Η Ελλάδα Έσωσε Των Εχθρών Της Και Τώρα Αυτός Απειλεί Την Εθνική Μας Κυριαρχία Μια Αποκάλυψη Του Σ.Πρίφτη Το 2016 Που Την Επιβεβαίωσε Ο Πρώην Υπουργού Άμυνας, Ευ. Αποστολάκης;

Η Ελλάδα Έσωσε Των Εχθρών Της Και Τώρα Αυτός Απειλεί Την Εθνική Μας Κυριαρχία Μια Αποκάλυψη Του Σ.Πρίφτη Το 2016 Που Την Επιβεβαίωσε Ο Πρώην Υπουργού Άμυνας, Ευ. Αποστολάκης;

Άλλη μια Επιβεβαίωση (Από τα πιο επίσημα χείλη του πρώην Υπουργού Άμυνας, Ευ. Αποστολάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA) ήρθε για τον αρθρογράφο του Priftis News Σπύρο Πρίφτη, με το άρθρο του στις (22 Ιούλ 2016) με τίτλο: Ο Τσίπρας και ΕΥΠ έσωσε τον Ερντογάν από το Πραξικόπημα, και ΟΧΙ η Ρωσία! Δείτε εδώ https://www.triklopodia.gr

Ο πρώην Υπουργός μίλησε  για όσα έγιναν στη διάρκεια του Τουρκικού Πραξικοπήματος, Αποκαλύπτοντας, “Είχαμε την πληροφορία ότι σχεδιάζεται Πραξικόπημα από το μεσημέρι. Ότι έγινε μία συνάντηση του Ακάρ με τον διευθυντή της ΕΥΠ που του είπε ότι ακούγεται αυτό. Φώναξε τους Αρχηγούς, τους είπε για το ενδεχόμενο, και εκείνοι δεν ήξεραν τίποτα. Το βράδυ που άρχισε να εξελίσσεται το Πραξικόπημα, προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν υπήρχαν τηλέφωνα. Παρακολουθούσαμε τις κινήσεις του Ερντογάν, ξέραμε ότι είναι σε ένα ξενοδοχείο και κάποια στιγμή είδαμε και ένα αεροπλάνο το οποίο ερχόταν να τον παραλάβει”, περιέγραψε ο κ. Αποστολάκης.

Ωστόσο, απέφυγε να σχολιάσει το αν η Ελλάδα ήταν έτοιμη να στείλει ελικόπτερο στην Τουρκία να παραλάβει τον Ερντογάν, αν αυτό κρινόταν αναγκαίο.

Ο Σ.Πρίφτης Έγραψε απο Αρχές του Πραξικοπήματος τα εξής Αποκαλυπτικά!

Είναι η Ρωσία αυτή που πραγματικά έσωσε τον Ερντογάν από το Πραξικόπημα? Η μήπως ο Τσίπρας?

Σύμφωνα με το Ιρανικό «Fars News»  οι Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες κατάφεραν να υποκλέψουν επικοινωνίες του Τουρκικού Στρατού, που έδειχναν πως οργάνωναν Πραξικόπημα κατά της Τουρκικής Κυβέρνησης. Μάλιστα ανάμεσα στις συνομιλίες ήταν και η εντολή των στασιαστών στους Στρατιώτες που τους ακολουθούσαν, να εντοπίσουν και να εξουδετερώσουν -να συλλάβουν ή να Σκοτώσουν, τον Ταγίπ Ερντογάν.Η πληροφορία μεταφέρθηκε αμέσως στις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες (MIT), λένε Διπλωματικές πηγές, ενημερώθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν, και αμέσως λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διαφυγή, του Τούρκου Προέδρου.

Όμως ένα 24ωρο πριν εκδηλωθεί το Πραξικόπημα, κινητικότητα παρατηρείται στην ΕΥΠ, και αντίστοιχα ο  Στρατός είχε εντοπίσει από το μεσημέρι, ορισμένες περίεργες κινήσεις στην πλευρά της Τουρκίας, με Άρματα Μάχης να κατευθύνεται προς την Κωνσταντινούπολη, τα Φυλάκια της Ελληνικής πλευράς στον Έβρο, εντόπισαν κινητικότητα από την Τουρκία, όπου σήμανε Συναγερμός. Το όλο αυτό ξαφνικό σκηνικό,θορύβησε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με τους Έλληνες Ανώτερους Αξιωματικούς, να έρχονται σε επικοινωνία με τους αντίστοιχους Τούρκους Αξιωματικούς, με τους δεύτερους να δηλώνουν άγνοια για την τόσο μεγάλη Στρατιωτική κινητικότητα πρός στην Κωνσταντινούπολη, και να υποψιάζονται για εκδήλωση Πραξικοπήματος, ενημερώνοντας άμεσα τον Ερντογάν!

Ο Τσίπρας Γνώριζε από την αρχή ότι ο Ερντογάν θα ζητήσει Πολιτικό Άσυλο στην Ελλάδα!

Ο Τσίπρας Γνώριζε από την αρχή ότι ο Ερντογάν θα ζητήσει Πολιτικό Άσυλο στην Ελλάδα, μάλιστα φέρεται ότι υπάρχει και τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών,την ώρα που ήταν σε πλήρη εξέλιξη  το Πραξικόπημα στην Τουρκία,με τον Ερντογάν να ζητά Άσυλο και προστασία απο την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, για την ασφαλή δίοδο του Αεροσκάφους του προς την Ελλάδα, δεν εξηγείται αλλιώς, πως το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, γνώριζε της κινήσεις του Αεροσκάφους του Τούρκου Πρωθυπουργού?

Μάλιστα «Αδειάζει» τον  Ερντογάν το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου ότι, δέχθηκε επίθεση την Παρασκευή από Τουρκικά F16 όσο βρισκόταν στον αέρα κατά τη διάρκεια του αποτυχημένου Πραξικοπήματος. Απαντώντας σε ερώτηση εάν το Αεροσκάφος του Τούρκου Πρωθυπουργού συνοδευόταν την περασμένη Παρασκευή, αρμόδια πηγή του ΓΕΑ δήλωσε ότι «εμείς είδαμε μόνο ένα αεροσκάφος».

Καλό θα ήταν πολλοί να κάτσουν να διαβάσουν και τα άλλα άρθρα του Σ.Πρίφτη στο Priftis News, για όσον αφορά τα Ελληνοτουρκικά,και όχι μόνο, γιατί δυστυχώς θα έρθουν κι άλλες Επιβεβαιώσεις!

Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης     email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Share this post