων έχει ξεμυτίσει επάνω στη γης, κι αυτή είσαστε εσείς φυσικά.

Καλή μετάλλαξη εύχομαι για εσάς, καλά πειράματα να γίνετε -πρωτα ο Βάαλ και ο Άδη Βασίλης- ή Διαβολιστί, Σατανά θέλοντος και Κορωνα-υιού (=Αντιχρίστου) επιτρέποντος, καλά αποτελέσματα στα πειράματά σας, και καλήν απολογίαν επί του φοβερού βήματος του Χριστού, που ενώ σας προειδοποίησε εδώ και 1950 χρόνια διαμεσου του αγαπημένου του μαθητή Ιωάννου του Θεολόγου, μην πάει και κάνετε καμία μ@λ@κι@ που να θυμίζει σφράγισμα και όπου δίχως αυτό δεν θα μπορείς ούτε να αγοράζεις ούτε να πουλάς (στην Κύπρο ήδη δεν ψωνίζεις στα SM χωρίς ένδειξη του Covid Pass ή του αυτοτέστ που έχεις κάνει), εσείς εκάματε του κεφαλιού σας, ή μάλλον ούτε καν του κεφαλιού σας, αλλά του κεφαλιού των ενορχηστρωτών όλης αυτής της πλεκτάνης!!

Πιστεύω ότι δεν έχετε καν ελεύθερη βούληση. Όπως δεν είχατε ελεύθερη βούληση όταν ψηφίζατε τον κάθε ξεγάνωτο τενεκέ και το κάθε άδειο από ψυχή σαρκίο, που σας έσερνε 11 χρόνια τώρα από απειλές σε απειλές (“αν δεν με ψηφίσετε η χώρα χάνεται. Ψηφίστε με για να σωθείτε”) κι από φρούδες ελπίδες μέχρι ατελείωτα ΘΑ που ξέρατε απο πριν ότι δεν θα κάνει τίποτα, και μάλιστα σας θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέτε φωναχτά και δημόσια: “το 10% απ’ αυτά που λες Πρόεδρε να κάνεις εμείς θα είμαστε ικανοποιημένοι”.

Σε μια ευνομούμενη και πραγματικά ορθή Κοινωνία προτείνω να έχει εφευρεθεί το Ελευθεροβουλησιόμετρο!! Ένα μηχανηματάκι που θα μετράει πόσο επί τοις 100 Ελεύθερη Βούληση υπάρχει μέσα σου! Μόνο αν έχεις πάνω από τη βάση (πχ 50%) μπορείς να λέγεσαι πολίτης μιας κανονικής χώρας. Αλλιώς τι να σε κάνουμε;

Όντως ισχύει αυτό που μου είπε μια μέρα κάμποσες φορές (γιατί δεν είχε τι άλλο να παραθέσει στα δεκάδες επιχειρήματα που του έλεγα) ένας παλιός μου φίλος ότι “η άποψη είναι σαν την κ@λοτρυπίδα, όλοι έχουν κι από μια” θέλοντας να μου πει ότι όποιος δεν είναι επιστήμονας και μάλιστα των ιατρικών επιστημών δεν έχει το δικαίωμα να έχει άποψη. Μόνο που στην πραγματικότητα πάει εντελώς αντίστροφα το πράγμα. Όποιος δεν έχει Ελεύθερη Βούληση και άρα οξυδέρκεια, εσωτερική ελευθερία και ευρεία κριτική και φιλοσοφημένη σκέψη, δεν θα έπρεπε να είχε το δικαίωμα να ονομάζεται πολίτης μιας Κοινωνίας με ίσα δικαιώματα με τους άλλους, διότι ένα τέτοιο άτομο αργά ή γρήγορα μόνο ζημιά και κακό θα προσφέρει στην Κοινωνία, στους γονείς του, στον σύντροφό του και τους συναδέλφους του στον χώρο εργασίας.

Επομένως η ατάκα “η άποψη είναι σαν την κ@λοτρυπίδα, όλοι έχουν κι από μια” ισχύει μόνο γι αυτούς που δεν έχουν καν δική τους άποψη, αλλά φορεμένη από την Εξουσία και το Zeitgeist*3 της σάπιας και ελεεινής όσο ποτέ εποχής μας, όπου κυριαρχούν η ανθρώπινη ταπείνωση και αναξιοπρέπεια (με τα φίμωτρα και τις επιβαλλόμενες ιατρικές πράξεις που διαλύουν την ψυχολογία και την αίσθηση της προσωπικής ελευθερίας), η ύβρις προς τους νεκρούς (με τις Κοβιντ δολοφονίες από το πληρωμένο και πουλημένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό -φυσικά όχι όλοι- και το σφράγισμα των νεκρών για 10 χρόνια χωρίς την επιλογή της νεκροψίας-νεκροτομής! Γιατί άραγε;) και το μαγάρισμα της νεολαίας (δηλαδή την ματαίωση τόσο των ονείρων τους μέσα σε μια Κοινωνία που ειναι σε αναστολή και κανείς δεν ξέρει για πόσο καιρό ακόμα, όσο και των εμπειριών που θα έπρεπε να ζουν ως νέοι και δεν τους αφήνουμε να τις ζήσουν. Δεν έχουμε ιδέα τι επιπτώσεις θα έχει αυτη η πολιτική τόσο πάνω στους νέους όσο και πάνω στις δικές μας ζωές) από την ψυχανώμαλη και ψυχωσική κοινωνία των μεγαλων!!

Η Ελευθερία κερδίζεται, δεν χαρίζεται. Και κερδίζεται με αγώνες αντιστασιακούς, όχι με τρομερούς και σιχαμερούς συμβιβασμούς! Αν νομίζετε ότι θα κερδίσετε πίσω την χαμένη σας Ελευθερία επειδή θα μπολιαστείτε όσες φορές σας υποδείξουν οι “ειδικοί” είστε πολύ βαθιά νυχτωμένοι! Κι ελπίζω να σας φωτίσει ο Κύριος τη διαλυμένη σας Νόηση να το δείτε αυτό όσο πιο σύντομα γίνεται! Γιατί κάθε μέρα που περνάει η Κοινωνία οδεύει πρόσω ολοταχώς προς το Ολοκαύτωμα! Ένα Holocaust που αυτή τη φορά δεν θα αφορά 6.000.000 Εβραίους (αλήθεια, γιατί αυτό το “Πείραμα” του υποχρεωτικού μαζικού εμβολιασμού ξεκίνησε απ το Ισραήλ; Απαντήστε μου κάτω στα σχόλια) αλλά 7,5 δισεκατομμύρια πολίτες αυτής της Γης και του πλανήτη! Ενός πλανήτη που τόσα εκατομμύρια χρόνια που στριφογυρίζει και ταξιδεύει αδιάκοπα στο απέραντο Σύμπαν, είμαι σίγουρος ότι τέτοια ανθρώπινη αηδία, ανοησία, διαφθορά και σήψη δεν έχει ξαναματαδεί!!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*1 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Συγκριτική Φιλοσοφία της Θρησκείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και της σελίδας “Πνευματική Ψυχολογία” σε fb και MeWe. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Εισέλιξη www.eiselixibooks.gr

*2 Για όποιον δεν γνωρίζει το καταπληκτικό έργο “Στο Μυαλό του Τζων Μάλκοβιτς”

*3 Zeitgeist = Το πνεύμα της εκάστοτε εποχής Γερμανιστί

Share this post